Prozac Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 (editat) Buna dimineata lume! Eu sunt Ank , am 20 de anishori firavi si sunt din Bucuresti. Chiar daca urmaresc de ceva timp site-ul, deabea acum mi-am luat inima-n dinti si m-am hotarat sa-mi fac user si sa postez. Be gentle, it's my first time! Rusinata recunosc, nu am inca nici carnet nici motor, sper sa mi-l iau pe primul dintre ele pana la sfarsitul anului, iar pe al doilea... cand voi face rost de fonduri substantiale. Sper sa ma primiti intre voi, si sa ma invatati cat mai multe despre motoare, caci sunt dornica sa stiu! si daca se poate sa ma ajutati si cu un sfat cam ce motor mi s-ar potrivi (bineinteles cand am sa pun si o poza cu mine in toata splendoarea). Sper sa va cunosc pe cat mai multi/multe si personal. Sper ca nu v-am plictisit. Ride safe! PS1: Eu cu cine tre sa vorbesc sa-mi scrie si mie "membra" ? PS@: Nu i se face nimanui mila si de mine sa ma dea o tura cu motorul..? Duc lipsa unei plimbari ingrozitor! Editat Iulie 24, 2005 de Prozac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 PS1: Eu cu cine tre sa vorbesc sa-mi scrie si mie "membra" ? PS2: Nu i se face nimanui mila si de mine sa ma dea o tura cu motorul..? Duc lipsa unei plimbari ingrozitor! PS1: solved, welcome PS2: miercuri, arc, seara, oferta variata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prozac Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Multumesc Uncle. Se va lua in consideratie cat mai CURAND ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Pune si o poza cu tine, sa te recunoastem! (mai sunt fete care au facut asa.... citeste p-aci). PS: Bun venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@lly Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Sal fetelor motocicliste si nu numai . Eu sunt Raluca din Sighet si cred ca am microbul asta in sange de cand m-am nascut . Imi plac motoarele de cand ma stiu . Din pacate nu am reusit sa-mi iau carnetul din cauza unei probleme la ochi .... sper sa rezolv problema asta repede pt. ca m-am cam saturat sa ma rog de sotul meu sa ma duca undeva . Fiti sigure ca din moment ce voi avea carnet nu va mai avea repede ocazia sa puna mana pe el(yamaha xt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sims Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 salutare tuturor!!! eu sunt simona! si.... ma bucur ca sunt alaturi de atatia care au aceleasi pasiuni ca si mine si anume: motociclismul!! Trebuie sa recunosc, sunt innebunita dupa motociclete (mai ales, vitezane) shi dupa motociclisti!!! Desi am 17 ani... sper sa -mi cumpar una in cativa ani, cand o sa am A-ul, shi sa ma alatur experimentatilor! deocamdata ... ma multumesc cu privitul si cu informatul Pana una, alta, sunt nou-nouta si mi-ar face placere sa va cunosc mai bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 salutare tuturor!!! eu sunt simona! si.... ma bucur ca sunt alaturi de atatia care au aceleasi pasiuni ca si mine si anume: motociclismul!! Trebuie sa recunosc, sunt innebunita dupa motociclete (mai ales, vitezane) shi dupa motociclisti!!! Desi am 17 ani... sper sa -mi cumpar una in cativa ani, cand o sa am A-ul, shi sa ma alatur experimentatilor! deocamdata ... ma multumesc cu privitul si cu informatul Pana una, alta, sunt nou-nouta si mi-ar face placere sa va cunosc mai bine!!!! 213069[/snapback] Bine ai venit! Ai face bine sa-ti completezi si profilul cum trebuie sa te putem cunoaste si noi mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Haideti fetelor...grabiti-va sa luati carnetul.... Numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sims Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Haideti fetelor...grabiti-va sa luati carnetul....Numai bine!!! 213101[/snapback] Yoo personal, d-abia ashtept!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ajjna Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 ne bucuram ca ne inmultim !! bine ai venit printre noi...si ca sa nu mi-o ia vre' un baiat inainte hihihi iti spun eu ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sims Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 ne bucuram ca ne inmultim !! )))))) Ehhh... Priveshte poza cu motocicleta roshie!! Un Ducati 999 super cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Clar si la obiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ajjna Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 ...da cam asa, "super cool" pt cei carora le plac vitezistele,pt mine-un motor frumos,dar prea departe de sufletul meu.binenteles,gusturile ca de obicei nu se discuta. @IraSciBil:razi tu razi,harap-alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Sssssssssssssssssssssssssssssst... Mergi pe burta 208411[/snapback] Sus!!!.....sa nu meri pe burta ca te pishti! ie urzici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Salutare tuturor!!!! Ma numesc Cristina, am 18 ani si sunt din Bucuresti . M-am infectat cu boala aceasta de vreo 2 ani... Pe motor m-am dat doar anul acesta...dar nu era motor de strada: jet-sky de 1200 Yamaha... a fost extraordinar...si nu eram singura pe el (adica putea mai bine) are o acceleratie nemaipomenita... Asa...si m-am mai dat si pe un ATV Bombardier... a fost f frumos si pe acesta ( nu se compara cu acceleratia jet-sky-ului , dar a fost MULT mai ieftin ). Pe ATV-ul in discutie Incantata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Bienvenue! :crack: Sa ne vedem cat mai curand la arc! Si o intrebare intrebatoare: ce tip de moto preferi?! (nu tin cont de avatar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 EXOTICA frumosi ochi 202260[/snapback] Multzumesc........ma intreb insa...in acest moment oare catzi ar vrea sa mi-i scoata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Salutare! Calatoresc pe 2 rotzi ca pasagera de cca 1 an si ceva, dar discretia ma obliga sa nu divulg in seaua cui 206698[/snapback] De ce asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Wellcome: GabrielaM, crisU, R@lly, Josephine si Prozac!!! Am uitat pe cineva? Aaaa, chestia aia haioasa: inseamna ca ar fi fain sa puneti si voi niste poze cu voi, eventual si cu motoarele pe care aveti ocazia sa mergeti...sau norocul. Nu e asa greu: Jos la mesaj...browse...selectezi poza care trebuie sa respecte dimensiunea specificata. Daca e prea mare, dimensiunea poti s-o reglezi schimband dimensiunea pozei in fereastra de edit. Succes! Ma bucur ca ne inmultim! E un inceput bun sa te interesezi de motoare inca dinainte de a-ti lua carnet, motor si a deveni motociclista. Bafta la toate si sa fiti iubite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givenchy Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 Buna...sunt iuliana ...am 16 ani...si sunt ffff infectata de acest virus!!! deocamdata nu am motor ( dar in cel mult 3 luni ( off ce mult!) o sa am sji eu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Bienvenue! Sa ne vedem cat mai curand la arc! Si o intrebare intrebatoare: ce tip de moto preferi?! (nu tin cont de avatar) 217077[/snapback] Mersi . Am fost odata la arc, dar nu am avut curajul sa ma bag cu nimeni in vorba . He he...si de data asta avatarul chiar exprima preferintele mele in materie moto Dar imi plac si celelalte clase de motoare (motocross, touring etc.). Zilele astea incep scoala de soferi (parintii finanteaza asa ca o fac). Pentru A nu stiu cand o sa incep...ca la mine urmeaza un an greu (clasa a 12-a). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ugly as hell Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Buna!Sunt Andreea,am 24 de ani si vreau sa calaresc motoare.In primavara o sa vina si motorul meu,pina atunci sunt pasagera.imi pare bine sa va cunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Mersi . Am fost odata la arc, dar nu am avut curajul sa ma bag cu nimeni in vorba . He he...si de data asta avatarul chiar exprima preferintele mele in materie moto Dar imi plac si celelalte clase de motoare (motocross, touring etc.). Zilele astea incep scoala de soferi (parintii finanteaza asa ca o fac). Pentru A nu stiu cand o sa incep...ca la mine urmeaza un an greu (clasa a 12-a). 219260[/snapback] Pai apuca-te acum de scoala (si pe A) si poti da examenul in acceasi zi, si dai doar odata sala pt amandoua. Trateaza cu "autoritatile superioare" (adica parintii ), zi si tu ceva de genu... "Mama, e super oferta la scoala de soferi, fac si pt A, cu numai 5milioane, cand de fapt e 7juma" (cand de fapt, poate sa fie si mai putin de 4mil - din cate stiu ). Poate rezolvi. Mai e pana in septembrie ceva timp... Citeste topicul de p-aci (fete motocicliste) numit "get a ride" .. vezi acolo cam ce tactici trebuie sa adopti, pentru o plimbare cu motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Le-am spus si nu vor si gata... Asta e.. ma consolez cu plimbarile ca pasagera (de care nu am avut parte inca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate