yelyne Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 frumoasa motoreta!! bine ati venit plimbari cat mai placute va dorest merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 frumoasa motoreta!! bine ati venit plimbari cat mai placute va dorest Bebe meu si aprilica ei, multi kilometrii iubito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 hey'. ma numesc elena. unii ma numesc froggy (crazy frog) pt ca aprilia mea face ring ding ding . o sa mi schimb eu toba..... sau motorul. vrruum vrruum ps: pup pt bebe meu ca are rabdare sa mergem incet cu motoarele Elenaaaaa! Bine ai venit si pe forum! Cand ne mai vedem si noi? Ia-l si pe bebe tau ca nici pe el nu l-am mai vazut de ceva vreme! u both! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 bine ai venit froggy...noi ne stim de la plimbarica la zoo:D poate iesim la o plimbarica....tocmai am vb cu bebelu tau si iesim azi:D...asa ca...hai cu vruum vruuum....la plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinguinulmalefic Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Eu ma numesc Monica.sunt din Braila.am abia 16 anisori...si iubesc motoarele...la 13 ani tatal meu mi-a cumparat un moped "Tomos" de 50 centimetrii cubi cu toate ca nu aveam voie sa ma deplasez cu el prin oras la acea varsta.. de atunci..vreau mai mult si mai mult dar..varsta nu-mi permite ...acum la 16 ani...mi-am luat un motor mai puternic de 125... stiu ca nu e mult...dar..las k ma fac eu mare ..Am fost la intrunirea de motoare de la Galatzi..si acolo m-am plimbat cu motoare mai puternice...cel mai mult mi-a placut ..Kawasaki ninja... cam atat...va salut p totzi de pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Bine ai venit ! Si iti doresc o "cariera" frumoasa pe 2 roti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Heeelp!!! Cine sunt si de unde, se vede in stanga. Problema e ca nu am motor, si nici bani nu prea am. Acum fac scoala, dar daca nu am un moto (micutz, bun si ieftin) cu care sa merg cat mai mult (dupa examen), o fac degeaba. Pe Shadow-ul lui Conu nu pot merge decat cu el in spate, eu doar tin coarnele... E prea mare (am 1,60m),si are comenzile modificate (adica mutate mai in fata), nici nu ajung bine cu picioarele la ele. In concluzie, daca stie cineva un motor mic , bun si f. ieftin (sau moca ), please let me know! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Bine ati venit fetelor si o viata cat mai lunga si mai placuta pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_maela_ Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 salut, sunt mihaela(22 ani) si ieri 12 am intrat si eu in randul motociclistilor(teoretic....practic tre sa-mi iau motor si inca nu stiu de care...am o slabiciune ptr naked-uri, dar ca incepatoare nu m-as arunca la ceva pra nervos...eventual niste sugestii.... ). bafta colegelor la examen si la cat mai multe fete motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 bine ai benit maela! Iti recomand bandit-ul de 250, daca-ti plac naked-urile! Sau chiar cel de 400! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Cine este domnisoara care se plimba cu o Aprilia RS125 model nou cu nr de inmatriculare b 54 MGU pe Bd Iului Maniu?? Imi umple sufletul de bucurie cand o vad...macar sa stie si ea ca face oamenii fericiti numai prin prezenta ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Cine este domnisoara care se plimba cu o Aprilia RS125 model nou cu nr de inmatriculare b 54 MGU pe Bd Iului Maniu?? Imi umple sufletul de bucurie cand o vad...macar sa stie si ea ca face oamenii fericiti numai prin prezenta ei yelyne. Si da, are prieten. So stop pining. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 E incredibil, am ajuns sa sterg zilnic ce e pe langa... E atat de greu sa lasati macar tema asta doar de prezentare?! Smokey pana si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 uarn lui smokey pt offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 21, 2006 Autor Admin Share Postat Septembrie 21, 2006 E incredibil, am ajuns sa sterg zilnic ce e pe langa... E atat de greu sa lasati macar tema asta doar de prezentare?! Smokey pana si tu? Mi-ati sters mesajul Jos comunismul! Jos cenzura! Huooo.... Va reclam!! Dupa ce am stat si-am cautat in putzul gandirii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Cine este domnisoara care se plimba cu o Aprilia RS125 model nou cu nr de inmatriculare b 54 MGU pe Bd Iului Maniu?? Imi umple sufletul de bucurie cand o vad...macar sa stie si ea ca face oamenii fericiti numai prin prezenta ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Sa fie sanatosi amandoi pana la adanci batraneti!!!..ca doar nu o sa ma bata cineva..pt o remarca..eventual prin monitor daca se poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Salut!!! Ma numesc Gabriela si de ieri sunt si eu fericita posesoare de permis cat A. Din pacate nu am motocicleta inca. Doresc bafta tuturor care au examen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
world_wonderer Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Felicitari Gabriela ne vedem pe strada curand, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Mersi mult. Anul asta sigur nu ne vom vedea pe strada, eventual la un suc pe undeva. Sper ca la anul sa pot sa imi iau si eu o motocicleta. Apoi dau mass la toata lumea sa se fereasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexP Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Hello! Sunt Anca, permis nu am inca... examenul l-am luat miercuri , dar dureaza pana nu stiu cand sa-mi dea si carnetul... Cu iesitul pe strada va mai dura un pic, inca nu sunt prea sigura pe mine si mai dau ture prin poligon Rog pe calea asta admin-ul sa ma faca si pe mine "membra". Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Regulamentul precizeaza clar ca trebuie sa pui o poza Other then that, welcome aboard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexP Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Promit ca in urmatoarele zile ma voi achita de aceasta datorie/placere. Deocamdata nu am pe comp decat poze de la 22 MB in sus si nu ma descurc sa le micsorez. Deh, tehnica asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 salut! eu sunt Disney, am un gixer 600 si cam atat. va urez multa bafta la toate si sa aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 salut! eu sunt Disney, am un gixer 600 si cam atat. va urez multa bafta la toate si sa aveti grija de voi! faina motoreta, vopsita gen replica moviestar? din ce an e? Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate