Alveola Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Nu cred ca au vazut la revizie, deci nu erau obligati sa o repare Era treaba lui asta. Nu ii puteau lua motorul cu japca sa il repare.. poate omul nu avea bani, dar in cazul asta nu ar fi trebuit sa iasa pe strada, cu atat mai mult sa mearga repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 offf..greu pai motorul era in garantie si este defectiune la sistemul de directie (daca e asa cum spui tu) gasita de ei si nerezolvata, ei fiind dealer autorizat uita-te in legislatie, ce zice cand mergi cu defectiuni la sitemul de directie revin daca e asa cum spui ca a existat un defect la sistemul de directie(jug-amortizoare) si asta sa fie cauza accidentului baetii de la G&P au cam pus-o dac vrei disc pe mess RIP CRISTI Yamaha R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 cei care vor sa fie alaturi de Cristi (R6) pe ultimul drum va anunt ca joi la ora 12 este inmormantarea in bacau noi ne strangem in iasi dimineatza la ora 8 cu motoarele in fundatie si plecam spre bacau cei care doresc ne pot insoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 sa ii fie tarana usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Se spune ca in aviatie nu poti gresi decat o data ! Cred ca acelasi lucru este foarte valabil si pt motociclism, din pacate ! R.I.P. , condoleante familiei si prietenilor ! Restul, capul sus si ganditi de 10 ori inainte sa va apucati de eroisme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vecthos Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 (editat) R.I.P. Sa-i fie tarina usoara! Editat Septembrie 9, 2005 de vecthos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Odihneasca-se in pace...condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Cristi avea R6. Pustiul asta de 11 ani calareste R1. /index.php?showtopic=27151 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboSan Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Nici acum nu pot sa cred ca nu mai este... Cu trei saptamini inainte si-a serbat ziua la mine , la Breaza... A fost o petrecere pe cinste! Cineva spunea ca prefera sa si-l aminteasca asa cum era el, plin de viata si de glume... Era un om, intr-adevar, care reusea sa aduca un zimbet pe fata oricui se afla in preajma lui, indiferent cit de suparat ai fi fost... Ii promisesem ca pe 16.09.05 ne vom vedea la Iasi... Era destul de sceptic in ceea ce priveste vizita mea la Iasi... La un moment dat, a spus: "Mor eu si tu nu vii la Iasi" Nu-mi revin nici acum amintindu-mi de aceste cuvinte... Aceste cuvinte imi rasunau in urechi joi, in ziua inmormintarii... Si pur si simplu nu am putut pleca... Nu am vrut ca moartea lui sa fie motivul vizitei mele Iasi... Vreau ca cei doi buni prieteni ai lui, Bogdan si Melcu, sa stie ca am fost alaturi de ei si vom merge, impreuna, cu o floare, la mormintul celui care a fost Cristi! Dumnezeu sa-l ierte! Nu te voi uita niciodata, Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboSan Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Iar voua, celor de pe forum care ati avut numai critici la adresa lui Cristi, vreau sa va spun ca era un om cu capul pe umeri si nici pe departe nu si-a luat R6 ca sa impresioneze pe cineva... Pur si simplu ii placea viteza, si chiar a cochetat putin cu raliurile. Se poate intimpla oricui sa greseasca, indiferent de experienta pe care o are. Plus de asta, nu este exclusa nici varianta cu defectiunea tehnica... In concluzie, sa lasam mortii in pace si sa ne vedem de greselile noastre lumesti! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Iar voua, celor de pe forum care ati avut numai critici la adresa lui Cristi, vreau sa va spun ca era un om cu capul pe umeri si nici pe departe nu si-a luat R6 ca sa impresioneze pe cineva... Pur si simplu ii placea viteza, si chiar a cochetat putin cu raliurile.Se poate intimpla oricui sa greseasca, indiferent de experienta pe care o are. Plus de asta, nu este exclusa nici varianta cu defectiunea tehnica... In concluzie, sa lasam mortii in pace si sa ne vedem de greselile noastre lumesti! Toate cele bune! 242497[/snapback] Una sunt criticile, alta parerile unor pameni care nu il cunosteau, deci nu sunt implicati afectiv. Cum ti s-ar parea sa intre fratele unui conservar care a accidentat un motociclist si sa inceapa sa ne balacareasca pe toti si sa spuna ca de fapt frate-su e baiat bun, calm, glumeste etc? poate ce simti este furie pt ca Cristi a murit. Altfel nu imi explic reactia ta. Asta e un forum unde se presupune ca trebuie sa invatam din greseli (ca peste tot in viata). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboSan Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Una sunt criticile, alta parerile unor pameni care nu il cunosteau, deci nu sunt implicati afectiv. Cum ti s-ar parea sa intre fratele unui conservar care a accidentat un motociclist si sa inceapa sa ne balacareasca pe toti si sa spuna ca de fapt frate-su e baiat bun, calm, glumeste etc? poate ce simti este furie pt ca Cristi a murit. Altfel nu imi explic reactia ta. Asta e un forum unde se presupune ca trebuie sa invatam din greseli (ca peste tot in viata). Bafta! 242699[/snapback] De acord ca trebuie sa invatam din greselile altora, numai prostii cred ca nu au nimic de invatat de la altii sau din greselile altora! Eu m-am referit numai la acele aprecieri referitoare la faptul ca sunt multi care se dau "zmei" si isi iau motoare puternice , fara a avea experienta, doar pentru a impresiona! Nu e cazul lui Cristi! Mai ales ca, dupa cum bine ai remarcat, poate acei oameni care au facut aceste remarci nici nu-l cunosteau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleine Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3agal Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Viteza , neatentia si lipsa de experienta UCID. Cred ca, cazul de fata este cat de se poate de concludent. D-zeu sa il odihneasca in pace si sa ii fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboSan Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Imi pare rau sa de cele intamplate, dar in acelasi timp nu pot sa nu remarc lipsa de creier a unora! De ce dracu nu se gandesc PRIMA DATA la ce lasa in urma! la 0 Km se urca deja pe motoare de peste 100 cp!Asta sa fie invatare de minte acelor "zmei" care au impresia ca demonstreaza ceva dand gaz la doar cativa km experienta! 237481[/snapback] Se pare ca tu ai o vasta experienta in motociclism din moment ce mergi fara numar! Tu si cu Ghost Rider! Scuza-ma ca te intreb, dar il cunosteai cumva pe Cristi? De ce crezi ca se dadea "zmeu"? Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 mai postez odata ca sa fie inteles: NIMENI nu-l judeca ca om ci CA MOTOCICLIST ca om nu stiu (eu, ca ihl cunosteam f putin , am vb cu el de 3- 4 ori)ce a gresit ca motociclist "a gresit" ca a luat-o cam tare la inceput si nu a a scultat de niste sfaturi date de niste oameni care probabil stiau ce zic, eu exclud orice defectiune tehnica la motocicleta care sa duca la accident, pt ca am fost la 10 min dupa accident si am vazut ce si cum P.S. lasati-o mai moale, viteza si lipsa de experienta ucid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEXANDRU RS 50 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 R I P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 bietul baiat ... fie-i tarana usoara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonly Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Se pare ca tu ai o vasta experienta in motociclism din moment ce mergi fara numar! Tu si cu Ghost Rider! Scuza-ma ca te intreb, dar il cunosteai cumva pe Cristi? De ce crezi ca se dadea "zmeu"?Bafta si asfalt uscat! 243234[/snapback] Ai spus ca ai ajuns imediat dupa accident?Descrie ce ai vazut?Erati mai multi?Era constient?Vorbea?In cat timp a venit salvarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Ai spus ca ai ajuns imediat dupa accident?Descrie ce ai vazut?Erati mai multi?Era constient?Vorbea?In cat timp a venit salvarea? 243896[/snapback] Daca vorbea cum vorbea daca s-a lovit intre craci?? Ha? Subtire... he. Stiam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonly Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Daca vorbea cum vorbea daca s-a lovit intre craci?? Ha?Subtire... he. Stiam eu. 244878[/snapback] De unde stii ca s-a lovit intre craci?Cine a fost acolo sa spuna ceva...chiar daca oricum numai conteaza...dar macar stim la ce sa ne asteptam din partea medicilor incompetenti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 (editat) QUOTE(XCS911 @ Sep 17 2005, 12:00 AM) Daca vorbea cum vorbea daca s-a lovit intre craci?? Ha?Subtire... he. Stiam eu. Auzi, bah baiatu'.... Mai zi-ne si tu 3-4 dume de astea, sa le printam si sa le trimitem la familia si la prietenii lui; poate rid si ei, ca acuma sunt un pic fara chef si le mai descretim fruntile.... Miine sa vii tuns. Editat Septembrie 17, 2005 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate