Sari la conținut

Huidu Accidentat

Purghy
 Share

Postări Recomandate

Serban Huidu, realizator al emisiunii "Cronica Carcotasilor" la Prima TV, a fost ranit usor, joi dupa-amiaza, dupa ce motocicleta cu care se deplasa a fost lovita de un autoturism, informeaza surse din Politie. Serban Huidu (29 de ani), conducea o motocicleta Ducati pe bulevardul Marasesti cand a fost lovit de un autoturism Opel, condus de Catalin G. (36 de ani). Politistii au constatat ca soferul masinii a virat la stanga fara sa-i acorde prioritate lui Serban Huidu care venea din sens opus. În urma impactului, atat autoturismul cat si motocicleta au fost avariate, iar Serban Huidu a suferit leziuni usoare. El a primit îngrijiri medicale la spital, fara însa a ramane internat. „A fost o buseala. Ca de obicei, prin traficul din Bucuresti e destul de complicat sa mergi cu motocicleta. Din pacate, nu s-a terminat cu bine cursa asta”, a declarat Serban Huidu, pentru Mediafax. El a explicat, de asemenea, ca nu avea viteza în momentul accidentului: „Tocmai, ca nu aveam viteza, eram printre masini si una dintre ele a intrat în mine. Dupa lege, soferul masinii este vinovat, dar a fost mai complicat decat atat, au fost multe unghiuri moarte”. Întrebat daca va mai merge cu motocicleta prin Bucuresti, Huidu a raspuns afirmativ, mentionand, însa, ca va face acest lucru doar la fel de bine echipat ca si pana acum. „Echipamentul este foarte important”, a precizat el.

Bine ca s-a terminat cu bine!

Editat de Purghy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator reptile

Abia astept "Cronicuta" de miercuri sa vad daca aduce vorba despre asta.

Eu unul cred ca da.

Si eu presupun ca da,mai ales daca sunt ceva leziuni.Bine ca nu a patit ceva mai rau

Link spre comentariu

unghiuri moarte? cand faci stanga? da cam cum ar fi sa-i bagi soferului o cheie de roti in poponeata si sa-i dai un sut sa i se duca pana in gat ? atata, cat sa il tina drept privirea in fatza, sa vada in mm de handicapat ce e in fata. eventual un pix in ochiu stang, pentru a fixa ochiu de asa natura incat sa stea tot timpul pe oglinda aia din stanga lui. misto nu? asa arata mai bine.

Sorinake

Link spre comentariu

Cred ca e 'morcovit' sa nu se ia lumea de el cum o fac unii din cei care trimit mesaje la Kiss FM; in urma cu vreo 2 zile, unu' ii spunea lui Huidu sa-si ia o motocicleta cu 6 roti, poate asa n-o sa mai cada :P

Deh, lume si lume....

Link spre comentariu

Cred ca e 'morcovit' sa nu se ia lumea de el cum o fac unii din cei care trimit mesaje la Kiss FM; in urma cu vreo 2 zile, unu' ii spunea lui Huidu sa-si ia o motocicleta cu 6 roti, poate asa n-o sa mai cada :P

Deh, lume si lume....

Mailu se poate face privat, optiunea de primire a unui mail pt cazul primirii unor PM uri se poate dezactiva, la fel si casuta pt PM uri, deci, nu cred ca e cazul, daca voia sa zica ceva , cred ca zicea pana acum.

Bine ca e el intreg, dupa fazele astea cred ca o sa poarte echipamentul si in masina! :banana:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
:moron: ....daca si el a furat-o e clar ca nu suntem bine vazuti nici acolo sus dar nici aici jos!!!..ma duc sa ma imbat! :baldy: :lol: :moto: :ok: :eek:
Link spre comentariu