Sari la conținut

Fetelor, Prezentati-va

Smokey
 Share

Postări Recomandate

salutare tuturor!!! :crack: 

eu sunt simona! si.... ma bucur ca sunt alaturi de atatia care au aceleasi pasiuni ca si mine si anume: motociclismul!! Trebuie sa recunosc, sunt innebunita dupa motociclete (mai ales, vitezane) shi dupa motociclisti!!!  Desi am 17 ani... sper sa -mi cumpar una in cativa ani, cand o sa am A-ul, shi sa ma alatur experimentatilor! deocamdata ... ma multumesc cu privitul si cu informatul Pana una, alta, sunt nou-nouta si mi-ar face placere sa va cunosc mai bine!!!!

:crack:

213069[/snapback]

Bine ai venit! :crack: Ai face bine sa-ti completezi si profilul cum trebuie sa te putem cunoaste si noi mai bine... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salutare tuturor!!!! :crack: Ma numesc Cristina, am 18 ani si sunt din Bucuresti :crack: . M-am infectat cu boala aceasta de vreo 2 ani... Pe motor m-am dat doar anul acesta...dar nu era motor de strada: jet-sky de 1200 Yamaha... :crack: a fost extraordinar...si nu eram singura pe el (adica putea mai bine) are o acceleratie nemaipomenita... Asa...si m-am mai dat si pe un ATV Bombardier... :crack: a fost f frumos si pe acesta ( nu se compara cu acceleratia jet-sky-ului :crack:, dar a fost MULT mai ieftin ).

Pe ATV-ul in discutie :crack:

patvbombardierlower3ff.jpg

Incantata! :crack:

Link spre comentariu

Bienvenue! :crack: :crack:

:blbl: :( :)

Sa ne vedem cat mai curand la arc! :nono:

Si o intrebare intrebatoare: ce tip de moto preferi?! :D

(nu tin cont de avatar)

Link spre comentariu

Salutare! Calatoresc pe 2 rotzi ca pasagera de cca 1 an si ceva, dar discretia ma obliga sa nu divulg in seaua cui :D

206698[/snapback]

De ce asta??

Link spre comentariu

Wellcome: GabrielaM, crisU, R@lly, Josephine si Prozac!!! :crack:

Am uitat pe cineva? :)

Aaaa, chestia aia haioasa:

:D

inseamna ca ar fi fain sa puneti si voi niste poze cu voi, eventual si cu motoarele pe care aveti ocazia sa mergeti...sau norocul. :(

Nu e asa greu: Jos la mesaj...browse...selectezi poza care trebuie sa respecte dimensiunea specificata. Daca e prea mare, dimensiunea poti s-o reglezi schimband dimensiunea pozei in fereastra de edit. Succes!

Ma bucur ca ne inmultim! E un inceput bun sa te interesezi de motoare inca dinainte de a-ti lua carnet, motor si a deveni motociclista. Bafta la toate si sa fiti iubite!

:blbl:

Link spre comentariu

Bienvenue! :D :(

:)  :crack:  :nono: 

Sa ne vedem cat mai curand la arc! :moron:

Si o intrebare intrebatoare: ce tip de moto preferi?!  :D

(nu tin cont de avatar)

217077[/snapback]

Mersi :moron: . Am fost odata la arc, dar nu am avut curajul sa ma bag cu nimeni in vorba :blbl: . He he...si de data asta avatarul chiar exprima preferintele mele in materie moto :crack: Dar imi plac si celelalte clase de motoare (motocross, touring etc.). Zilele astea incep scoala de soferi (parintii finanteaza asa ca o fac). Pentru A nu stiu cand o sa incep...ca la mine urmeaza un an greu (clasa a 12-a).

Link spre comentariu

Vizitator ugly as hell

Buna!Sunt Andreea,am 24 de ani si vreau sa calaresc motoare.In primavara o sa vina si motorul meu,pina atunci sunt pasagera.imi pare bine sa va cunosc!

Link spre comentariu

Mersi :) . Am fost odata la arc, dar nu am avut curajul sa ma bag cu nimeni in vorba :blbl: . He he...si de data asta avatarul chiar exprima  preferintele mele in materie moto  :D Dar imi plac si celelalte clase de motoare (motocross, touring etc.). Zilele astea incep scoala de soferi (parintii finanteaza asa ca o fac). Pentru A nu stiu cand o sa incep...ca la mine urmeaza un an greu (clasa a 12-a).

219260[/snapback]

Pai apuca-te acum de scoala (si pe A) si poti da examenul in acceasi zi, si dai doar odata sala pt amandoua. Trateaza cu "autoritatile superioare" (adica parintii :crack: ), zi si tu ceva de genu... "Mama, e super oferta la scoala de soferi, fac si pt A, cu numai 5milioane, cand de fapt e 7juma" (cand de fapt, poate sa fie si mai putin de 4mil - din cate stiu :( ). Poate rezolvi.

Mai e pana in septembrie ceva timp... :D

Citeste topicul de p-aci (fete motocicliste) numit "get a ride" :crack: .. vezi acolo cam ce tactici trebuie sa adopti, pentru o plimbare cu motorul! :nono:

Link spre comentariu

Le-am spus si nu vor si gata... :D Asta e.. ma consolez cu plimbarile ca pasagera (de care nu am avut parte inca :crack: )

Link spre comentariu

Citeste topicul de p-aci (fete motocicliste) numit "get a ride" :nono: .. vezi acolo cam ce tactici trebuie sa adopti, pentru o plimbare cu motorul! :D

219377[/snapback]

:D :crack: :blbl:

Da' uite ,Navarro ca nu m-am multumit doar cu un ride cica mai vreau si motoreta (sau motor :( ) :) .

Important e sa nu te lasi ...go with your dreams ...deja am cazut de doua ori and I'm still in love :crack:

Link spre comentariu

post-6046-1123663589_thumb.jpg

Wellcome: GabrielaM, crisU, R@lly, Josephine si Prozac!!!  :crack:

Am uitat pe cineva? :crack:

Aaaa, chestia aia haioasa:

:D

inseamna ca ar fi fain sa puneti si voi niste poze cu voi, eventual si cu motoarele pe care aveti ocazia sa mergeti...sau norocul. :)

Nu e asa greu: Jos la mesaj...browse...selectezi poza care trebuie sa respecte dimensiunea specificata. Daca e prea mare, dimensiunea poti s-o reglezi schimband dimensiunea pozei in fereastra de edit. Succes!

Ma bucur ca ne inmultim! E un inceput bun sa te interesezi de motoare inca dinainte de a-ti lua carnet, motor si a deveni motociclista. Bafta la toate si sa fiti iubite!

:blbl:

217312[/snapback]

uite, ma conformez !...:(

Link spre comentariu

Bianca...Bucuresti...Honda CBR600

prima plimbare a fost luni...muuuulte ore si cu emotii inerente evident dar s-a incheiat cu bine ...

sper sa ajung azi la Arc...

nu ma certati ca nu am pus poze dar... nu am niciuna mai recenta... dar cand o sa o am eu...o sa o aveti si voi....promit

Link spre comentariu

Timp avem, viata e lunga (sa speram). Unii au inceput si la 40 de ani.

220650[/snapback]

Viata nu e lunga deloc!!!!

Asa ca apuca de fa cat mai multe..... cand om fi in costumu' de scanduri sa avem ce ne aminti!!! :D

Link spre comentariu