turanoid Postat Ianuarie 31, 2023 Share Postat Ianuarie 31, 2023 Am avut o cunostinta care rula cu carb de Fiat pe-un mt10.Zicea ca-i merge bine,doar in concediu,lunile iulie-august;asa se si justifica la servici,cand se repartizau concediile. O sa pun un carb moto cu prindere laterala;fac galeria pe blocul motor,nu pe cutie,unde puneam noi robinetele alea verticale,Ideal ar fi un T-u ceva,sudat direct pe bloc.S-a sexperimentat pe mt ul unui consatean galeria sudata pe cutie;e bine,dar pe bloc va fi mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Ianuarie 31, 2023 Share Postat Ianuarie 31, 2023 Uratzel,el per ensemble...mai are si burdihanul ala de carter inferior prea mare...tre cracanat rau sasiu sa-ncapa...da respectam lucrarea omului. Ai dat carburile sa fie puse ca monocarb pe mt?Eu zic ca-s cam maricele pt acesta.Am incercat asa ceva pe un bicilindru de 900,si-l afuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Februarie 7, 2023 Share Postat Februarie 7, 2023 Ehej,mon cher',Respectul sanatos(dehasemanea,al de sine)e al de pedaleaza in tandem cu reumatismul;se acumuleaza in timp,si nu mai scapi de el.Ideal ar fi sa ne strangem laolalta astia, astia de ne respe' reciproc,si sa levitam deasupra prostimii...asa au aparut ingerii!... bine ca a venit iarna si pe la noi,ca mi-am tocit Petroshina pe asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate