Stephon Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Sa vin...sa nu vin...sa bem vin...sa bem bere cu vin...sa ne facem muci...cu vin! COUNT ME IN!!! si...LA MULTI ANI GOLANILOR!!! ...tz-ai dracului de alcoooooolici(anonimi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 daca apare unu' si cu toba, chiar ca ar fi o treeaba! 243260[/snapback] count on me!!!! ma duc eu la alimentara shi iau vro 3 kile!!! ajung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 la multi ani, fratilor!si daca e loc pe party, cu voia d-voastra, vin si eu! catre Axa: sa aduc si eu basu' si cu statia? 243204[/snapback] O intrebare similara am pus si io, mai devreme ! Doar ca io n-m statia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 La multi la amandoi !! (ce nasol ca sunteti asa departe ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 La multi la amandoi !! (ce nasol ca sunteti asa departe ) 243278[/snapback] Baga niste gaz si hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 E distanta de 500 de km iar jawa e bucati in momentu de fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) O intrebare similara am pus si io, mai devreme ! Doar ca io n-m statia. 243277[/snapback] aduceti, aduceti, ca va ascultam... daca e vreun baterist care are stative vin si io cu o baterie... pote se face si o trupa pe care s-o botezam acolo... Editat Septembrie 14, 2005 de rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 E distanta de 500 de km iar jawa e bucati in momentu de fata 243285[/snapback] Atunci poate cu alta ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 aduceti, aduceti, ca va ascultam... daca e vreun baterist care are stative vin si io cu o baterie...pote se face si o trupa pe care s-o botezam acolo... 243301[/snapback] Om gasi noi niste fiare sau lemne pe-acolo prin curte si aranjam un stativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) dar baterist e? ca io nu stiu mare lucru... bateristul are un mic, o bere si o vodka separate! Editat Septembrie 14, 2005 de rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 La multi ani! primiti minori? P.S sunt din 87 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 desi eu nu vreau sa vin ma simt obligat sa confirm inca o data prezenta mea si a pasagerei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 cine vine pana acu: ce-o sa datzi faliment alveola joe cretzu otar Paw waw (talpa iute) dead_man_walking Baiazid tro5 rontz Lt. Navarro DDU -- daca o ademeneshte si pa fosta pretina..actuala sotie.. harciogu ray ser79ban mihaicbr Axa cu Scame miu! slabutzu norway_gl zaradi99 Stephon bunicu da mai e timp pana la sfarshitul saptamanii sa fie mult mai multzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 cine vine pana acu: ce-o sa datzi faliment alveola joe cretzu otar Paw waw (talpa iute) dead_man_walking Baiazid tro5 rontz Lt. Navarro DDU -- daca o ademeneshte si pa fosta pretina..actuala sotie.. harciogu ray ser79ban mihaicbr Axa cu Scame miu! slabutzu norway_gl zaradi99 Stephon bunicu da mai e timp pana la sfarshitul saptamanii sa fie mult mai multzi 243369[/snapback] n-ai uitat pe cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 La multi ani!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 cine vine pana acu: ce-o sa datzi faliment alveola joe cretzu otar Paw waw (talpa iute) dead_man_walking Baiazid tro5 rontz Lt. Navarro DDU -- daca o ademeneshte si pa fosta pretina..actuala sotie.. harciogu ray ser79ban mihaicbr Axa cu Scame miu! slabutzu norway_gl zaradi99 Stephon bunicu da mai e timp pana la sfarshitul saptamanii sa fie mult mai multzi 243369[/snapback] Bai pacatosule, da tu vii singur? Si de Escu ai uitat? Pt asta, platesti de doua ori biletul O las pe Teo sa te pedepseasca cum stie ea pt ce ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 CLICK AICI SI ASIGURATI-VA CA PUTETI ASCULTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 cine vine pana acu: ce-o sa datzi faliment alveola joe cretzu otar Paw waw (talpa iute) dead_man_walking Baiazid tro5 rontz Lt. Navarro DDU -- daca o ademeneshte si pa fosta pretina..actuala sotie.. harciogu ray ser79ban mihaicbr Axa cu Scame miu! slabutzu norway_gl zaradi99 Stephon bunicu da mai e timp pana la sfarshitul saptamanii sa fie mult mai multzi 243369[/snapback] DMW-ule, tu ai ceva cu mine ma uitashi, sa-ts fie rushinica ! Las' ca ne vedem acolo si-tzi scot okii cu blitzu' !! mmuuahhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 vreau si eu vreau si eu , tort ,prajitura, papa bun, .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 sa vedem cum stam cu locatzia ... caci cealalta coordonata timpul am stabilit-o, nu? sambata seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) Baiii Alveooo! Uite amu am iesit dintr un pahar de rachie di perja !! Hic... ce s-a mai grait pi la Arc? Cu ci sa ma prezint la tini si Joe? A propos sa-l bucuram pe Joe cu un uscator di plete, zic io...hic ..hic si pi Alveo cu o pompa...hic Undi ni vadem sambata aiasta? Si loc di dat cu porcu s-o gasi ,ori vin cu cortu'! Ca daca beu, apai..beu! Asa-i? Editat Septembrie 14, 2005 de DDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Ahhaaaa, uite-l na si pi Catuza!! Hai si tu cu nevastu tau sa ramana la povesti cu nevastu meu..si ..noi sa fim cuminti la un cico! Vii la cravata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Asa! ...V-am adus aminte de-o rachie si gata ... vantu si curentu prin crapaturile topicului...toti s-au supt...... ... mai responsabili ,oai !! Da gingasi sunteti voi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Oai ! vezi ca n-avem bere pt cata gura ai tu Da esti binevenit oricum, numai sa se stabileasca odata locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate