darian Postat Februarie 29, 2012 Autor Share Postat Februarie 29, 2012 La a mea cum stai? Uite pozele astea 2 de de-asupra,sunt cu-a ta...Pînã disearã,finisez cu siliconul,si-ncep sã lipesc buretele suplimentar.Mâine,croiesc la ea. Poimâine,Îi fac vânt înapoi spre tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Ce misto e basca catalului. In rest ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Repede te-ai miscat . ori o pui cu ramburs ori trimiti contul sa-ti trimit banii,cum vrei tu. Abea astept sa vad cum se simte la popou ). Spor la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 29, 2012 Autor Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) Mersi ! Nu m-am miscat repede.Teoretic,în 2 zile,ar fi trebuit sã fie gata,cu totul.Faza e cã lucrez la mai multe,cam în acelasi timp.La seaua ta,o sã mai raschetez si eu,nitzel,dar nu asa,aiurea (cum a fost fãcutã).Si bãtaia de cap,de fapt,o sã-mi dea treaba cu flãcãrile ....Restul,e deja,ceva obisnuit... Editat Februarie 29, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheViper Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Salut Darian... saua de v-strom cum se prezina? tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Cum au iesit flacarile? sunt curios. ai poze ceva? sa nu uiti : ramburs sau cont salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Cum au iesit flacarile? sunt curios. ai poze ceva? sa nu uiti : ramburs sau cont salutare A luat ceva foc? incediuuuuuuuu o sa ai o mobra inflacarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Saluti, seile mele de gixxer cum merg?...am incercat sa te mai sun sa mergem dupa provizii dar nu esti de gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Si eu cu gixeru vine sezonul cu pasi repezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) cateva poze cu saua mea. ramane de vazut si cum se simte cand o sa o scot la drum Editat Martie 4, 2012 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 hai cu pozele Dariane, ca sunt curios sa le vad inainte de a le primi....si trimite contu' ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Salutare, Darian! Am o mare rugaminte la tine, vreau sa imi modific o sea pentru o Africa Twin rd07 , imi poti trimite in pm sau aici niste poze cu ce ai facut pana acum pentru africane? Multumesc! Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 hai cu pozele Dariane, ca sunt curios sa le vad inainte de a le primi....si trimite contu' ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Dacã primesc broderia-n timp util,da...Dacã nu,sãptãmâna viitoare. cred ca esti satul de mine...de noi, dar....curiozitatea e a doua natura dupa cum adevarat se spune.... Deci....noutati ptr seile de panzer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Hai cu poze,hai cu contul ) hai cu ceva )) . glumeam "cu ceva". dupamasa te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) @mihaibugi... stai la coada, am trimis saua cu aprox o luna inaintea ta.... Editat Martie 6, 2012 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 @mihaibugi... stai la coada, am trimis saua cu aprox o luna inaintea ta.... )) stai la coada turku ca eu is fruntas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 @mihaibugi... stai la coada, am trimis saua cu aprox o luna inaintea ta.... ....dupa mine baieti... acu ,serios,hai sa lasam omu sa-si faca treaba ca are multa dupa cate vad eu, sa speram ca nu e bolnav si sa mai trebuiasca sa asteptam ca deja se incalzeste .... da macar cu poze sa ne excitam!...hai maestre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) Salut Darian, Am nevoie de saua de la bmw, cea care nu necesita modificari. Cea de pasager poti sa o termini cand ai timp. Am incercat de o saptamana sa te sun dar ai telefoanele inchise iar pe pm vad ca nu raspunzi. Lasa-mi te rog pe pm un nr de telefon. Mersi! Editat Martie 6, 2012 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 @turku - rabdare am dar nu are vremea cu mine ). acu depinde si de pretentii la modificat @rommel are dreptate,sa-l lasam sa-si faca treaba, baga mare maestre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 ....dupa mine baieti... acu ,serios,hai sa lasam omu sa-si faca treaba ca are multa dupa cate vad eu, sa speram ca nu e bolnav si sa mai trebuiasca sa asteptam ca deja se incalzeste .... da macar cu poze sa ne excitam!...hai maestre!!! her rommel da-mi si mie un tel cand poti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Mai baieti.. stie careva ce s-a intamplat cu Darian? Ca incerc de o saptamana sa dau de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 @dkid intra te rog sa-ti citesti mesajul primit si sa confirmi contul. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate