moshulik Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 frumos nu-l vinzi??? L-am mai vandut o data, dar se pare ca s-a intors acasa singur (l-am rascumparat de la cel caruia i-l vandusem in urma cu vreun an jumate...). Deci destul de probabil sa-l mai vand inca o data. Vino cu o oferta si vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Salutare la toata lumea, sunt nou in lumea comunistelor, dar ca sa-mi fac si eu introducerea pun si eu nuste poze cu rusoaica mea...........probabil a mai fost vazuta pe forum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 (editat) Fain te invidiez a mai gasit fratele tau ceva transport??are cineva drum din alba in oradea?? moshulik ti-am dat un pm Editat Noiembrie 8, 2005 de ovidiuluka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 (editat) a mai gasit fratele tau ceva transport??are cineva drum din alba in oradea?? moshulik ti-am dat un pm Pai el trebuia sa gaseasca? El te astepta sa vii ... A asteptat un telefon de la tine. Nu stiu ce ati vorbit voi .... Cert e ca saptamana trecuta a vandut motorul (in Dej -la Brobu cred) iar cadrul mi l-a vandut mie (o sa-l platesc cu prima pensie) si eu o sa-l schimb cu altul fara modificari pt ca vreau un Simson ORIGINAL. Editat Noiembrie 9, 2005 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Da bine bre, ce eu nu pot sa ma laud cu "fosta" ? Si mie imi cam pare rau dupa ea dar... asta e, intr-o comunista pui mult suflet odata cu munca si sangele varsat pe altarul mecanicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 asta e, intr-o comunista pui mult suflet odata cu munca si sangele varsat pe altarul mecanicii Bine zici!Cred ca nu a fost nici macar odata sa nu mesteresc la moto sau la conserva si sa nu las niste sange pe acolo.Nu stiu cum reusesc,dar e inevitabil.Cele mai nasoale sunt ranile de la incheieturi,in special unde flexeaza degetele..alea daca mai e si frig afara se inchid in vreo 2 luni sau la primavara . A mea este in my profile.Unii o stiu deja,unii chiar bine de tot(Bogdan) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Jawa mea....sper ca pana la primavara sa o mai "aranjez"..chiar are nevoie. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 sczue ca ma bag in seama de aiure dar incerc sa "ajut" oarecum persoanele care au nevoie de piese pt mobra! asadar....vand piese de mobra. se poate intra si pe "vand piese de mobra" e pe prima pagina. atat spunetzi si voi la altzii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 asta e mobrika mea...care ma chinuie de 3 luni. pe ea am invatzat mecanika. asta e una pe care am luat'o acu cateva zile sper ca nu v'atzi speriat dar....e inca in reconditzionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 se vede k ai lucrat mult shi cu suflet la ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 sa fie de bine sauy de rau ce zici tu...ca..in halu in care arata acuma...nu prea pare sa fi lucrat cu suflet la ea ci mai degraba....cu indiferentza. insa....pun destula transpiratzie in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 Aici as vrea sa puneti poze cu comunistele voastre. Si daca ati putea sa puneti poze cu motoru' in starea in care era cand l-ati luat si cea actuala.... daca i-ati facut modificari. Eu deocamdata nu pot pune nici o poza ca mi-am luat abia ieri comunista. Dar voi pune si eu cat de curand.... Poate te inspira cu ceva alte poze pe http://alexart.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 fosta acu s-a naturalizat bucovineanca! e undeva langa campulung moldovenesc tot ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 produsul iubirii dintre un ij si o honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 @stress: cand faci turul tarii? vara asta daca totul e ok o sa fac o vizita si in galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 nu-l mai fac, muncesc 12 cu 24 in timpul saptamanii si in w-e in fiecare zi... plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 yo cu iubirea mea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 una dintre troace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 nu-l mai fac, muncesc 12 cu 24 in timpul saptamanii si in w-e in fiecare zi... plm [/quote poti lua un concediu medical io vara trecuta cica am avut mana rupa pt 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Fostul meu utilaj : ................................................................ Acum e modificat , dar inca nu este gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 una dintre troace troaca,da cu jaguarul ala din spate ce este?si E-ul ala?oricum motorul e beton asa cum e.are o linie frumoasa.sa ai parte de el sanatos.el sa fie sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 troaca,da cu jaguarul ala din spate ce este?si E-ul ala?oricum motorul e betonasa cum e.are o linie frumoasa.sa ai parte de el sanatos.el sa fie sanatos saru' mana! E-ul e un S de fapt, W140 500SE. A ajuns deja la Chisinau, dupa ce a fost resuscitat un pic aici. Jaguarul s-a achizitionat pentru motor, mai e pe acolo un XJS V12, care, dupa ce a mers in draci cu 240 la ora cu injectoarele infundate si evident cu amestec sarac, a binevoit sa topeasca un piston. Caroseria e deja lame de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 mai e in CT un jaguar cu nr expirate.nu stiu ce model,care sta si il ia rugina. poate din 2 faci una.pacat de asemenea utilaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Vă prezint si eu motorul meu; eterna Âşi fascinanta mobra Anu ăsta împlineÂşte 30 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 v-as arata si eu poze cu fostele mele comuniste .......... dar am trecut pe japoneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate