Sari la conținut

Rossi's Fan Club 46

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

La toate declariile lui Rossi, nu la basme pt suporteri....

Nu pot sa cred ca ai ratat cel mai jenant (din punct de vedere sportiv) interviu dat vreodata de un sportiv de top. A fost pt BBC.

Pai vezi, mestere, asta-i diferenta dintre noi, eu m-am uitat la curse, tu te-ai uitat la interviuri. D-aia tu n-ai priceput nimic din astia 17 ani...

[tot felu' de tampenii]

Si de la 'Onda la Yamaha tot d-aia a plecat, ca erau altii mai buni in echipa si se simtea jenat...

Nu stiam atatea detalii despre Doohan

Tu nu stii multe detalii despre nimeni...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai vezi, mestere, asta-i diferenta dintre noi, eu m-am uitat la curse, tu te-ai uitat la interviuri. D-aia tu n-ai priceput nimic din astia 17 ani...

Diferenta dintre noi e ca eu raspund la obiect iar tie iti place sa bati campii, mereu pe langa subiect.

Vorbeai de ceva ce a spus Rossi, intr-un interviu, ca doar nu ai comunicatii radio cu el in timpul curselor.

Si de la 'Onda la Yamaha tot d-aia a plecat, ca erau altii mai buni in echipa si se simtea jenat...

Ceea ce tu numesti cu lejeritate tampenii, sunt declaratiile lui Rossi premergatoare despartirii de echipa. Un ultimatum jenant cum eu nu am mai vazut niciodata la asa un nivel.

In schimb iei de bune niste tampenii de Public Relations, lucruri pe care niciun copil trecut de 12ani nu le-ar lua de bune.

Tu nu stii multe detalii despre nimeni...

Nu ma mira ca nu esti capabil sa discerni ironia.

Link spre comentariu

ca doar nu ai comunicatii radio cu el in timpul curselor.

Mai stii?!

Un ultimatum jenant

Ce nu pricepi tu e ca unii isi permit sa dea ultimatumuri si altii nu.

Nu ma mira ca nu esti capabil sa discerni ironia.

Nici pe mine nu ma mira ca nu esti capabil sa discerni cand eu nu vreau sa discern ce vrei tu...

Link spre comentariu

Ce nu pricepi tu e ca unii isi permit sa dea ultimatumuri si altii nu.

In primul rand, sunt destui care isi permit, dar au ceva ce se numeste responsabilitate, integritate, si mai ales onestitatea de a nu abuza. E o vorba, daca vrei sa cunosti adevaratul caracter al unei personae, da-i puterea si vezi ce face cu ea...

In al dloilea rand, am vazut cu totii ca Rossi nu era unul dintrei care care isi permiteau sa dea ultimatumuri. Yamaha nu a raspuns la asa unsantaj, iar Rossi a plecat unde a apucat, ca acum sa se intoarca cu coada intre picioare (adica fara toate acele aere de primadona). Yamaha a mai catigat 2 titluri cu Lorenzo, dupa acel ultimatum. Rossi a aratat ca nu are nimic de oferit ca dezvoltator, a ingropat cel mai inovativ proiect din istoria recenta a MotoGP, iar acum arata ca nu mai e instare sa gaseasca un set-up adevacat nici pe o Yamaha de uzina...

Link spre comentariu

Atunci era campion mondial, acum e pe locul 4 la mare distanta de primii 3. Eu sunt curios insa, daca Lorenzo a fost intrebat ceva de catre Yamaha inainte sa revina Rossi... stiu ca el a declarat ca n-are nimic impotriva, si e de acord cu revenirea lui Rossi. Dar asta la intrebarile jurnalistilor. Ma gandesc ca a avut un cuvant de spus si Lorenzo in toata mutarea asta.

Editat de Jorge Lorenzo
Link spre comentariu

Atunci era campion mondial, acum e pe locul 4 la mare distanta de primii 3. Eu sunt curios insa, daca Lorenzo a fost intrebat ceva de catre Yamaha inainte sa revina Rossi... stiu ca el a declarat ca n-are nimic impotriva, si e de acord cu revenirea lui Rossi. Dar asta la intrebarile jurnalistilor. Ma gandesc ca a avut un cuvant de spus si Lorenzo in toata mutarea asta.

O lae!

Yamaha nu a raspuns la asa unsantaj, iar Rossi a plecat

Ceea ce denota caracter! Altu' mai miorlait si mai "fetita" ar fi dat-o la-ntors.

Link spre comentariu

Yamaha nu a raspuns la asa unsantaj, iar Rossi a plecat

Ceea ce denota caracter! Altu' mai miorlait si mai "fetita" ar fi dat-o la-ntors.

Sigur, si santajistii pot sa aiba caracter. Dar eu cred ca termenul potrivit aici este 'orgoliu nejustificat'.

Sau cum zicea un australian celebru "your ambition outweigh your talent".

Link spre comentariu

Sigur, si santajistii pot sa aiba caracter.

Santajul e o chestie ilegala, in cazul Rossi vs. Yamaha despre care vorbim treaba se numeste negociere. Santaj era daca-i ameninta pe aia ca da pe net poze cu ei cu putza mica daca nu-l dau afara pe Gheorghe. Da' nu-ntelegi tu d-astea, extremismul si fanatismul innegureaza ratiunea...

Link spre comentariu

Santajul e o chestie ilegala, in cazul Rossi vs. Yamaha despre care vorbim treaba se numeste negociere. Santaj era daca-i ameninta pe aia ca da pe net poze cu ei cu putza mica daca nu-l dau afara pe Gheorghe. Da' nu-ntelegi tu d-astea, extremismul si fanatismul innegureaza ratiunea...

Santajul are un sens mult mai larg decat cel juridic.

In acest caz Rossi si-a folosit puterea mediatica/comerciala/politica pt a obtine un avataj nemeritat, constrangand echipa intr-un mod injust. Ceea ce sustineai tu initial, ca a plecat in cautarea unei provocari deoarece la Yamaha devenise prea usor pt el (LOL), e de domeniul basmelor cu zane.

In afara copiilor de gradinita, cine mai crede in basme?

Exact, fanaticii si extremistii...

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Santajul are un sens mult mai larg decat cel juridic.

In acest caz Rossi si-a folosit puterea mediatica/comerciala/politica pt a obtine un avataj nemeritat, constrangand echipa intr-un mod injust. Ceea ce sustineai tu initial, ca a plecat in cautarea unei provocari deoarece la Yamaha devenise prea usor pt el (LOL), e de domeniul basmelor cu zane.

In afara copiilor de gradinita, cine mai crede in basme?

Exact, fanaticii si extremistii...

Da, da, deci Vale s-a carat de la Yamaha pentru ca era in plus, nu pentru ca asa a vrut muschii lui... Iham! D-aia dupa doi ani aia abia asteptau sa vina inapoi... De mult ce doreau sa scape de el cu doia ani inainte... Tu te auzi?

Link spre comentariu

Da, da, deci Vale s-a carat de la Yamaha pentru ca era in plus, nu pentru ca asa a vrut muschii lui... Iham! D-aia dupa doi ani aia abia asteptau sa vina inapoi... De mult ce doreau sa scape de el cu doia ani inainte... Tu te auzi?

Iar bati campii aiurea, in loc sa te rezumi la afirmatiile initiale. Niciodata nu am spus ca Yamaha a dorit sa scape de Rossi, dimpotriva sunt sigur ca si-l doreau foarte mult. Echipa merita admirata insa, ca nu a cedat in fata unui asemenea santaj.

Rossi s-a intors la Yamaha la fel cum a fost sponsorizat si la Ducati .......de Dorna. In lipsa sprijinului si presiunilor din partea lui Ezpeleta (care tot dadea asigurari in presa ca Rossi va avea o motocicleta competitiva, in perioada in care se batea cu CRT urile), Yamaha l-ar fi promovat pe Crutchlow la echipa de uzina asa cum erau pregatiti.

Stii scena aia in care cineva vine bucuros, asteptandu se la o mostenire grasa dar ajunge sa plateasca mai mult pt inmormantare?

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Eu inteleg politica si buisnessul.yamaha a vrut sa il aibe inapoi pe rossi pentru ca vinde bine,si pentru ca rossi mai emite pretentii pentru rezultate de notat.

Nu mai e rossi cel de acum 4 ani,fie ca a imbatranit,concurenti mai puternici etc.

El talentat tot e si este carismatic pt unii.eu ilapreciez pt ce a realizat pana azi,si indiferent ce va face in viitor.

Link spre comentariu

da, e clar ca rossi vinde cel mai bine, nu m-ar mira daca honda i-au facut niste oferte bune. cine nu-l vrea? am fost la fabrica si muzeul ducati (cand rossi era acolo) si erau un milion de tricouri, sepci, chiloti cu 46 pe ele si cumparate in draci.... isi merita salariul

Link spre comentariu

In lipsa sprijinului si presiunilor din partea lui Ezpeleta (care tot dadea asigurari in presa ca Rossi va avea o motocicleta competitiva, in perioada in care se batea cu CRT urile),

E haai, nu fi rau ca acum se bate cu satelitii, o imbunatatire oricum. ;)

Yamaha l-ar fi promovat pe Crutchlow la echipa de uzina asa cum erau pregatiti.

Si dupa ce am vazut pana acum in 2013, e clar ca Crush-low ar fi fost cartea castigatoare pt ei (pt Yamakaka). Bine, lasand deoparte ingineriile financiare si vanzarile din imagine.

Cum ma, n-auzi ca e praf ca pilot si in rest e un nenorocit de minicnos imbarligator si santajist?!

Nu nu confunda, partile ingrosate apartin colegului BB, nu lui fingers :)

Editat de vampiria_t
Link spre comentariu

Rossi, vorbind despre Jorge : “Adesso Jorge (Lorenzo, ndr) ha 39 punti di distacco, ma la Yamaha a breve dovrebbe portate il nuovo cambio seamless – ha detto Valentino Rossi a Motorsport-aktuell.com – Potrebbero sembrare calcoli inverosimili visto che Marc (Marquez, ndr) ha vinto cinque gare e tre volte ha finito secondo, ma credo che ci siano momenti critici in ogni gara ed il campionato è ancora lungo. Il divario è grande, ma il titolo pur essendo difficile non è impossibile. Jorge è il campione del mondo, è il numero uno e guida questo moto come nessun altro. La Yamaha è un pò indietro, ma può recuperare.” (Acum Jorge a 39 de puncte distanta, dar Yamaha trebuie sa vina in curand cu noua cutie seamless. Pot parea a fi calcule neverosimile, avand in vedere ca Marc a castigat 5 curse si a terminat de trei ori pe locul secund, dar cred ca sunt momente critice in fiecare cursa si campionatul e inca lung. Diferenta e mare, dar obtinerea titlului chiar daca e dificila, nu e imposibila. Jorge e campionul mondial, e numarul 1 si piloteaza aceasta motocicleta ca nimeni altul. Yamaha e un pic in urma, dar poate recupera.)

In schimb, Jorge a spus, dupa Silverstone : "Certo, il mondiale è quasi impossibile, deve succedere qualcosa di strano, però adesso non penso al campionato ma a vincere delle gare, magari a Misano avremo qualcosa di nuovo." (Clar, titlul de anul acesta este absolut imposibil de castigat, trebuie sa se intample ceva bizar ca sa castig, dar acum nu ma gandesc la titlu, ci doar vreau sa castig curse, poate la Misano vom avea ceva noutati).

Nu cumva se anunta cutia seamless pentru Misano?

Link spre comentariu

Oamenii de la Yamaha au mai spus ca unul dintre motivele pt care sunt ultraprecauti in privinta acestei cutii, e pt ca sunt angrenati in lupta pt titlu, si nu isi permit un abandon. Ar fi aparut tot felul de disensiuni si comentarii daca ii ofereau cutia lui Rossi iar lui Lorenzo, nu. Dar cum Lorenzo a ajuns sa nu-si mai faca sperante pt titlu, ar putea sa apara si cutia seamless acum.

Link spre comentariu

Am ajuns la vorba lu' 9fingers, daca-l mai vad pe Rossi ridicandu-se de pe scaun si ranjind la camera vomit. :D

Si cel mai prost fan isi da seama ca o face doar de conjunctura, se asaza pe scaun si sta serios, vine camera, ranjeste, plm. Clovn.

Link spre comentariu

Am ajuns la vorba lu' 9fingers, daca-l mai vad pe Rossi ridicandu-se de pe scaun si ranjind la camera vomit. :D

Si cel mai prost fan isi da seama ca o face doar de conjunctura, se asaza pe scaun si sta serios, vine camera, ranjeste, plm. Clovn.

Pana acum te enerva Pedrosa cand se intorcea cu c*rul la camera cand era filmat, acum te enerveaza Rossi :) . E evident ca zambeste si face cu mana cand e filmat. Asa fac multi piloti, inclusiv Crutchlow care se stramba sau eu stiu ce alte figuri mai face. In rest, oamenii sunt seriosi.

Link spre comentariu

Phhh! Si ce-ar trebui sa faca atunci cand apare ala cu camera in boxa lui? Sa nu-l bage-n seama?

Nu face asa ceva pentru ca asta e patent Pedrosa!

Hai, mai lasati-ma cu prostiile pe care le debitati!

Acum, faptul ca ala face un gest de amicitie catre fanii lui va-ntoarce stomacul pe dos!

Ma, da' al draq de sensibili mai sunteti!

Link spre comentariu