ubitzik89 Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) Buna ziua tuturor. Ca sa fiu in pas cu lumea, sa ma prezint si eu Eu sunt Ioana, 18 anishori, fericita posesoare a unei hondite nsr 125R. Multa bafta tuturor, asfalt uscat si sa ne auzim/vedem cu bine Editat Septembrie 27, 2007 de ubitzik89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Doamneee da multe mai sunteti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Donsuara Blade Dancer se zice "sent" nu "send" (la avataru' tau ma refer). (scuzatz off topicul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Eh Navarro, iti dai seama ca nu e vina ei ci a celui care l-a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 eu cu bebitza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Donsuara Blade Dancer se zice "sent" nu "send" (la avataru' tau ma refer). (scuzatz off topicul) E bine "send", dom' profesor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 La pariu? Ca NU e bine asa? (mama lor de discutii ca daca aveam "the permission" faceam split ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 "will be sent" man don't argue, i'm a teacher send era corect daca aveai numai "will send" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 eu cu bebitza mea Vezi ca nu ai scapat de tot. Baga poza si in topicul "Poze cu noi", acolo e locul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broscutza Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Buna seara la toata lumea!Ma numesc Cristina,am 22 de ani si locuiesc in Galati. Am postat la topicul Femeia sau motocicleta pe primul loc.De acolo am fost indrumata catre aceasta rubrica. Nu m-am gandit sa ma prezint, nefiind detinatoare de motor(nu ca nu m-ar incanta ideea) ci doar pasagera. Asfalt uscat tuturor si toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goiit1 Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Buna seara, mi se spune Ina, sunt din Bucuresti si vreau sa imi iau permisul de motor cat de curand, deoarece am inceput sa invat pe un Chopper CFMOTO V5 sa merg si m-am indragostit de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ofata Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Salutare! De la inceputul verii, pot spune, in sfarsit, ca nu mai sunt pasagera. Am facut deja primele cateva mii de kilometri pe motocicleta mea - suzuki drz 400sm - . Regret insa ca sezonul este pe sfarsite. --- Mesaj completat în 12 Oct 2007 21:17 ------------- am scos casca dupace m-am oprit, carcotasilor!!! Cand coboram poiana cu iscariotu' am depasit 3 sm-uri. Ultimul era un drz 400 sm negru pilotat de o tipa blonda. Am tras pe dreapta sa il astept pe iscariot si a oprit si tipa la catziva metri la o terasa. E bine ca se inmultzesc tipele cu SM-uri <small>--- Mesaj completat în 30 Aug 2007 00:15 -------------</small><br/> ia vezi-ti de pleata ta! Nu te-ai uitat mai bine sa vezi daca "tipa" care "pilota" ultimul drz 400 sm avea si un ditamai semnul de incepatori (lamaia) pe casca? Ca atunci eu eram! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 salutare! ma numesc iulia si sunt de 2 luni motociclista. sunt din bucuresti si am un kawasaki gpz 500s merg si eu cat pot cu el sa mai prind experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Bun venit fetelor! @lady_crazy, pt GPZ-ul tau te indrum spre topicul special al acestui model cand ai nevoie de ceva lamuriri sau ajutor - /index.php?showtopic=20067 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Salutare! Sunt proaspata pasagera de viroaga, de vreo 4 luni, "rasfoiesc" forumul de vreo 6 luni, si sper sa ma ajutati cu sfaturi cand o sa am nevoie. Nu am apucat sa facem prea multe iesiri, ca prietenul are carnet doar de o luna, dar recuperam la primavara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 salutare! ma numesc iulia si sunt de 2 luni motociclista. sunt din bucuresti si am un kawasaki gpz 500s merg si eu cat pot cu el sa mai prind experienta Ca sa prinzi experienta trebuie SA TE PLIMBI...SA TE PLIMBI.....: /index.php?showtopic=126081 --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 15:20 ------------- Buna seara, mi se spune Ina, sunt din Bucuresti si vreau sa imi iau permisul de motor cat de curand, deoarece am inceput sa invat pe un Chopper CFMOTO V5 sa merg si m-am indragostit de el! Interesant....n-am mai auzit de CF Moto astia pana acum. Cum e esti multumita? Cand o sa ai carnet vrei sa-ti iei CFMOTO sau ceva "REAL"? Ai fost la SIAB? Erau destul de multe modele pe acolo de unde puteai alege ceva potrivit experiantei tale de incepatoare. Pot sa te ajut sa te hotarasti: vezi foto. --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 15:23 ------------- Buna seara, mi se spune Ina, sunt din Bucuresti si vreau sa imi iau permisul de motor cat de curand, deoarece am inceput sa invat pe un Chopper CFMOTO V5 sa merg si m-am indragostit de el! Interesant....n-am mai auzit de CF Moto astia pana acum. Cum e? Esti multumita? Cand o sa ai carnet vrei sa-ti iei CFMOTO sau ceva "REAL"? Ai fost la SIAB? Erau destul de multe modele pe acolo de unde puteai alege ceva potrivit experiantei tale de incepatoare. Pot sa te ajut sa te hotarasti: vezi foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo80ro Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 (editat) Salutare! Sunt proaspata pasagera de viroaga, de vreo 4 luni, "rasfoiesc" forumul de vreo 6 luni, si sper sa ma ajutati cu sfaturi cand o sa am nevoie. Nu am apucat sa facem prea multe iesiri, ca prietenul are carnet doar de o luna, dar recuperam la primavara.... buna ! sunt anamaria si am si eu motor ! --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 17:43 ------------- buna ! sunt anamaria si am si eu motor ! si am fost la toate intrunirile cu el ! Editat Octombrie 16, 2007 de bobo80ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Salutare! De la inceputul verii, pot spune, in sfarsit, ca nu mai sunt pasagera. Am facut deja primele cateva mii de kilometri pe motocicleta mea - suzuki drz 400sm - . Regret insa ca sezonul este pe sfarsite. <small>--- Mesaj completat în 12 Oct 2007 21:17 -------------</small><br/> Nu te-ai uitat mai bine sa vezi daca "tipa" care "pilota" ultimul drz 400 sm avea si un ditamai semnul de incepatori (lamaia) pe casca? Ca atunci eu eram! dap...am vazut si o lamaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klawoodya Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 (editat) si eu ma dau cu motoru'! sunt klawoodya Editat Octombrie 23, 2007 de klawoodya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salutare! De la inceputul verii, pot spune, in sfarsit, ca nu mai sunt pasagera. Am facut deja primele cateva mii de kilometri pe motocicleta mea - suzuki drz 400sm - . Regret insa ca sezonul este pe sfarsite. <small>--- Mesaj completat în 12 Oct 2007 21:17 -------------</small><br/> Nu te-ai uitat mai bine sa vezi daca "tipa" care "pilota" ultimul drz 400 sm avea si un ditamai semnul de incepatori (lamaia) pe casca? Ca atunci eu eram! Bravo! Enduro rules Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 UUUU! ce de fete! FELICITARI si bun venit TUTUROR! sper sa mai avem vreme buna si sa ne intalnim Pana la vara poate facem mare haita de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scarlett Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salut Eu sunt stela,din Timisoara.Am un Suzuki GSX 750 din 2001.Am permis din 2004,primul motor fiind o Yamaha xv500. Sper sa ne vedem cu totii pe la intalniri. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Salut Eu sunt stela,din Timisoara.Am un Suzuki GSX 750 din 2001.Am permis din 2004,primul motor fiind o Yamaha xv500. Sper sa ne vedem cu totii pe la intalniri. Asfalt uscat. Stelaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 si primul meu post...Salut,sunt Sabina,am un Kawasaki Eliminator de 125(abia mi-am luat motoru,si sper ca macar in primul an sa nu incalc prea multe legi ) Mi se pare foarte potrivit,ne intelegem de minune,el toarce la mine,eu il strang de ambreaj..(ms baietii pt sfaturi la semafor,eu uitasem de neutru ) .Mi-am dorit dintotdeauna un cruiser,si nu ma deranjeaza ca e mic,prefer sa fiu intreaga,sa il conduc pe asta si peste ceva timp sa apuc sa imi iau si unu mai mare...(o sa imi fie cam greu la 1m 62cm si 53 kg sa manevrez vreun vn..de oricare). Va salut cu mare respect... Salumana baietilor care au avut ieri rabdare cu mine prin bucuresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate