sil3nt_control Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Daca nu am sansa sa detin un SM ... cu toate ca imi doresc unul foarte mult... macar sa le admir intr-o galerie foto dedicata lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) incep eu... sa fie de la cel mai mic la cel mai mare MZ SM 125 din 2002. 30 000km. Numai bine Editat Septembrie 26, 2008 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 superb.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) ktm 690 smr Editat Septembrie 26, 2008 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 nu merge poza. incearca cu http://www.imageshack.us/ si bagi linkul de la thumbnail for forums 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Husky SM 510 R 2007 Visul meu la 18 ani ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator FOXXkid Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 In sfarsit rubrica SUPERMOTO , asta e roshkata mea :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) ktm 690 smr echipata de oras si de tura. greu a fost...mersi de instructiuni. Editat Septembrie 26, 2008 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Vai doamne ce frumoase sunt! Si eu in primavara am de gand sa ma dau pe SuperMoto, iti ofera mult mai multe avantaje decat un SS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Daca nu am sansa sa detin un SM ... cu toate ca imi doresc unul foarte mult... macar sa le admir intr-o galerie foto dedicata lor! Nu poti pune niste roti de SM pe KLX ? Evetual reglata suspensia apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) si fata mea...   Aprilia MX 125 Editat Septembrie 26, 2008 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 foarte foarte frumoase intr-adevar. Dupa ce mai acumulez si eu nitica experienta ma bag si eu la un upgrade de cilindree. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 Husky SM 510 R 2007 Visul meu la 18 ani ... nu e un vis asa de imposibil... eu visez sa particip la Dakar... asta da vis imposibil! In sfarsit rubrica SUPERMOTO , asta e roshkata mea :X hot .... imi place roscata ta ! ktm 690 smrechipata de oras si de tura. greu a fost...mersi de instructiuni. superbaaaa ..... imi plac burlanele alea de la spate! te dai bine pe curbe ... dar si pe jos Nu poti pune niste roti de SM pe KLX ? Evetual reglata suspensia apoi. o sa incerc iarna asta sa fac din KLR supermoto..... sa speram ca o sa fie ceva frumos! ma intereseaza cel mai mult aspectul ala agresiv .... fata joasa cu roata aia mica si lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 nu e un vis asa de imposibil... eu visez sa particip la Dakar... asta da vis imposibil! vezi ca "imposibil" nu are grad comparatie frumoase mobre vad eu aici, keep it up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 KLR arata f bine super moto am vazut eu ...dar trebuie schimbat cate ceva pe la ea ...(ce am vazut eu avea codita ascutita ca la aprilia aia "roscata" evacuare noua si niste plastice pe el si era vechi modelul gen 93-94 ...) cu niste bani te descurci! Abia astept si eu sa imi iau super moto ....preconizez eu ca pe la primavara ...daca mai este vre-un amator poate mergem in italia si luam de acolo ieftin si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 si caprita mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 vezi ca "imposibil" nu are grad comparatie frumoase mobre vad eu aici, keep it up e mai posibil sa isi i-a el motor inainte sa ajung eu la Dakar KLR arata f bine super moto am vazut eu ...dar trebuie schimbat cate ceva pe la ea ...(ce am vazut eu avea codita ascutita ca la aprilia aia "roscata" evacuare noua si niste plastice pe el si era vechi modelul gen 93-94 ...) cu niste bani te descurci! Abia astept si eu sa imi iau super moto ....preconizez eu ca pe la primavara ...daca mai este vre-un amator poate mergem in italia si luam de acolo ieftin si bun ai aici un amator... daca fac creditul in primavara poate tinem legatura, am remorca pt 2 moto! si caprita mea frumoasa foc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 dracusorule .....cu tine vb daca vrei sa facem schimb cu gsx600f-ul meu din 2002 si sm-ul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 nu mai tin minte , probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) La sectiunea ktm lc4 de pe forum si mi-ai trimis link catre celalalt forum ca nu mergea atunci bine motociclism si nu arata pozele sa ma anunti daca vrei sa mai facem schimb + dif din partea mea Editat Septembrie 27, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) Ea e blonda mea. Un pic mai batranica decat cele prezentate acum si cu oaresice probleme tehnice (remediabile), da' e-a mea TT 600 modificata pt supermoto, din neamu' lu' Yamaha, nascuta-n '95. p.s. pielea de pe sha se schimba dupa ce-i rezolv celelalte probleme Editat Septembrie 28, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Ea e blonda mea. Un pic mai batranica decat cele prezentate acum si cu oaresice probleme tehnice (remediabile), da' e-a mea TT 600 modificata pt supermoto, din neamu' lu' Yamaha, nascuta-n '95.p.s. pielea de pe sha se schimba dupa ce-i rezolv celelalte probleme Chiar daca e mai batranica, nu i-a venit sfarsitul, si nici nu o sa-i vina foarte curand. Oricum, da mai bine pe Supermoto decat pe Enduro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Ce blasfemie cu saua aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 28, 2008 Autor Share Postat Septembrie 28, 2008 Ea e blonda mea. Un pic mai batranica decat cele prezentate acum si cu oaresice probleme tehnice (remediabile), da' e-a mea TT 600 modificata pt supermoto, din neamu' lu' Yamaha, nascuta-n '95.p.s. pielea de pe sha se schimba dupa ce-i rezolv celelalte probleme super batranica.... imi place la nebunie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate