cats Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 ce-mi plac mie astea cu fetele sunt asa si pe dincolo, baiewtii sunt asa si pe dincolo. chiar e atat de imposibil de crezut ca oamenii sunt diferiti si generalizarile sunt absurde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Of of of... N-am mai intrat de foarte mult timp pe forum, dar acum, pentru ca am intrat cu acte in regula in randul motociclistelor, m-am gandit sa vad ce mai vorbeste lumea... si am ramas socata! De ce oare orice e legat de motocicliste naste polemici??? Constat cu stupoare ca sunt unele motocicliste care se cred buricul pamantului pentru ca sunt la ghidonul unei motociclete. Ca sa inteleg mai bine, voi v-ati luat permis si motor pentru ca vreti sa impresionati sau pentru ca ati fost impinse de pasiune?? Recunosc, ca e placuta senzatia cand, la semafor, se mai uita cate unul cu o fata surprinsa constatand ca la ghidon e o femeie, dar asta nu inseamna ca asta e motivul pentru care am decis sa conduc un motor - hehe, de fapt, cred ca la mine motivul e ca s-a saturat Metalghost sa ma care in spate In concluzie, fetelor, lasati garda mai jos ca, sa recunoastem, avem multe de invatat de la baieti. Si, una peste alta, chiar daca mai fac misto de noi cateodata, tot ei ne sustin. Pentru voi, baieti, nu mai faceti atata pe durii, recunoasteti si voi ca va place cand vedeti o femeie pe motor, si o admirati. Doar ca aveti un stil aparte in care exprimati asta... Numai bine si asfalt uscat! (Ce ma oftic ca e urat afara!!! () Vreau sa cred ca nu ai inteles retorica celor scrise de ShadowGOD. Nu are permis si nu merge pe motocicleta din motivele pe care le-ai descris dumneata. Am motive intemeiate sa scriu asta. Cu aceasta ocazie salut si eu fetele motocicliste. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 nu da la baeti e altfel ... nu intra in panica cand motoru se misca(pt prima data) is mai puternici ... nu se sperie asa ushor ... nu intra asa ushor in panica etc ... baieti poti controla mai bine un motor la asta se gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Oferai un loc in Gre$oneria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Oferai un loc in Gre$oneria Te las pe tine sa-i aduni si la sfarsit facem preselectia. Ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Chiar mă simt onorat sa pot face asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 N-am mai intrat pe aici si abia acum am vazut postul Deei. Ai inteles total gresit..mi se pare ciudata intrebarea "de ce fete motocicliste"-pai de ce nu?! Nu avem nimic in plus sau in minus fata de un baiat si cele care se urca pe motor doar ca sa fie admirate de cocalarii cu ghiuluri orbitoare la semafoare nu vor face in veci parte din cele cu care voi iesi la o plimbarica. Motivele mele sunt cat se poate de normale:nu am rabdare sa conduc o masina,am un caracter care-mi permite sa nu ma tem de o motocicleta si,cel mai important IMI PLACE AL DRACU' DE MULT SA MERG PE DOUA ROTI! Sper ca acum ai inteles optica mea,DEEA si ca-mi dai dreptate. Nu aprob sexismul(misoginismul/feminismul) suntem egali cu totii, numai ca avem atuuri diferite..sper sa fii de acord cu mine. Spor la "ghidonat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 N-am mai intrat pe aici si abia acum am vazut postul Deei.Ai inteles total gresit..mi se pare ciudata intrebarea "de ce fete motocicliste"-pai de ce nu?! Nu avem nimic in plus sau in minus fata de un baiat si cele care se urca pe motor doar ca sa fie admirate de cocalarii cu ghiuluri orbitoare la semafoare nu vor face in veci parte din cele cu care voi iesi la o plimbarica. Motivele mele sunt cat se poate de normale:nu am rabdare sa conduc o masina,am un caracter care-mi permite sa nu ma tem de o motocicleta si,cel mai important IMI PLACE AL DRACU' DE MULT SA MERG PE DOUA ROTI! Sper ca acum ai inteles optica mea,DEEA si ca-mi dai dreptate. Nu aprob sexismul(misoginismul/feminismul) suntem egali cu totii, numai ca avem atuuri diferite..sper sa fii de acord cu mine. Spor la "ghidonat" Buna exprimare...bravo... Pt ca meritati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Buna exprimare...bravo...Pt ca meritati Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Multumesc frumos! N-ai pt ce, ai spus-o din suflet, cu hotarare si argumentata bine, iar obiectivitatea mea n-avea cum sa nu remarce asta... Cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Bine zice Shadow,o gandire realista si sanatoasa ...dar nu pot sa nu intreb.......care este scopul topicului astuia pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euterpe Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Bine zice Shadow,o gandire realista si sanatoasa ...dar nu pot sa nu intreb.......care este scopul topicului astuia pana la urma? Salutare colega, Probabil scopul este de a ne cunoaste mai bine, de a invata una de la alta si de a merge mai bine cu motoarele. Nu am de mult motor, dar, sincer, m-am saturat de atitudinile misogino-feministe. La fel ca si Shadow. Vreau doar sa merg, sa merg ... si sa fiu lasata in pace. Ce-am putea face? Am putea sa incepem printr-o intrunire. Ce ziceti? Am putea vorbi de-ale noastre. De bujii, de ulei, de cum e mai bine sa iei curbele ... sau poate chiar despre ce fel de protectii prefera fiecare. Asfalt uscat, Flori Editat Iulie 15, 2009 de euterpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) ShadowGod am o rugaminte la tine :)poti sa dai resize la imaginea aia din semnatura ta?? se incarca cam greu pagina Multumesc Editat Iulie 15, 2009 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 In primul rand, salutare Euterpe si WickedAssHell.. din nefericire am vazut si fete care sar la gatul altor fete,deci nu-s numai "misoginii"...mai sunt si "misoginele". Frusrarile isi spun cuvantul,parerea mea. @euterpe: salut initiativa. @wickedasshell: incerc, daca nu,o scot de tot..mi-am mai cerut scuze,dar e in scop pur comercial(incerc sa-mi vand casca,insa lumea se uita la domnisoara mai degraba, decat la obiectul de vanzare!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 mi-am mai cerut scuze,dar e in scop pur comercial(incerc sa-mi vand casca,insa lumea se uita la domnisoara mai degraba, decat la obiectul de vanzare!) pai nu creca e deloc strategie de marketing buna, lumea vede gajoca, da restul ioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Din nefericire, ai dreptate LOL!..pe regionala mea mai zic, stii tu "umbla vorba", se mai uita bajetii..Ioc,dudess!IOC!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 salutare Am si eu permisul de vreo 2 luni. de ce l-am vrut? 1, pentru ca nu mai puteam sa stau ore in sir in trafic cu masina 2, pentru a-mi invinge teama de motociclete am invis-o si...culmea...ma simt de parac mi-ar fi placut intotdeauna sa fac asta. Cu greu ma mai dai jos de pe ea In trafic nu am avut parte pana acum de misoginism...e chiar ok lumea unii chiar ma privesc admirativ asa si mai imi zic bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Felicitari: acum esti "legally blonde motorcycle rider"! La cat mai multi Km pe mobra fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Salutare colega, Probabil scopul este de a ne cunoaste mai bine, de a invata una de la alta si de a merge mai bine cu motoarele. Nu am de mult motor, dar, sincer, m-am saturat de atitudinile misogino-feministe. La fel ca si Shadow. Vreau doar sa merg, sa merg ... si sa fiu lasata in pace. Ce-am putea face? Am putea sa incepem printr-o intrunire. Ce ziceti? Am putea vorbi de-ale noastre. De bujii, de ulei, de cum e mai bine sa iei curbele ... sau poate chiar despre ce fel de protectii prefera fiecare. Asfalt uscat, Flori salutare,salutare ar fi dragute niste intruniri si plimbari ...da, daca aveti chef de ceva de miercuri incolo contati pe mine legally blonde bv bv si eu tot acum 2 luni mi-am luat carnetul,pe 13 mai..zi cu noroc se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 nici eu n-am avut parte de misoginism in trafic pana acum desi recunosc ca am facut si eu boacane si as fi meritat cateva de dulce ..... ba uneori au fost prea saritori si nu era cazul ca mai rau m-au incurcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 buna la toata lumea. sunt noua pe forum, insa pasiune pt motociclete este ff veche. in randul motociclistilor sunt de cam un an de zile, de cand si-a cumparat sotul meu motor, si de atunci merg mereu cu el. acum, m-a lovit rau microbul, si vreau sa fac si eu scoala sa dau de permis. va pup pe toate/toti si drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabel629 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Astept cu nerabdare un topic " Baieti motocicliste " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tora onna Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Astept cu nerabdare un topic " Baieti motocicliste " da, si cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ya-ma-ha Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 salutareAm si eu permisul de vreo 2 luni. de ce l-am vrut? 1, pentru ca nu mai puteam sa stau ore in sir in trafic cu masina 2, pentru a-mi invinge teama de motociclete am invis-o si...culmea...ma simt de parac mi-ar fi placut intotdeauna sa fac asta. Cu greu ma mai dai jos de pe ea In trafic nu am avut parte pana acum de misoginism...e chiar ok lumea unii chiar ma privesc admirativ asa si mai imi zic bravo Felicitari, sa-l pastrezi sanatoasa.... Cat despre misoginism mai este timp...Dar se compenseaza cu admiratia Ai grija de tine si Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo-ac/dc Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 buna la toata lumea. sunt noua pe forum, insa pasiune pt motociclete este ff veche. in randul motociclistilor sunt de cam un an de zile, de cand si-a cumparat sotul meu motor, si de atunci merg mereu cu el. acum, m-a lovit rau microbul, si vreau sa fac si eu scoala sa dau de permis. va pup pe toate/toti si drum uscat Felicitarile mele si asteptam sa ne povestesti cum a descurs totul.Bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate