lali Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Salut toata lumea ! Ma numesc Lali si sunt din Franta. Locuiesc in Romania, la Timisoara, de 1 an jumate si incep sa vorbesc putin putin limba romana. Fac motocicleta de 7 ani si am avut Bandit 600 Suzuki, si SV650n Suzuki, si SV650s Suzuki.... Si acum am Beta Alp 4.0. Imi plac sa fac plimbare cu motocicleta. Vara trecuta am facut un tour din Romania (4000 Km) de 3 saptamani cu motoclicleta mea. Tara este foarte frumoasa aici. Ce este interesant sa fac in jur de Timisoara pentru un week-end ? Ciao ! Lali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Salut toata lumea ! Ma numesc Lali si sunt din Franta. Locuiesc in Romania, la Timisoara, de 1 an jumate si incep sa vorbesc putin putin limba romana. Fac motocicleta de 7 ani si am avut Bandit 600 Suzuki, si SV650n Suzuki, si SV650s Suzuki.... Si acum am Beta Alp 4.0. Imi plac sa fac plimbare cu motocicleta. Vara trecuta am facut un tour din Romania (4000 Km) de 3 saptamani cu motoclicleta mea. Tara este foarte frumoasa aici. Ce este interesant sa fac in jur de Timisoara pentru un week-end ? Ciao ! Lali Sar'na! @all:Fata asta a invatat intr-un an si jumate sa scrie mai corect si mai inteligibil decat 90% din persoanele care posteaza pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 26, 2006 Autor Admin Share Postat Iunie 26, 2006 Salut toata lumea ! Ma numesc Lali si sunt din Franta. Locuiesc in Romania, la Timisoara, de 1 an jumate si incep sa vorbesc putin putin limba romana. Fac motocicleta de 7 ani si am avut Bandit 600 Suzuki, si SV650n Suzuki, si SV650s Suzuki.... Si acum am Beta Alp 4.0. Imi plac sa fac plimbare cu motocicleta. Vara trecuta am facut un tour din Romania (4000 Km) de 3 saptamani cu motoclicleta mea. Tara este foarte frumoasa aici. Ce este interesant sa fac in jur de Timisoara pentru un week-end ? Ciao ! Lali Salutare, deci tu erai cu Beta-ul la intrunire la Timisoara In Timisoara pt weekend pott face: - tura in zona Nadrag - Surduc (lac) - tura in zona Trei Ape / Valiug / Brebu - plimbari pe dig pe malul Timisului - antrenament pe circuitul de cross de la Sag - ture aiurea pe campia asta lunga si lata Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Coucou et bien venu! Salut toata lumea ! Ma numesc Lali si sunt din Franta. Locuiesc in Romania, la Timisoara, de 1 an jumate si incep sa vorbesc putin putin limba romana. Fac motocicleta de 7 ani si am avut Bandit 600 Suzuki, si SV650n Suzuki, si SV650s Suzuki.... Si acum am Beta Alp 4.0. Imi plac sa fac plimbare cu motocicleta. Vara trecuta am facut un tour din Romania (4000 Km) de 3 saptamani cu motoclicleta mea. Tara este foarte frumoasa aici. Ce este interesant sa fac in jur de Timisoara pentru un week-end ? Ciao ! Lali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lali Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Salutare, deci tu erai cu Beta-ul la intrunire la Timisoara In Timisoara pt weekend pott face: - tura in zona Nadrag - Surduc (lac) - tura in zona Trei Ape / Valiug / Brebu - plimbari pe dig pe malul Timisului - antrenament pe circuitul de cross de la Sag - ture aiurea pe campia asta lunga si lata Enjoy! Mersi mult pentru informatii Smokey !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 buna ziua ,ma numesc Ana,am 22 ani,diverse pasiuni iesite din comun pentru care marea majoritate a populatiei ma condamna.... ,dar in fine,revin la subiect....MOTORETELE NENE!!!ce sa ne mai ascundem dupa deget...la urma urmei,(mama imi pare rau ca te-am dezamagit si ca nu sunt o fata cum ti-ai dorit ) ....cam atat....nu am imaginatie pentru asa prezentari...dar poate imi vine inspiratia P.S.-ea este "fetita"pe care mi-o doresc,nu fortez nota deocamdata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisa radu Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 salutare! sunt denisa radu, 17 ani, clasa a 12-a(acum in vacanta), arhitectura, pitesti. astept de ceva timp un motor. nu am vrut sa ma complic cu 49 cmc, asa ca astept augustul sa fac si eu 18 ani ssi sa fac scoala si, eventual, sa ma vedeti pe strada. m-am gandit sa imi iau o virago (cred ca as putea sa incep cu asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Welcome pitesteanco ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Welcome pitesteanco ! Da' pe Miriam nu o saluti?Ca e asa draguta in poza din profil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Welcome Miriam ! P.S. : Acelasi lucru pot sa zic si eu la adresa ta (tau_xxx) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Da' pe Miriam nu o saluti?Ca e asa draguta in poza din profil... chiar foarte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) Welcome Miriam ! P.S. : Acelasi lucru pot sa zic si eu la adresa ta (tau_xxx) Welcome Xian!! Vezi daca tu nu-ti pui poza? Editat Iunie 28, 2006 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Welcome Xian!! Vezi daca tu nu-ti pui poza? Tocmai d'aia nu mi-o pun (poza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) Tocmai d'aia nu mi-o pun (poza) va tachinati degeaba... .....adevarul e ca m-as fii suparat rau de tot daca nu ma salutati Editat Iunie 28, 2006 de Miriam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisa radu Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 bine v-am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hipnossa Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Salute tutror! the new kid in town is here! dana din ploiesti...deocamdata motociclista in devenire...inca nu am terminat scoala de motor....dar in scurt timp ma voi alatuta voua , cu drepturi depline! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisa radu Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hipnossa Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 prietenii stiu de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 29, 2006 Autor Admin Share Postat Iunie 29, 2006 Fetelor, bine ati venit ... dar ati uitat ce-i mai important! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Fetelor, bine ati venit ... dar ati uitat ce-i mai important! Barbatii ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 29, 2006 Autor Admin Share Postat Iunie 29, 2006 Barbatii ?!? Ai imbatranit degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Smokey, fumasi ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Ai imbatranit degeaba AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ai vrut sa zici locul doi ca importanta ... P.S.: daca vrei iti pot da niste linkuri cu poze,garantez ca'ti vor placea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 29, 2006 Autor Admin Share Postat Iunie 29, 2006 Smokey, fumasi ceva? Caldura mare monsher .. 37gr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 (editat) Caldura mare monsher .. 37gr deci,ce-am uitat pana la urma???? ca v-ati cam pierdut cu una alta.... Editat Iunie 29, 2006 de Miriam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate