Hadess Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Se poate trai si cu o mana rupta si injunghiat in spate. La dracu', urasc mancarea asta din spital! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 --> mutati thread-ul asta la chestii distractive.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Decembrie 12, 2004 Share Postat Decembrie 12, 2004 Se poate trai si cu o mana rupta si injunghiat in spate. La dracu', urasc mancarea asta din spital! Ma Hadess e bine ca nu esti cu mana rupta si infipta in spate !!! Ca asa crezusem prima data. A fost iertatoare Bendis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Hei! Cum se numea chestia asta? "Fetelor, prezentati-va"???? Parca ar fi "Razboi on-line". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Aaaa....Bend_it again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 Ma Hadess e bine ca nu esti cu mana rupta si infipta in spate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noa Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 aa... salut eu sunt Raluca, fara motor inca dar posesoare de permis A. Pentru ca sunt incepatoare ( desi mi-ar placea la nebunie o Hayabusa sau un Ducati 999 ), anul acesta sper sa reusesc sa-mi iau o Aprilia 250. microbul...l-am constientizat acum ceva ani in urma, pe niprul modificat al unui fost iubit si pe la o intrunire moto de la Sibiu. Cam atat, sper sa reusesc sa invat cat mai multe si apoi sa ne vedem cu motorul meu prin tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Salut Noa! Nu are importanta cum ai contactat microbul... principalul este ca l-ai luat ( am auzit ca este cu transmitere sexuala) Bine ai venit printre noi...si la cati mai multi Km inainte fara incidente neplacute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noa Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Bendis, merci de primirea calduroasa despre microbul asta...vad ca stii tu ceva ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 La mine e in ultimul stadiu ...am ajuns in metastaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Bine ai venit, Noa! Sa-ti traiasca microbul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Welcome among us Noa, and may your stay be long and prosper!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noa Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 ...nice welcome merci dara si UnderTaker sper sa ne auzim mai des prin posturi si pe la intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Sa te auda Cel care are in grija lui toti motociclistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Fetelor, Prezentati-va ! nu asta e titlu` topicului? am observat o chestie tare ciudata! mai pe toate forumurile toata lumea se ia in gura cu toata lumea pe sbz era un "Loc de dat cu capu` " aici nu este? daca nu este sugerez administratorilor sa se faca unu` si sa i se aloce multi giga si la fete si la anunturi si peste tot cate un mare smecher de-al tastei se ia in gura cu toata lumea si apoi toata cireada ii urmeaza exemlpu` si iese un rahat de ti-e sila sa mai citesti ceva pe site, devine neinteresant, ma fratilor daca o tineti tot asa apoi mai bine zicetii dreaq : www.caterincamotociclistilordinromania.panarama.ro ... parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 da, adevarul asta e...Insa din tot amalgamul asta de caterinca mai gasesti cate un post de te da pe spate si incepi sa razi...si razi ...si razi. (ca de ex faza cu Hadess...Ca are mana rupta si infipta in spate) Pierrooradea, trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor in viata (ca si pe acest topic) ca daca stai sa te enervezi pt fiecare tampenie pe care o scrie fiecare...te evervezi ==> faci riduri ==> imbatranire prematura ==> accident vascular!!! De-asta nu e bine sa te enervezi! Si de altfel, romanu a fost facut sa faca ( bad choice of words) caterinca (haz de necaz) in concluzie, froumul asta e pt toti romanii (mai mult sau mai putin) Hai ca v-am plictisit destul, si nu sunt amuzant!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Buna! "Pseudo-numele" meu e Sader, pentru ca in general sunt mai trista decat majoritatea oamenilor. Sunt nou venita pe forum dar mi se pare super. Inainte sa aflu de site nu ma gandeam la posibilitatea unei intalniri virtuale cu motociclisti din toata tara. Ma bucur ca exista. Motor personal inca nu am, desi am si A-ul si B-ul, asta datorita prietenului meu care ma iubeste mai mult decat motocicleta pe care o detine: o Jawa350 rosie, foarte nervoasa... Mi-as dori f. mult o motocicleta proprie, ador motoarele enduro, (mai ales de cand mai merg sa asist la raliuri) dar cum as spune: "no money, no problem" In poza sunt pe motocicleta unui prieten, pe care nu am avut inca onoarea sa o conduc. Am facut scoala pe un Minsk si am mai mers si cu motocicleta prietenului meu. VA SALUT PE TOTI cei care stiu ce inseamna "viata pe 2 roti"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Buna!"Pseudo-numele" meu e Sader Welcome! Bafta maxima si drum uscat! Si sa ne vedem pe la intruniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Buna!"Pseudo-numele" meu e Sader, pentru ca in general sunt mai trista decat majoritatea oamenilor. Sunt nou venita pe forum dar mi se pare super. Inainte sa aflu de site nu ma gandeam la posibilitatea unei intalniri virtuale cu motociclisti din toata tara. Ma bucur ca exista. Motor personal inca nu am, desi am si A-ul si B-ul, asta datorita prietenului meu care ma iubeste mai mult decat motocicleta pe care o detine: o Jawa350 rosie, foarte nervoasa... Mi-as dori f. mult o motocicleta proprie, ador motoarele enduro, (mai ales de cand mai merg sa asist la raliuri) dar cum as spune: "no money, no problem" In poza sunt pe motocicleta unui prieten, pe care nu am avut inca onoarea sa o conduc. Am facut scoala pe un Minsk si am mai mers si cu motocicleta prietenului meu. VA SALUT PE TOTI cei care stiu ce inseamna "viata pe 2 roti"! Super tare motoreta! Am avut si eu una asa...foarte buna pentru inceput! Iti urez bun venit! P.S. Ai jucat Final Fantasy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Salut, si bine ai venit!!! Cat despre faza ca esti mai trista decat majoritate oamenilor...Pot sa intreb de ce? Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Mersi Mielu, dragut baietel ai (profil)! Sabin, motocicleta nu e a mea (I wish...), n-am eu banii aia . Raspunsul la intrebarea ta este nu, n-am jucat. UnderTaker nici eu nu stiu, asa e firea mea, dar nu tot timpul... In nici un caz cand merg cu motocicleta!... Asfalt uscat si voua! p.s. E buna urarea asta, dar am observat ca si cand ploua e interesant de mers cu motocicleta, e strasnic, nu vi se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Well, te inteleg..pt ca si eu sunt asa din cand in cand. Chestia e ca un zambet nu te costa, si daca incepi dimineata zambind, sigur vei fi mai fericita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Bun venit pe forum, sader . Nice avatar . Da' daca tot n-ai jucat FF (nici eu) ai vazut macar filmul? Mi s-a parut tare misto. Si grafica, si actiunea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Bun venit Sader! T. (la fel de noua ca si tine, pe aici) ps: esti tare draguta! (stiu ca suna ciudat ca o fata sa-ti zica asta, dar chiar asa esti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Sabin, motocicleta nu e a mea (I wish...), n-am eu banii aia . Raspunsul la intrebarea ta este nu, n-am jucat. Poza din avatarul tau este de fapt un personaj din joc si de aia am intrebat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate