Karnaj Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Cu placere tovarase ... sper ca lumea sa nu spuna ca noi suntem nostalgicii lu' Ceau' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Cu placere tovarase ... sper ca lumea sa nu spuna ca noi suntem nostalgicii lu' Ceau' ati construit-o voi sau e asa "de pe net"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 ati construit-o voi sau e asa "de pe net"? mai conteaza la cat de urata e!!! ala nu e trike!!! cel putzin nu e pe gustul meu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 nu e inca construita pozele din link sant reprezentative! e in proect,oricum nu va fi copia celei in poze in principiu fiecare cu parerea . oricum e un simbol in primul rand al romaniei, nu ca asi fi eu un patriot comvis ., dar imi place sa fiu roman si sa pot arata asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 nu e inca construita pozele din link sant reprezentative! e in proect,oricum nu va fi copia celei in poze in principiu fiecare cu parerea . oricum e un simbol in primul rand al romaniei, nu ca asi fi eu un patriot comvis ., dar imi place sa fiu roman si sa pot arata asta! amice.. dracula nu este un simbol al romaniei.. este un produs al marketingului american precum coca cola, mcdonalds si hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 asa este. poate am gresit. ideea e care e parerea ta despre thema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Motociclete cu tematica,vreti sa detronati Orange County Chopers ? Mie nu-mi place prea mare,prea mult material,se putea mai mica si era ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 BELEA cu bea mare ideea. Da de unde facem rost de blonda??? Sint cel mai bucuros sa vad ceva romanesc , si daca fraerii aia de vestici cred prostia cu Dracula asta e treaba lor , noi ce sa facem??? Traicu asta cu acoperis e ALTCEVA decit ce vezi in mod frecvent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 amice.. dracula nu este un simbol al romaniei.. este un produs al marketingului american precum coca cola, mcdonalds si hd Si eu credeam ca un Britanic calatorind prin Ungaria si Transilvania sa inspirat din folclor si fapte istorice de a scris romanul. Doar il chema Vlad Dracu. Ce ati mai da o tura pana la McDonald cu asa jucarie. Poate si cu o blonda alaturi si Coca-Cola in mana. Mie nu-mi place prea mare, prea mult material, se putea mai mica si era ok Blonda e prea multa pt tinee?? Deci una mai micuta sa fie adaugata kitului tau. Cate kg? Da de unde facem rost de blonda??? Pai iesi cu asa ceva pe piata si sa vezi cum sar blondele langa tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 asa este. poate am gresit. ideea e care e parerea ta despre thema? ca tema e ok.. dracula e un concept care se vinde Si eu credeam ca un Britanic calatorind prin Ungaria si Transilvania sa inspirat din folclor si fapte istorice de a scris romanul. Doar il chema Vlad Dracu. si Sadoveanu are romane inspirate din fapte istorice si folclor.. oare de ce nu s-a auzit in "tarile calde" de "Fratii Jderi" ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 sugestii va rog !!!!!!!!!!!!! http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...t=0entry66557 VA URMA !!!!!!!! poze cu evolutia lucrarii binenteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 As avea o rugaminte la voi de aici.....care stiti o punte spate de la triciclurile alea de cofetari,sau de la triciclurile alea lungi rusesti Caut o punte cu tot cu planetare pt tractiune pe lant va salut..... L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Se face! Caut si tinem legatura. De fapt mi-ai dat o idee pt un cadou pe care as putea sa-l fac fetitei unui prieten motociclist, motociclista la randul ei, la numai 4 anisori. un triciclu cu motor, dezvoltat pe platforma de tula. Asa cum am promis, caut si te anunt. In rest numai de bine! PS mai pune poze cu chopperul cu motor de Yama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 am rezolvat problema,voi folosii diferentialul din cutia de viteze a unei masini, folosesc doar partea interioara si ..va trebui doar sai adaptez pinionul si frina disc..si folosesc doua planetare scurte mersi va salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 Am găsit un moto-trike făcut dintr-un Kawa VN 750 Âşi îmi face cu ochiul aÂşa ceva. Cam cât o caosta realizarea+omologarea unei asemenea ? Prin Bucuresti exista ceva de genul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 frumos!!!!!! poate o sa facem un club al celor pe trei roti pana la urma. bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 daaaaa...super fain ..!...dar daca e peste 10.000 de euroi.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 sal, si eu sunt interesat cam cat ar fi pretzul unuia , nu neaparat cu motor in V si daca ar face cineva cam ce i-ar trebui ca sa il poata face? si bineintzeles pretzul. BAFTA MARE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 ne zice cineva la ce bani putem lua minunea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 vulcan n-am vazut pina acum. orientativ, am vazut la vanzare trike-ul din poza, goldwing la 62000 km din 91, 20 000 eur. Ps. nu cred ca sunt ''facute'' de cineva, asa au iesit pe poarta fabricii cel putin pentru goldwing, bag mana in foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 Poti sa bagi, ca o sa arda. Honda n-a facut niciodata trike-uri. Astia sunt facute de firme mici de customizare in America, Germania, Anglia, etc. Google si search si o sa gasiti mai multe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 ai 100 % dreptate. greseala mea. m-am lasat pacalit de faptul ca in anuntul de vanzare nu mentiona nimic de omologare individuala. acum ca m-ai pus la cautat, am gasit intr-adevar. sunt niste bijuterii. jos palaria pentru cei ce fac asa ceva. nu m-a interesat fenomenul pina in acest moment dar mai cotrobai ca sunt niste masinarii deosebite bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 THANK you! voi cauta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Kris, Spire si toti ceilalti! Sunt unii care s-au apucat deja de constructia lor... unu' care e la peste 2000 de km de Ro si care n-are probleme cu omologarea si altul, mai dement decat nick-ul primului, aici in buc, care tocmai scrie mesajul asta... Trike-ul lui Florin, ca despre el e vb, va fi surpriza! Asa mi-a promis! Asta de care m-am apucat eu, are la baza o idee pe care am gasit-o pe-aici... o punte de dacie 1100.... Asa ca, iata-ma procurand o dacie 1100, de fapt numai partea din spate (motor, cutie, punte) cu 2 milioane de lei... (cu 3 imi luam una in stare de functionare...) Sper ca la sfarsitul lunii aprilie sa fie gata!! Acum sunt la faza de curatat si de "aranjat" piesele pe care le-am cumparat.... O sa va tin la curent cu poze ale stadiului in care ma aflu cu constructia! Salve si spor la treaba celor care se apuca de construit! Va provoc sa va faceti una! Ar fi minunat daca s-ar apuca mai multi si s-ar ajuta intre ei... unu stie sa sudeze, altul sa faca partea electrica... un inginer ar fi bun, un strungar destept.... hmmmm, vise taica! si, daca tot v-am zis de poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 macar sa ajungeeti la electrica, ca acolo va pot ajuta eu in we. CEl mai simplu si ieftin de realizat un trike e dintr-un oltcit, luand toata fatza si plasand ansamblul la spate. motorul ar veni in fatxa axei, ''central'' se blocheaza caseta de directie si gata. Avantajul e ca e usor de adaptat pe un sasiu artizanal, mentinand suspensia, motorul e foarte usor si nu o sa atarne departe in spate, e 4 boxer, deci e plat, etc. SI FARA TOBE SUNA BELEA la 6500 ture (zona la care incepe rosu) mai e varianta cu ansamblu spate de la o broscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate