MotoPlus Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) un biker mi a spus de un accident petrecut ieri seara pe DN1` in fata la Hanul Romanesti- Padurea Romanesti-barcanesti..ceva de genul! se pare ca o fata era pe motor! politie, etc...! a trecut pe acolo dar nu l a lasat politia sa opreasca..stie cineva mai multe? speram sa nu fie grav! Editat Septembrie 13, 2008 de MotoPlus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Enduro sau SM?? Poti face clar dinstinctia?? Nu poti afla mai multe detalii?? Cum dreq nu l-a lasat?? Daca eram pe motor, si in boscheti daca opream si tot n-aveau ce sa-mi faca. Of. (@ carcotasi: nu intreb de nebun, asa ca usor cu comentariile) Editat Septembrie 13, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) era cazut pe dreapta, cu fatza spre Bucuresti...undeva pe mijlocul drumului, ..era destul de intuneric! salvarea plecase! ENDURO-NEGRU! este tot ce stiu! ieri am fost la Snagov, spre PLOIESTi era o coloana de km, asa ceva nu am mai vazut..si multe salvari plecau inspre Ploiesti! probabil un accident destul de urat !..dar era mai devreme pe la 6-7. accidentul moto s a petrecut in jurul orelor 21-22..! Editat Septembrie 13, 2008 de MotoPlus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) am venit eu dinspre Ploiesti, iar coloana se datora lucrarilor pe centura Ploiesti si din cauza podului de la Ciolpani care este in reparatie. asta in jur de 18-19:00 Editat Septembrie 13, 2008 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Si eu am trecut pe acolo chiar dupa accident, salvarea nu ajunsese. Nu mi-am dat seama daca era fata sau baiat.. dar era bine echipat(a) cu protectii peste tot. De asemenea am vazut si masina .. nu era foarte foarte sifonata, iar motociclistul(a) era cazut(a) aproape de motor (aprox 1m). Am incetinit, aproape oprit in dreptul accidentului dar era coloana in spate si politistul mi-a facut semne sa trec mai departe.. si n-am putut opri. Am vazut in schimb ca accidentatul a miscat din piciorul drept si cred ca a si vorbit ceva in timp ce treceam pe langa. Masina era lovita in stanga spate. Nu pot sa stiu care au fost circumstantele dar dupa urma presupun ca masina era mai mult sau mai putin situata perpendicular pe axul drumului in momentul impactului. Poate executa o intoarcere ( U - turn ) ..ilegala pe portiunea respectiva de drum pentru ca e linie continua. Personal nu cred sa fie foarte grav accidentul, nici motocicleta nu arata foarte sifonata. Era un enduro, nu supermoto. Imi pare f rau ca nu am putut opri dar eram cu altii in masina si chiar nu puteam. Dupa ce am vazut ca motociclistul pare sa fie totusi ok am mers mai departe.. Rog pe cei care detin detalii despre ce s-a intamplat dupa/identitatea motociclistului sa dea detalii.. Sper sa nu fie ceva foarte grav si fara urmari prea grave. Insanatosire grabnica motociclistului. P.S. coloana de care se vorbeste era datorata unui pod in lucru, nu avea nici o legatura cu accidentul. Editat Septembrie 14, 2008 de John Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) speram sa fie in regula motociclistul... Editat Septembrie 14, 2008 de RaduSPR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 nr era ceva cu b-??-bmx asta e tot ce am reusit sa vad. cand am trecut eu ( in jur de 22.30 ) politia facea masuratori iar bikerul nu mai era acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Sm, fractura deschisa la mana , azi intra in operatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Sm, fractura deschisa la mana , azi intra in operatie. Fata sau baiat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) OMG... /index.php?showtopic=261645 Editat Septembrie 15, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 mare problema cu coloanele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Nu mai aveti detalii? Ce marca e motocicleta? Nu stie nimeni despre cine e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Nu mai aveti detalii? Ce marca e motocicleta? Nu stie nimeni despre cine e vorba? nu vrei sa citesti topicul inainte? Vezi ca apar si poze, si marca exacta a motoretei, tipul cauciucurilor, poze cu fata vreo doua etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Daca te referi la pozele care apar in topicul "Ajutor...", nu e aceeasi fata. E o harababura generala pe topicul ala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Daca te referi la pozele care apar in topicul "Ajutor...", nu e aceeasi fata. E o harababura generala pe topicul ala . lasati topicul ala de toata jena ..... cum e fata? si-a reparat mana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 calm navarro, nu e cats!! oricum insanatosire rapida!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Of, mai bine nu postam linku. E vorba despre fata pe care o cauta individu' care a facut topicul ala, dar nu e nici una dintre cele care au postat p-acolo sau a caror poze au aparut p-acolo. STIU ca nu-i cats. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 indiferent cine ar fi fata, sper sa se refaca repede. toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Insanatosire grabnica . ai aparut mah si aici!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nasol cu coloanele ( ...... speram ca se va face bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mnk Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Off, topicul asta e varza. Coloana nu a avut nici o legatura. Trecusem de ea deja. Un dobitoc de 22 de ani a iesit din parcare de la barcanesti- romanesti si a vrut sa intoarca pe sensul spre bucuresti (e linie contiunua acolo). Am intrat in el in spate – lateral. Asta din povestiri (politie, etc), pt ca eu nu tin minte absolut nimic, nici accidentul, nici dupa accident... decat din ambulanta.. desi se pare ca eram constienta. Dubla fractura deschisa la antebratz dr – operatie, fixator extern; entorsa de coloana cervicala, alte diverse minore. La motor e o lista lunga, printre care jugul de la furca care s-a rupt, bord, far, etc. Oricum, am scapat ieftin fatza de altii de aici care au patit-o ca si mine. Mersi de urari (restul discutiilor nu isi au rostul – ma refer la topicul celalalt). Salutari si ochii in 4 la dobitoci.... ca sunt cam multi se pare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 Off, topicul asta e varza.Coloana nu a avut nici o legatura. Trecusem de ea deja. Un dobitoc de 22 de ani a iesit din parcare de la barcanesti- romanesti si a vrut sa intoarca pe sensul spre bucuresti (e linie contiunua acolo). Am intrat in el in spate – lateral. Asta din povestiri (politie, etc), pt ca eu nu tin minte absolut nimic, nici accidentul, nici dupa accident... decat din ambulanta.. desi se pare ca eram constienta. Dubla fractura deschisa la antebratz dr – operatie, fixator extern; entorsa de coloana cervicala, alte diverse minore. La motor e o lista lunga, printre care jugul de la furca care s-a rupt, bord, far, etc. Oricum, am scapat ieftin fatza de altii de aici care au patit-o ca si mine. Mersi de urari (restul discutiilor nu isi au rostul – ma refer la topicul celalalt). Salutari si ochii in 4 la dobitoci.... ca sunt cam multi se pare.... bonjour ! imi pare rau ptr accident si imi pare bine ca scrii aici pe forum... tu nu ai un DR eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Off, topicul asta e varza.Coloana nu a avut nici o legatura. Trecusem de ea deja. Un dobitoc de 22 de ani a iesit din parcare de la barcanesti- romanesti si a vrut sa intoarca pe sensul spre bucuresti (e linie contiunua acolo). Am intrat in el in spate â lateral. Asta din povestiri (politie, etc), pt ca eu nu tin minte absolut nimic, nici accidentul, nici dupa accident... decat din ambulanta.. desi se pare ca eram constienta. Dubla fractura deschisa la antebratz dr â operatie, fixator extern; entorsa de coloana cervicala, alte diverse minore. La motor e o lista lunga, printre care jugul de la furca care s-a rupt, bord, far, etc. Oricum, am scapat ieftin fatza de altii de aici care au patit-o ca si mine. Mersi de urari (restul discutiilor nu isi au rostul â ma refer la topicul celalalt). Salutari si ochii in 4 la dobitoci.... ca sunt cam multi se pare.... Sanatate ! Bine ca nu ai patit-o mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Avand in vedere cat de bine si prudent mergi nu as fi crezut ca o sa fi implicata vreodata in vreun accident rutier. Din pacate se pare ca nu depinde numai de noi. Recuperare rapida si fara sechele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate