george05 Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Cadou de ziua mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 (editat) asa-i usor! PS: sa-l porti sanatos la victoria favoritului! (si nu numai) Editat Mai 31, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 asa-i usor! PS: sa-l porti sanatos la victoria victoriile favoritului! (si nu numai) better? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Better!prea ca la tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Frumos cadou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Da da,chiar frumos si foarte inspirat.era urmatoarea achizitie pe lista de asteptare(care nu e scurta) pt a fi pregatit pt "standing ovations" la Brno. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 1, 2016 Autor Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) Frumos george.Si eu am 2 tricouri plus un agv corsa rossi. La anul sper sa merg si eu cu familia.anul asta nu cred ca va avea rabdare fetita mea sa stea ore in sir.poate plec singur.te anunt daca merg si ne vedem acolo. Noi ne stim,nu? Esti din bm? Editat Iunie 1, 2016 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 salve PTR!eu am vandut casca AGV corsa ca nu ma simteam ok cu ea. dap,ne stim,ne-am cunoscut acum ceva ani la un party de deschidere de sezon aici in BM.daca te bagi anul asta da de veste,noi plecam joi si ne intoarcem luni seara dupa teste. sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 1, 2016 Autor Share Postat Iunie 1, 2016 Ok. Te tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AiRdr0p Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Are cineva colajul acela cu rossi si toti pilotii tineri din moto gp cand faceau poza cu el pe vremea cand ei erau inca copii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 am multe pe storage, astea le-am ales la repezeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Invers nu gasim niste poze? Sa fie Biaggi cu Rossi? sau Doohan? sau altii? adica, sa se inverseze rolurile de copil/pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 S-ar zice ca moshu' i-a tinut pe genunchi la propriu, pe actualii lui competitori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 (editat) Asta am inteles, dar Rossi nu e Chuck Norris Desi multi cred asta Editat Iunie 2, 2016 de flaviu57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 2, 2016 Autor Share Postat Iunie 2, 2016 Nu e,e doar mai batran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 uite una cu Doohan si Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 In poza aia Doohan era deja retras si Rossi la Yamaha, din ce se vede, adica in Motogp. Pe la clasa 125 sau inainte? Sau cu vreun dinte scos? sau cu aparat ortodontic? adica el copilu' si altcineva pilotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Eu nu tin minte sa fi vazut poze cu Rossi copil alaturi de alti piloti/vedete. In pozele copilariei sunt prezenti Graziano (majoritatea) , eventual Stefania, si colegi de scoala/cartier. Sunt in schimb ceva poze cu Rossi f. tânăr. » Post actualizat in 02 Jun 2016 13:15hai sa mai pun una, bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 (editat) inca una cu Doohan si Rossi, in primul an cu Rossi la echipa privata Nastro Azzuro Honda si una scpectaculoasa... Editat Iunie 2, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 9, 2016 Autor Share Postat Iunie 9, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Uccio: Vale is a martian https://motorlands.eu/2016/06/09/uccio-vale-martian/ » Post actualizat in 10 Jun 2016 04:48 » Post actualizat in 17 Jun 2016 07:21MotoGP: Yamaha sends five riders to Valentino Rossi's VR46 Academy http://www.crash.net/motogp/news/231241/1/yamaha-names-five-riders-for-vr46-academy.html Se face muzeu VR. http://www.motorsportmagazine.com/opinion/motogp/next-rossi-museum A aparut partea 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 25, 2016 Autor Share Postat Iunie 25, 2016 (editat) "I stopped at the pit box four minutes before the end of the session, because my rear tyre was already getting too hot, because there were some places of the track that were starting to dry. For me it was too early to change to the intermediate tyre because three or four corners were still completely wet, so we put in another rain tyre and it was the right choice. It’s a shame for me that I’m not in pole position, but above all I’m happy for the second place and starting from the first lane tomorrow." Editat Iunie 25, 2016 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Anul trecut speram pana in ultima etapa la titlul nr 10, din pacate cred ca anul asta o sa incheiem mai repede socotelile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Le-a fost ca un tată și acum îi înfig cuțitele în spate ... » Post actualizat in 26 Jun 2016 18:12 Anul trecut speram pana in ultima etapa la titlul nr 10, din pacate cred ca anul asta o sa incheiem mai repede socotelile.... Fruntea sus deprimaților ! Mai sunt 10 curse ! Ce fel ( a se citi p.l.m. ) de fani sunteți voi ? Eu am pus banii pe Marquez și tot mai teamă mi-e de Rossi decât de Lorenzo .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Sunt fan si nu o dau la intors, dar sunt si realist... anul asta o fi Rossi mai rapid in cateva etape, dar rezultatele per ansamblu sunt mult mai slabe... si nici norocul nu mai e de partea sa... Asta e, mergem inainte, diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate