meistergica Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Buna seara, Duminica asta clubul Vulturii Prrahoveni , a organizat sfintirea anuala a motocicletelor , la biserica din Vilcanesti. Ne-am adunat dis' de dimineata ( pe la 10 ) vreo 30 motoare si cind se lasa prinzul am reusit sa plecam din poligonul de la km 6 Ajunsi aproape fara incidente la biserica , parintele Nicu ( motorist de pe la noi ) a trecut la sfintirea motoarelor A urmat ... "botezul" Cei mai pacatosi dintre noi s-au tirit in genunchi in biserica ( pentru iertarea pacatelor celor cu stire si fara de stire ) S-au primit noi membrii si s-a tinut slujba pentru toti motociclisti ( si pentru cei plecati dintre noi) A urmat masa , pomana, dat fiind ca era zi mare, hramul bisericii . Urmata de parada motoarelor si plecarea acasa Pe scurt asta a fost iesirea noastra de duminica 26.10.2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Frumos filmuletul cu sfintirea ) "Da-i mai mult parinte, ca aia e pacatoasa rau, e Hayabusa" =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Cred ca daca vedea popa cat are pe bord hayabusa incepea sa bage: Doamne fereste! Doamne fereste! Doamne fereste! Doamne fereste! Doamne fereste! Doamne fereste! si nu se mai oprea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Da-i mai mult parinte, ca aia e pacatoasa rau, e Hayabusa Nu stiu cine e tipu ... da asta e faza luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 si de la noi din Oradea azi un grup au mers pana la Manastire la Izbuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 si de la noi din Oradea azi un grup au mers pana la Manastire la Izbuc da, aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Da-i mai mult parinte, ca aia e pacatoasa tare, e Hayabusa really... ...hai k mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 voi nu sunteti sanatosi Amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Preotul este si el motociclist,are un Thundercat parca,sper sa nu ma insel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Foarte tare,dar fara credinta voastra botezul nu are nici un efect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Foarte tare,dar fara credinta voastra botezul nu are nici un efect! Sunt convins ca, majoriatea participantilor la sfintire au o doza, mai mare sau mai mica, de credinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Frumos si de laudat actiunea voastra !!! :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 "Da-i mai mult parinte, ca aia e pacatoasa tare, e Hayabusa" Si daca venea unu` cu scuterul putea doar sa-l scuipe cu coltul gurii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Frumos si de laudat actiunea voastra !!! :laugh: de la Nea Mihail pleaca toate astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 de la Nea Mihail pleaca toate astea... dap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian_k83 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 foarte frumos... asa cum au spus si predecesorii mei, de laudat actiunea voastra. Poate ca si popa fiind motorizat, a contribuit la idee! Foarte frumos... Bravo voua! Salutari din partea unui grup restrans de motociclisti rurali http://guguboyz.wordpress.com - ne intitulam. Asfalt uscat, iernare placuta... mult soare si motoare. Ca sa iasa rima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darth vader Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 - un ritual religios ... pentru niste scule moderne a caror nastere a fost posibila prin lupta inceputa de demult a unora precum Galiloeo Galilei ( primul principiu al mecanicii, legi ale oscilatiilor... ) si a multor oameni de stiinta care au fost persecutati de biserica si cu inventii numite initial "ale diavolului" ... o chestie aiurea mi se pare obiceiul vostru ... - am si eu o intrebare .. daca o motocicleta e incaltata cu Pirelli Diablo .. mai e sfintita?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Gestul este frumos in sine,dar un proverb spune ca "Dumnezeu daruieste dar nu baga si in traista"in traducere motociclistica inseamna"nu lasa pe diavol sa umble la gaz". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) - un ritual religios ... pentru niste scule moderne a caror nastere a fost posibila prin lupta inceputa de demult a unora precum Galiloeo Galilei ( primul principiu al mecanicii, legi ale oscilatiilor... ) si a multor oameni de stiinta care au fost persecutati de biserica si cu inventii numite initial "ale diavolului" ... o chestie aiurea mi se pare obiceiul vostru ... - am si eu o intrebare .. daca o motocicleta e incaltata cu Pirelli Diablo .. mai e sfintita?! Ai si tu dreptate in ceea ce priveste, ca, unii oameni de stiinta au fost chinuiti de biserica, dar asta a fost cu sute de ani in urma intre timp biserica a constientizat ca nu face bine si a renuntat la acele ritualuiri, asa cum si noi am ales aceasta cale de a ne "boteza" pe noi si motoretele noastre in acest spirit crestinesc. Altii se "boteaza" si le "boteaza" cu bere, tuica, si alte licori bahice, fiecare cu credinta lui. Sa mai sti ca eu am pe motoreta anvelope Pirelli Diabolo Corsa III si a fost "botezata" si eu cred in aceste obiceiuri. Daca tie ti se pare aiurea aceste obiceiuri ale noastre te rugam sa ignori topicurile pe care le vom mai face de acum inainte, cum noi iti vom ignora parerile tale ! Editat Noiembrie 18, 2008 de man19403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 popa ala nici macar nu stie ca un lucru se sfinteste cu buchetul de busuioc trecut prin apa sfintita si facut cruce de trei ori. cu cadelnita se da in biserica sa se simta mirosul de tamaie, nu in atmosfera ca degeaba. asta cred ca e parinte din clanul celor care ii vedem la stirile de la ora 5... parca in al treilea filmulet vina alt popa care mai stie din ce trebuie facut in domeniul sau de activitate am glumit. interesanta iesire ati facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 trist... fratilor... trist... sa vezi asa ceva in secolul XXI .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Chiar asa,ala de are cauciucuri Diablo,mai fu sfintit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Chiar asa,ala de are cauciucuri Diablo,mai fu sfintit? Ala da insa daca mai avea si toba Devil deja batea la ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate