brick23 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) Aia mare Si aia mica Editat Septembrie 28, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 Aia mare Si aia mica norocosule place portocala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Cateva poze cu jucaria: La joaca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Cateva poze cu jucaria: La joaca: sanchi, tu ai vrut sa faci reclama la Mitsubishi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 lasa ca o reconstruiesc io p'a mea si va pun poze cu portocala mecanica he he he! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ivan 520 EXC din 2000. Momentan este stock. In iarna asta planuiesc o mica cosmetizare si o evacuare completa noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Editat Octombrie 1, 2008 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 de ce o lauzi acu daca te tot chinui sa il dai de aproape un an???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 de ce o lauzi acu daca te tot chinui sa il dai de aproape un an???? Trei motive iti dau eu: 1 "lumea" nu prea a auzit de husaberg 2 "lumea" vrea ktm ca deh: lasa ca o reconstruiesc io p'a mea si va pun poze cu portocala mecanica he he he! 3 "lumea" vrea mobre de 3000 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Da si tu mai multe detalii despre motocicleta, fiindca sincer vorbind, este superba! Visez un SuperMOTO ca urmatoarea mea motocicleta. Sper ca in primavara sa am una ca a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 si eu visez la un SM de 125 insa momentan inaltimea nu imi permite... (~1.65) , probabil la 18 ani un sm 400-500cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 de ce o lauzi acu daca te tot chinui sa il dai de aproape un an???? Nu ma laud pur si simplu este un topic cu poze SM iar de chinuit stai linistit ca nu se chinuie nimeni cum am spus si in anunt doar este pacat ca sta degeaba atata tot . Iar ca raspuns complet uite o afirmatie corecta de la Mihaio07 :Trei motive iti dau eu: 1 "lumea" nu prea a auzit de husaberg 2 "lumea" vrea ktm ca deh: 3 "lumea" vrea mobre de 3000 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Nu ma laud pur si simplu este un topic cu poze SM iar de chinuit stai linistit ca nu se chinuie nimeni cum am spus si in anunt doar este pacat ca sta degeaba atata tot .Iar ca raspuns complet uite o afirmatie corecta de la Mihaio07 :Trei motive iti dau eu: 1 "lumea" nu prea a auzit de husaberg 2 "lumea" vrea ktm ca deh: 3 "lumea" vrea mobre de 3000 de euro. prietene nu prea citesti printre randuri. 1. lumea la noi e noua in domeniu. pana acu 6-7 ani daca aveai japoneza erai un zeu, caci in afarad e comuniste nu prea era pe la noi. asa ca ciocu mic cu lumea nu prea auzi de husa. 2. lumea vrea KTM ca - pt ca e tare frate. (acu citeste printre randuri, dar vezi sa nu te incurci) 3. lumea care vrea mobre de 3000 sa isi caute motoare din ani mai vechi. PS Husa tot KTM e asa ca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) toată lumea Âştie că KTM rulz ... aÂşa că o vînd Âşi eu pe a mea ca să îmi iau una de 450 @MacLeod am avut doi ani una exact ca a ta (dar fix la fel - EXC 520 din 2000) Âşi am fost mulțumit per ansamblu. Obiectiv vorbind, principalul avantaj la Husaberg față de KTMul ăla constă în întreținerea mult mai facilă (mă refer la cît timp îți ia să demontezi toate accesoriile Âşi să ai acces la motor Âşi la componentele principale). Poate la modelele noi au mai îmbunătățit situația ... PS nu e nevoie să te încrunți aÂşa .... motorul lui Rinno are un preț excelent PS Husa tot KTM e asa ca.... cu asta nu m-aÂş bate aÂşa de tare cu pumnul în piept fiindcă e mai simplu să cumperi o firmă dacă nu eÂşti în stare să concurezi cu ea Editat Octombrie 2, 2008 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) noua Husa 570 cu roti de sm ar fi o bomba. In padure e prea puternica. Sunt convins ca si 450 in padure e prea rau, celu putin pt gustu meu. ps. dah... cumperi caci: IOOOOOOOOO, CU BANIII MEIII.....stiti continuarea... @bibi dah am observat modul "ingrijit" in care e construita Husa, si am admirat asta. Eu sunt fan KTM pana la moartea si asta o sa am pana mor. Asta e, nu am ce face. Pentru ca una peste alta cumparam cu inima, cel putin marea majoritate. Editat Octombrie 2, 2008 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) prietene nu prea citesti printre randuri. 1. lumea la noi e noua in domeniu. pana acu 6-7 ani daca aveai japoneza erai un zeu, caci in afarad e comuniste nu prea era pe la noi. asa ca ciocu mic cu lumea nu prea auzi de husa. 2. lumea vrea KTM ca - pt ca e tare frate. (acu citeste printre randuri, dar vezi sa nu te incurci) 3. lumea care vrea mobre de 3000 sa isi caute motoare din ani mai vechi. PS Husa tot KTM e asa ca.... Din cate vad eu tu ai o problema serioasa ............................ atat in exprimare cat si in gandire ! Editat Octombrie 2, 2008 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 sigur... asa ca prefer sa mor decat sa traiesc liber. cu probleme sau nu tot KTM ruls. amice lasa-te de SM si Enduro si apuca-te de goblenuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 sigur... asa ca prefer sa mor decat sa traiesc liber.cu probleme sau nu tot KTM ruls. amice lasa-te de SM si Enduro si apuca-te de goblenuri.... Incepeti cu caterinca si misto-uri si pe topicul asta...mutati-va pe altul,aici ar trebui sa fie doar poze si comentarii(gen hi5...wow fata super poza asta in oglinda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Incepeti cu caterinca si misto-uri si pe topicul asta...mutati-va pe altul,aici ar trebui sa fie doar poze si comentarii(gen hi5...wow fata super poza asta in oglinda) in stitlul mistoului cu care ne-am obisnuit iata o poza cu un sm a carui evacuare mi-a placut mult. as pune asa ceva pe EXC cand o fi numai de strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 misto rau dar eu ii cumparam plastice portocalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Imi place oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 ai aici un amator... daca fac creditul in primavara poate tinem legatura, am remorca pt 2 moto! frumoasa foc.... cam asa e si pe la mine vedem ce si cum ...sunt curios la ce costuri ajungem pe transport si adus aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) Editat Octombrie 4, 2008 de lucasone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 4, 2008 Autor Share Postat Octombrie 4, 2008 ..... frmoasa! asta e un motor potrivit pentru cineva care face trecerea de la A1 la A! .....bafta, faina mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 M-am uitat la toate pozele tale de pe pictiger. Superba motocicleta. Cati mai multi KM cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate