darian Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 Mda... Ori sunt eu extrem de ghinionist, ori treaba nu e chiar asa cum pare la prima vedere. Dupa descusatura de pe stanga (dupa 30 km cu saua refacuta) mi s-a descusut si pe dreapta. In aceeasi zona. Daca si de data asta mi-a taiat-o un vecin nenorocit cu forfecuta de unghii fara sa se atinga de material... De acum incolo orice apare naspa la sa, incerc sa repar singur. Macar e gata cand trebuie si nu ma costa nimic. Ba mai economisesc si ceva benzina, evitand vreo 3-4 drumuri pan' la Cismigiu... Si poate tine si peste 200 km. Nervi tari, baieti. Nu ti-i se pare ciudat ca s-a descusut numai saua ta ?! Pe toate le cos cu-aceeasi atza,mosor industrial cu 2500 m de atza... Deci , logic,ar fi sa se fi descusut toate seile lucrate cu atza asta,in ultimile 6 luni...Cand ti-am reparat seaua (gratis,desi mi-era clar ca n-a fost "defect de fabricatie " ),am verificat si cusatura cealalta,cea care " s-a rupt" acuma. Era perfecta,fara nicio problema...Adu-mi-o sa ti-o repar iarasi (tot gratis ). Si-o sa-ti platesc si litrul ala de benzina,consumat cu " 3-4 drumuri pan' la Cismigiu"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 AHA,te-am prins pe forum ) asta sigur e un semn bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 ....Si sa stii c-am vazut destule sei " aranjate ' de vecini amabili...ce zici de-asta ...? I-am refacut-o omului,de 3 ori...pina la urma,a fost montata camera de supraveghere,si adusa o alta motocicleta,drept momeala.Mosu' care le taia (c-a taiat seile de la 6 motociclete),a fost identificat,si facuta reclamatie,la Politie...A scos din buzunar,o gramada de bani,ginere-su' ... Cica avea niste probleme psihice,seniorul respectiv.Mai grav mi-i se pare ca umbla cu cutter-ul la el.Adica,daca i-i se punea pata pe vreun copil,in loc de motocicleta.... AHA,te-am prins pe forum ) asta sigur e un semn bun Daaa...vezi la ce ora....prima oara,in ultimile 3 zile...Maine,o termin si pe-a ta.In fine...! Azi,l-am platit pe-un amic,sa vina sa ma ia cu mobra,pe post de taxi,ca sa castig timp.Altfel,pierdeam vreo 2 ore,cu drumul la firma de unde aveam de luat burete cu densitate mare.De fapt,de comandat,ca maine,o sa-l si iau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) Lasa, ma Dariane, o trec la experienta. O sa ma apuc si io sa urmaresc manichiuristele din cartier, ca doar cu forfecuta de pieliti s-ar putea taia ata aia fara sa atingi materialul. Noi sa fim sanatosi, fieru...aaa...asta vinilinu se repara. Editat Martie 28, 2012 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Darian, de seaua mea mai stii ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<bike4ever> Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Salut un pret pentru o sa de scuter , daca se poate cusatura de pe mijloc sa o scoti (sa fie dintr-o bucata) , culoare neagra . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Se mai aude ceva despre manete? ca mi-a mai facut cineva o comanda din china si a ajuns in 12 zile....manetele astea parca vin cu bicicleta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Se mai aude ceva despre manete? ca mi-a mai facut cineva o comanda din china si a ajuns in 12 zile....manetele astea parca vin cu bicicleta ) Nu te plange, macar ai sea; a mea e la Darian de 2 luni si jumatate... si platita in avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 3, 2012 Autor Share Postat Aprilie 3, 2012 aici DKID. darian nu are calculator saptaman asta,e la mine la reparat asa ca foplositi cu incredere abonamentele GSM:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) Darianeee,macar zi daca nu mai vin manetele alea ca sa imi iau din alta parte...eu zic ca din ianuarie trebuiau sa ajunga pana acum... Editat Aprilie 3, 2012 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Salut @Darian & @Dkid. Am primit sheaua, multumesc ! Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Salut @Darian & @Dkid. Am primit sheaua, multumesc ! Toate cele bune ! Doar clienti fericiti... o fi seaua mea mai speciala de nu o poate Darian termina? Trebuia doar schimbata pielea, nu modificata, nu culori speciale... Inca putin si se fac 3 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Daca manetele alea nu mai ajung...poti recupera banii ? ca sa imi iau din alta parte...trece sezonul si ele nu mai ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdorin Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Gata si seaua mea de cbr1100xx. Multumesc Darian si @dkid! Salutare , m-ar interesa si pe mine o sea exact ca aceasta de super blackbird eu am o honda vfr 800 2007. Cat costa si in cat timp e gata. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali30 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Buna Darian. Ti-am scris cu ceva timp in urma de saua mea de Suzuki GS500 E. Trebuia sa iau legatura cu tine prin februarie cand urma sa o aduc in Bucuresti. Avand in vedere ca abia acum am adus-o in Bucuresti, spune-mi te rog cand si cum pot lua legatura cu tine. Merci mult si Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GREGUZZI Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Am primit de la Vadim seaua de Transalp.Meritati toate laudele amindoi.Multami,pt. mica capodopera.Poze atunci cind am sa aduc TA-ul de la Carei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Salut, Celor cu intarzieri mari la sei: au fost probleme cu materialele folosite la seile voastre, si au trebuit inlocuite; timpul de livrare la materialul nou a fost foarte mare. Darian nu are timp sa intre pe forum - daca doriti sa luati legatura cu el, apelati-l pe numarul de Vodafone. O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 as avea si eu sa de dakar . trebuie retapitata si eventual facuta putin mai moale , cat ar costa si mai important in cat timp ar fi gata . vreau sa fie exact tipu/nuanta de original nu vrea ceva special ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 (editat) Salut, Celor cu intarzieri mari la sei: au fost probleme cu materialele folosite la seile voastre, si au trebuit inlocuite; timpul de livrare la materialul nou a fost foarte mare. Darian nu are timp sa intre pe forum - daca doriti sa luati legatura cu el, apelati-l pe numarul de Vodafone. O zi buna. Cand primesc saua, pun si eu poze... Editat Mai 9, 2012 de Cercelush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Si eu astept banutii de la comanda cu manetele care nu au ajuns...a zis ca ma suna dar nimic..sun eu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Revin dupa doua luni de teste...seaua e super ok, nu ma mai doare partea dorsala la drum lung. A fost buna investitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu1977 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Pun si eu cu intarziere poze cu saua lucrata de Darian.Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Salut, Darian! Saua BIG-ului arata si se comporta bine, inca un client multumit... Iar acum ar fi randul Apriliei.... vreau sa ii fac o sa pentru pasager, cat mai confortabila, dar totusi in linia generala a motocicletei... Daca vin in iunie cu capacul monopost pe la tine (am un drum de Bucuresti) crezi ca poti croi o sa cu totul dupa sablon? Fiindca daca da, atunci o reconstruim si pe cea a pilotului, ma tenteaza ceva in genul CORBIN. Editat Mai 16, 2012 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 (editat) Salut, Darian! Saua BIG-ului arata si se comporta bine, inca un client multumit... Iar acum ar fi randul Apriliei.... vreau sa ii fac o sa pentru pasager, cat mai confortabila, dar totusi in linia generala a motocicletei... Daca vin in iunie cu capacul monopost pe la tine (am un drum de Bucuresti) crezi ca poti croi o sa cu totul dupa sablon? Fiindca daca da, atunci o reconstruim si pe cea a pilotului, ma tenteaza ceva in genul CORBIN. Salut si mersi pt. feedback ! La Aprilia,sã-nteleg cã n-ai deloc seaua pasagerului ? Problema ar fi partea din plastic,cã restul (buretele si-nvelitoarea ),se face... Tre' sã vãd ce profil are monopostul,pe dedesubt...Dacã e ceva mai simplutz,poate ar fi sanse sã-l pot imita si p-ãla. Dacã nu merge sã-l fac eu,ar mai fi varianta cumpãrãrii uneia original,s/h,de pe ebay - nu conteazã starea generalã,fundul din plastic e important. Seaua pilotului e lucrare simplã, "de-ncãlzire " Editat Mai 18, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Dariane, da-mi si mie o solutie pentru apa care intra pe la cusaturi (si mai tarziu se scurge pe craci ). Merge cu niste silicon ceva sau cu ce as putea sa inlocuiesc actualul sac de gunoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate