Purghy Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 (editat) Serban Huidu, realizator al emisiunii "Cronica Carcotasilor" la Prima TV, a fost ranit usor, joi dupa-amiaza, dupa ce motocicleta cu care se deplasa a fost lovita de un autoturism, informeaza surse din Politie. Serban Huidu (29 de ani), conducea o motocicleta Ducati pe bulevardul Marasesti cand a fost lovit de un autoturism Opel, condus de Catalin G. (36 de ani). Politistii au constatat ca soferul masinii a virat la stanga fara sa-i acorde prioritate lui Serban Huidu care venea din sens opus. În urma impactului, atat autoturismul cat si motocicleta au fost avariate, iar Serban Huidu a suferit leziuni usoare. El a primit îngrijiri medicale la spital, fara însa a ramane internat. „A fost o buseala. Ca de obicei, prin traficul din Bucuresti e destul de complicat sa mergi cu motocicleta. Din pacate, nu s-a terminat cu bine cursa asta”, a declarat Serban Huidu, pentru Mediafax. El a explicat, de asemenea, ca nu avea viteza în momentul accidentului: „Tocmai, ca nu aveam viteza, eram printre masini si una dintre ele a intrat în mine. Dupa lege, soferul masinii este vinovat, dar a fost mai complicat decat atat, au fost multe unghiuri moarte”. Întrebat daca va mai merge cu motocicleta prin Bucuresti, Huidu a raspuns afirmativ, mentionand, însa, ca va face acest lucru doar la fel de bine echipat ca si pana acum. „Echipamentul este foarte important”, a precizat el. Bine ca s-a terminat cu bine! Editat Octombrie 21, 2005 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Asta am vazut si eu acum pe hotnews... Poate intra sa ne spuna ceva impresii salutari! bine ca nu ai patit nimic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Find forumist si el, sper sa ne povesteasca mai in amanunt! Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 e bine ca a subliniat de importanta echipamentului. good work. poate baga in special scuteristii chestia asta la cap avand in vedere ca este o persoana publica... bine ca nu a fost mai grav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Huiduleeeeeeee, te vaneaza oamenii lui Becaliiiiiiiiiiiiii Serios acum, bine ca a scapat doar cu atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Abia astept "Cronicuta" de miercuri sa vad daca aduce vorba despre asta. Eu unul cred ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Abia astept "Cronicuta" de miercuri sa vad daca aduce vorba despre asta. Eu unul cred ca da. Si eu presupun ca da,mai ales daca sunt ceva leziuni.Bine ca nu a patit ceva mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Bine ca nu a fost mai grav si ca nu a patit nimik.Insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Iar frate? Parca mai avusese un accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 da, a mai avut cateva inainte dar nimic grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 El sa fie sanatos si sa nu mai pateasca asemenea accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Bine ca nu a fost mai rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Pacat, e sigur intr-o pasa mai proasta. Acum doua datzi la arc a mai avut un accident: si-a scapat casca pe jos. Bine ca stiu..daca scap si eu casca, nu ma mai urc o luna pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 unghiuri moarte? cand faci stanga? da cam cum ar fi sa-i bagi soferului o cheie de roti in poponeata si sa-i dai un sut sa i se duca pana in gat ? atata, cat sa il tina drept privirea in fatza, sa vada in mm de handicapat ce e in fata. eventual un pix in ochiu stang, pentru a fixa ochiu de asa natura incat sa stea tot timpul pe oglinda aia din stanga lui. misto nu? asa arata mai bine. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Nu a zis nimic la cronicutza. Aici pe forum nimic. Ori e ocupat ori se da la fund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Cred ca e 'morcovit' sa nu se ia lumea de el cum o fac unii din cei care trimit mesaje la Kiss FM; in urma cu vreo 2 zile, unu' ii spunea lui Huidu sa-si ia o motocicleta cu 6 roti, poate asa n-o sa mai cada Deh, lume si lume.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Ceva-ceva tot a zis la inceputul emisiunii. In discutia lor a venit vorba de motoare, iar Huidu a replicat ceva de genul "of, lasa-ma nu-mi mai adu aminte ! Prietenii stiu de ce... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 mda...naspa chiar de a fost si atat.Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Cred ca e 'morcovit' sa nu se ia lumea de el cum o fac unii din cei care trimit mesaje la Kiss FM; in urma cu vreo 2 zile, unu' ii spunea lui Huidu sa-si ia o motocicleta cu 6 roti, poate asa n-o sa mai cada Deh, lume si lume.... Mailu se poate face privat, optiunea de primire a unui mail pt cazul primirii unor PM uri se poate dezactiva, la fel si casuta pt PM uri, deci, nu cred ca e cazul, daca voia sa zica ceva , cred ca zicea pana acum. Bine ca e el intreg, dupa fazele astea cred ca o sa poarte echipamentul si in masina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 La emisiune parca o precizat ceva atunci cand Pustiu, MIstretu si cu Dezbracatu' aveau rol de copii (viitori posibili carcotasi) si au inceput sa se bata Oricum, bafta si atentie pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 ....daca si el a furat-o e clar ca nu suntem bine vazuti nici acolo sus dar nici aici jos!!!..ma duc sa ma imbat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate