Ach Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 LA MULTI ANI SI SA TRAIESTI!!! sA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE CEI DRAGI! P.S. Acum te-ai facut mare pentru acel enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Draga mea la multi ani si sa ai parte numai de bucurii si in special sa reusesti sa nu treci neobservata prin viatza.. Ai grija de tine si de cei dragi tie si hai la . Sa ne vedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 LA MULTI AAAAAAAANI S-a lasat deja cu bericeala grava azi-noapte, nu stiu cum o sa reusesc azi sa ma tin pe 2 , inca ma resimt grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 La Multi Ani!!!!! Si sa ai parte de un endurache asa cum iti doresti tu..pe care sa-l alergi fericita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 LA MULTI AAANIIIIIII ! ! ! Sa fi cuminte si sa nu te imbeti prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Sa fac ceva pe ea de betie ca mi-am pierdut mobilu' azi-noapte in cllluuuubbbb!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Sa fac ceva pe ea de betie ca mi-am pierdut mobilu' azi-noapte in cllluuuubbbb!!!!!!!! Numai bine ca acum ai motiv sa ceri unul nou cadou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 LMA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 :crack: sa pun o poza cu tine!!! gasim noi una compromitzatoare!!! :haha: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 LMA multi, fericiti, si tot ce iti mai doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 La multzi ani! Tot ce itzi doreshti! harciogu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 LMA TONI!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 La multi ani draga miu - buna vodka mobilul sa ti-l bagi unde stii ca a bipait toata noaptea si nici n-am putut sa il inchid.Daca nu erai asa varzomana iti aduceai aminte ca l-ai bagat in ghiozdanelu' meu. Frumos aseara- mai putin fitosii dj din Club A carora le-am cerut muzica de boogie si mi-au zis sa ma duc in Max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Intradevar varza.....deja ma pregateam sa ma duc la Connex sa imi iau cealalta cartela si mob nou ....VREAU MOBILUUUU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ophelia Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 sa traiesti si sa-nfloresti!! iti doresc ce nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 DECI....NU MA GRABII!!!POA' S-ASTEPTE !.... L.C.M.M.M.!!!! L.C.M.M.K.!!!! L.C.M.M.S.!!! & L.M.A.! SI ASTEA ITZI GARANTEAZA FERICIRE LA MAX! BLACK, JOE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 La multi ani! Sa fii iubita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 LMA! Sa fii fericita si multe plimbari cu moto care iti place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 La multi ani, sanatate, fericire shi noroc in viatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 La Multi Ani ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 LMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 LA MULTI ANI SI SA NE TRAIESTI!AM VRUT SA-TI ZIC IN CORINT,INSA AM FOST CAM CRISPAT NU-I ASA CA ACCEPTI SI URARILE MELE,CU TOATE CA AU VENIT ASA TARZIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 La Multi Ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate