frankone Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 bancu l-am gasit doar cu volan, am adaugat si ghidonu sa nu discriminez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 https://www.facebook.com/jimmykimmel/videos/1683361498607612/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 la ghidon cum dracu poti sa adormi? ca si pasager, am mai auzit.... se poate. am facut eu in ultima curba spre casa dupa un we cu party all night si 650 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 se poate. am facut eu in ultima curba spre casa dupa un we cu party all night si 650 km Eu la fel de 2 ori pe autostrada in Grecia.Noroc ca drumul era drept acolo... hal'Domnului ca ati ajuns sanatosi si cu bine acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Si eu am ajuns cu bine acasa dar fara far si oglinzisi un surub putin ros( in piciorul stang) Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 no, da' ce s-a intamplat colegu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 /index.php?/topic/736106-proces-civil-discriminatoriu-motociclist-vs-primaria-cluj/ ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 /index.php?/topic/736106-proces-civil-discriminatoriu-motociclist-vs-primaria-cluj/ ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Cobi: tristul adevar.... ...la care se mai adauga si cateva mii de imigranti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 nu stiu daca e reala, dar e funny https://www.facebook.com/eliteguardvip/videos/431585220359539/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Frankone: buna de tot! mare e gradina Domnului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 O fi funny, da' e o legenda urbana veche de cand lumea: https://en.wikipedia.org/wiki/Lighthouse_and_naval_vessel_urban_legend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 hehe, chiar ca are ceva vechime oricum de aia am pus disclaimeru, banuiam ca nu o fi reala, dar m-a amuzat cand m-am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Din pacate multa lume o ia de buna, daca te uiti la comentariile de acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 L-ai uitat pe Yamata Sula Ciuciu Lei si Ciuciu Bon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Eu cu politist stiam... Da' e buna oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 https://www.facebook.com/HorsepowerKings/videos/vb.215362375288820/611564742335246/?type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 (editat) In data de 26 aprilie 1986, sovietul suprem a anuntat ca la centrala atomoelectrica de la Cernobil s-a realizat planul cincinal de productie energetica in 7 milisecunde. Editat Aprilie 29, 2016 de pisoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 da da si dupa aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Cred ca au relizat planul pe urmatori 300-400 ani .poate 800 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 ""Gradina Botanica din Bucuresti a inaugurat ieri pavilionul plantelor ierbivore, care se afla chiar langa cel a plantelor carnivore. se gandeau la iepuri, care manca iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 musai sa-l pun si aci, copiat de pe un alt topic..... bancul lui @catranel, bancul saptamanii Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Batea Vasile la Agassi de nu-i venea sa creada. - Ba Vasile domnu ala nu-i Agassi? - Ba da mai Ioane. - Si tu stii tenis, ma? - Stiu ma Ioane, mai bine n-as sti. No ia ca iara l-am batut. -Apoi cum sa face ma, ca nu te-am vazut niciodata. ( Agassi terminat, il roaga sa mai joace o partida) -Du-te in fundu' gradinii, acolo-i un broscoi, ala-ti indeplineste orice dorinta, numa vezi de vorbeste mai tare cu el ca-i cam surd. Se duce Ion la broasca si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile: - Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur. - Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis? ............................................... care sunt conditiile ca o fata (tiganca) sa ramana virgina pana la 16 ani: --sa fie mai tare decat fra'su mai mic --sa fuga mai iute decat fra'su mai mare --tac'su sa fie la puscarie --bunicu si unchiu mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Vechiut... Ia uite unu care merge in prag de Paste: Iisus merge cu apostolii la un local si cere o masa: - Dati-mi va rog o masa de 26 de persoane. - Pai de ce de 26? Sunteti doar 13. - Da, dar stam pe o singura parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate