9fingers Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 A zis clar in interviu: nu i-a placut niciodata sa stea unde e usor, i-au placut provocarile. Nu mai promovati porcarii de PR. Nu folosesc nimanui basmele astea. Rossi a plecat in urma unui conflict de la Honda. La Yamaha a amenintat public echipa, ca in cazul in care nu scapa de Lorenzo, el pleaca de acolo. Nu doar ca nu a cautat o provocare la Ducati, dar a cautat eliminarea competitiei in sanul echipei Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 @Kollar, si Bautista pe locu 5. Nu-i bun Bautista? E bun, cum sa nu fie bun. Alta poza, zici ca Vale e cu tigara in mana. De fapt e balamaua usii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 A zis clar in interviu: nu i-a placut niciodata sa stea unde e usor, i-au placut provocarile. A recunoscut ca a fost invins in provocarea Ducati si ca daca n-ar fi avut alta varuianta s-ar fi retras pentru ca nu se putea face nimic acolo. Dar, ce sa vezi(?), a avut oferte. Mai exact pe salariu dublu decat Gheorghe, campion mondial en titre! De ce oare? Pentru ca vinde. De ce vinde? Pentru ca e o personalitate mult mai complexa, pentru ca nu e doar statistica (desi si acolo e beton), pentru ca e iubit. Simplu! Interviul ala in trei parti e elocvent. PS: Io nu-i inteleg p-aia (gen Belbody) care urla ca e naspa Rossi. Pai ultimul rezultat: Gheorghe locul 3, Rossi locul 4. Din cate stiu eu, salariul nu numai ca nu este dublu fata de al lui Gheorghe, e mai putin de jumatate. Rossi nu avea alternative la sfarsitul sezonului trecut, era ori Yamaha ori nimic. Si a venit pe bani foarte putini, mai ales ca pentru el nici nu mai conteaza asa mult, din moment ce a adunat destui de-a lungul carierei. Lorenzo e cel mai bine platit in MotoGP anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 27, 2013 Autor Share Postat August 27, 2013 pt nostalgici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) PS: Io nu-i inteleg p-aia (gen Belbody) care urla ca e naspa Rossi. Pai ultimul rezultat: Gheorghe locul 3, Rossi locul 4. Bine bine, i-am spus-o si eu, si altii lui BB: sa urli zilnic aceeasi placa e deja.. Dar hai sa nu minimizam diferenta Jorjel - Rossi, sau mai precis handicapul lui Vale fata de top. JLO a fost la 2s fata de Maq, in timp ce Rossi a fost la 10s...iar locul 4 l-a prins pt ca a zburat Cal prin boscheti. Daca Rossi ar fi terminat cursa la 0.5s in spatele lui Laurentiu, acelasi loc 4 ar fi fost demn de lauda, ar fi insemnat ca e acolo in fata la bataie, ca are ritmul necesar sa tina piept roboteilor si ca are ce demonstra in urmatoarele curse. Asa...nu ma astept la vreo minune prea curand. Editat August 27, 2013 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 @Kollar, si Bautista pe locu 5. Nu-i bun Bautista? E bun, cum sa nu fie bun. Bun, bun si Bautista, nu zic nu! Nu mai promovati porcarii de PR. Nu folosesc nimanui basmele astea. Tu la ce te-ai uitat in ultimii 17 ani? Din cate stiu eu, salariul nu numai ca nu este dublu fata de al lui Gheorghe, e mai putin de jumatate. Rossi nu avea alternative la sfarsitul sezonului trecut, era ori Yamaha ori nimic. Si a venit pe bani foarte putini, mai ales ca pentru el nici nu mai conteaza asa mult, din moment ce a adunat destui de-a lungul carierei. Lorenzo e cel mai bine platit in MotoGP anul asta. Eu m-am luat dupa Forbes cand am zis dublu... Bine bine, i-am spus-o si eu, si altii lui BB: sa urli zilnic aceeasi placa e deja.. Dar hai sa nu minimizam diferenta Jorjel - Rossi, sau mai precis handicapul lui Vale fata de top. JLO a fost la 2s fata de Maq, in timp ce Rossi a fost la 10s...iar locul 4 l-a prins pt ca a zburat Cal prin boscheti. Daca Rossi ar fi terminat cursa la 0.5s in spatele lui Laurentiu, acelasi loc 4 ar fi fost demn de lauda, ar fi insemnat ca e acolo in fata la bataie, ca are ritmul necesar sa tina piept roboteilor si ca are ce demonstra in urmatoarele curse. Asa...nu ma astept la vreo minune prea curand. Nu te-ai prins ca am exagerat special?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Din cate stiu eu, salariul nu numai ca nu este dublu fata de al lui Gheorghe, e mai putin de jumatate. Rossi nu avea alternative la sfarsitul sezonului trecut, era ori Yamaha ori nimic. Si a venit pe bani foarte putini, mai ales ca pentru el nici nu mai conteaza asa mult, din moment ce a adunat destui de-a lungul carierei. Lorenzo e cel mai bine platit in MotoGP anul asta. Baga o sursa! pt nostalgici Pentru nostalgicii lui Stoner??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Dar tu ce zici de Doohan? Nici el nu a incalecat altceva decat Honda, in cariera lui de pilot GP. Pai ce-as putea zice? Faptul ca a castigat cinci titluri mondiale vorbeste de la sine... Baga o sursa! Pentru nostalgicii lui Stoner??? Mama, ce crash! Stoner i-a dat ceva batai de inima lui Cecchinello! Din cate stiu eu, salariul nu numai ca nu este dublu fata de al lui Gheorghe, e mai putin de jumatate. Rossi nu avea alternative la sfarsitul sezonului trecut, era ori Yamaha ori nimic. Si a venit pe bani foarte putini, mai ales ca pentru el nici nu mai conteaza asa mult, din moment ce a adunat destui de-a lungul carierei. Lorenzo e cel mai bine platit in MotoGP anul asta. Salariul lui Rossi se zice ca-i intre 12 si 15 milioane... http://www.tsmplug.com/richlist/valentino-rossi-net-worth/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Tu la ce te-ai uitat in ultimii 17 ani? La toate declariile lui Rossi, nu la basme pt suporteri.... Nu pot sa cred ca ai ratat cel mai jenant (din punct de vedere sportiv) interviu dat vreodata de un sportiv de top. A fost pt BBC. Pai ce-as putea zice? Faptul ca a castigat cinci titluri mondiale vorbeste de la sine... Nu era vorba de performanta, ci de faptul ca un pilot de GP nu a incercat alta motocicleta decat Honda, in intreaga lui cariera. Dar ca de obicei, incerci sa ataci un pilot cu un argument fara niciun fel de semnificatie, si cand intelgi asta cauti alte diferente... Chiar si Doohan a mers 6 ani pana sa castige primul titlu la 500, la varsta a de 29 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Nu pot sa cred ca ai ratat cel mai jenant (din punct de vedere sportiv) interviu dat vreodata de un sportiv de top. A fost pt BBC. Un link, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Un link, ceva? Si tu l-ai ratat? http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/motorbikes/8349264.stm http://www.autosport.com/news/report.php/id/80110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Merci, stiam de asta, dar numai din auzite. Acum inteleg de ce il iubeste Lorenzo asa de tare. Cine nu l-ar iubi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oaxjSJnwE4A pt nostalgici Diferenta de la cer la pamant intre ce se intampla acum pe pista si ce era acum 7 ani...Rossi isi permitea sa faca 4-5 greseli maricele apoi sa revina la varf. In era roboteilor, daca faci o greseala care te arunca de pe locul 1 pe 4-5 - poti sa-ti cam iei adio de la victorie Si tu l-ai ratat? http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/motorbikes/8349264.stm http://www.autosport.com/news/report.php/id/80110 2010 a fost sezonul in care am realizat ca Laurentiu trebuie respectat (ca pilot). Cu toate ca nu a avut o viata usoara inca de la venirea sa la Yamaha (spre deosebire de Jmekerez) - si-a vazut de treaba si a ajuns in 2 ani sa se bata pt titlu. Daca si-ar fi vazut si Rossi de treaba - in loc sa piarda 2 sezoane la Ducati - poate ar mai fi avut sanse la un titlu cu Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Va amintesc ca Rossi calareste Yamaha pentru al 8lea sezon la clasa regina - ar trebui sa stie fierul ala si pe dinauntru si pe dinafara cu ochii inchisi, sa stie ce merge si ce nu merge bine la el, nu sa bajbaie in setari weekend de weekend. Ma intreb cati alti piloti aflati la ora actuala pe pista mai pot trece in CV atatia amar de ani (OPT) in cadrul unei singure echipe. Cati s-au mai dat pe majoritatea circuitelor din EU de cate 10-12 ori la clasa mare? Honda de 1000cc a fost cumva construita in jurul lui Jmekerez si nu stiu eu? Inainte de 2013 nici nu stia copilu ce e aia electronica pe mobra..sa nu mai zic de circuite pe care se da pt prima data..si le mai si castiga. Nu era vorba de performanta, ci de faptul ca un pilot de GP nu a incercat alta motocicleta decat Honda, in intreaga lui cariera. Dar ca de obicei, incerci sa ataci un pilot cu un argument fara niciun fel de semnificatie, si cand intelgi asta cauti alte diferente... Chiar si Doohan a mers 6 ani pana sa castige primul titlu la 500, la varsta a de 29 ani. Stiu ca ai mari probleme de intelegere, dar si cu cititul stai la fel de prost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 (editat) Stiu ca ai mari probleme de intelegere, dar si cu cititul stai la fel de prost? Eu ti-am raspuns tie, nu lui vampiria. El intreba de piloti care se mai afla pe circuit la ora actuala, si au mers atatia ani in aceeasi echipa si tot ajung sa se planga ca nu isi gasesc un set-up pe plac si sa se lupte cu pilotii echipelor satelit, in mod constant. Nu e cazul lui Pedrosa. Tu faceai o observatie intr-o doara, cum ca "asta micu" nici nu a mai mers pe alta motocicleta in cariera lui sportiva. Nici Doohan nu a mers pe altceva decat Honda, in cariera lui de pilot GP. So what? Editat August 28, 2013 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Tu faceai o observatie intr-o doara, cum ca "asta micu" nici nu a mai mers pe alta motocicleta in cariera lui sportiva. Nici Doohan nu a mers pe altceva decat Honda, in cariera lui de pilot GP. So what? Nici vorbă .. ăla micu a mers și pe Derbi și pe KTM Iar la Moto2 nu se pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Deci, cum spuneam, ala mic a mers doar pe Honda in campionatul mondial...E drept c-a mai mers si pe un Kawasaki cand avea vreo 9 ani. Da, si pe un Italjet la 4 ani. Aaaa, si, se pare ca taica-sau a plimbat-o pe maica-sa (care era gravida) cu un Derbi si femeii nu i-a placut, motiv pentru care tatal a incerct si un KTM. Nici asta n-a fost de succes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Deci, cum spuneam, ala mic a mers doar pe Honda in campionatul mondial...E drept c-a mai mers si pe un Kawasaki cand avea vreo 9 ani. Da, si pe un Italjet la 4 ani. Aaaa, si, se pare ca taica-sau a plimbat-o pe maica-sa (care era gravida) cu un Derbi si femeii nu i-a placut, motiv pentru care tatal a incerct si un KTM. Nici asta n-a fost de succes... Nu stiam atatea detalii despre Doohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 două poze cu Marquez de cînd se dădea pe Honda în campionatul sătesc, zona Moara Vlăsiei-Nuci-Gruiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 (editat) două poze cu Marquez de cînd se dădea pe Honda în campionatul sătesc, zona Moara Vlăsiei-Nuci-Gruiu Si o poza cu Marquez din '86 pe cand alerga in Cupa Prietenia... Editat August 29, 2013 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 (editat) Si una mai simpatica Editat August 29, 2013 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 (editat) Transcriu si dialogul mai jos Luke: -I'm not looking for a friend, I'm looking for a Jedi master! Yoda: -Jedi master? You seek Yoda! Luke: -Yoda? Yoda: -Yes. Always two there are, no more, no less: a master and an apprentice. Much to learn you still have...This is just the beginning!...Always in motion the future is! You must un-learn what you have learnt! A Jedi strength comes from the Force! You MUST Be the Force! BE THE FORCE! Editat August 30, 2013 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 (editat) Editat August 30, 2013 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Si una mai simpatica =)))) S-a dat drumu' la poze cu Marc? De ce nu ziceti, ca am si eu cateva. Sursa: http://www.marcmarquez93.es/en/biografia/ Foarte draguta poza pusa in articolul din Prosport, tot cu Rossi. două poze cu Marquez de cînd se dădea pe Honda în campionatul sătesc, zona Moara Vlăsiei-Nuci-Gruiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate