paispe Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Buna,sunt Andres...Bucuresti-Pitesti...ma gasiti si si...am Honda 600RR...si o iubesc la nebunie... Iar tu ne gasesti joi la 8 juma la Arc salut! Sunt Simona din Bucuresti...carnet am din noiembrie 2007,mobra mi-am achizitionat-o abia saptamana asta.Incantata de cunostinta Sa o stapanesti sanatoasa pe viraga de doi juma' si poate vii sa ne-o prezinti joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Sa o stapanesti sanatoasa pe viraga de doi juma' si poate vii sa ne-o prezinti joi Merci mult!azi sau maine merg sa depun actele pt inmatriculare.daca imi elibereaza placutele pana joi seara...vin cu siguranta Editat August 6, 2008 de dread_sim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueberry Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Buna ! sunt alexandra am douaj de ani, scoala facuta, permisul cand ma vor programa astia odata (sper ca in 2 saptamani) iar moto va fi un cb 500s prin iarna/primavara. Care vreti sa-l dati, anuntati-ma! Salutare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Am revenit cu poza pup gagici nu face upload Editat August 6, 2008 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Vezi TUTORIALUL despre postarea de poze . Daca tot nu merge, da-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Am micsorat`o ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Deci până la urmă ți-ai găsit echipament. Bravo! Sunteți frumoase amândouă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Mi-am cumparat in octombrie 2007 un Suzuki RF400 de la Iulia Bokor (user-ul iulia_aluna). i-am platit integral motoru, ea ramand sa-mi dea in termen de 1-2 saptamani, radierea de la circa financiara Brasov. dupa vreo luna de zile... n-a mai raspuns la telefon... la e-mailurile pe care i le-am trimis... am sunat-o si de pe telefonul unor prieteni de-ai ei, carora le-a spus cum ca mi-ar fi trimis prin posta radierea, apoi a inchis brusc... si nu le-a mai raspuns nici lor la tel... Am sunat la circa financiara brasov, si am aflat ca are datorii la stat (amenzi) in valoare de 650 lei ! singura cale legala pentru a-mi putea inmatricula motocicleta pe numele meu, este sa-i platesc eu amenzile... Pentru cei care o cunoasteti, va rog sa-i transmiteti sa-si plateasca amenzile... au trecut 10 luni, iar salariul ei de la G B Leasing ( www.gub-leasing.ro ) i-ar permite lejer sa-si plateasca amenzile, pentru a-mi putea da certificatul de atestare fiscala. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ia si tu vo 2 radare pe DN cu peste 50km/h sa vezi ce te cauta ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) Imi pare sincer rau pt ce ai patit.Eu mi-am cumparat o virago 250 de la un tip din cluj tot cu banii jos urmand ca in zilele urmatoare sa-mi trimita radierea.La fel ca tine si eu am mers pe incredere.A fost un om de cuvant si mi-a trimis-o dupa 2 zile.Am aflat ulterior ca imi trebuie si prostia aia de atestare fiscala, l-am sunat urgent si l-am rugat sa-o trimita.A facut tot posibilul ,s-o fi invoit de la serviciu sau ceva de genu' ,a mers si a scos-o in aceeasi zi si mi-a trimis-o.Cand i-am multumit pt promptitudine mi-a raspuns :"pt putin.Era de datoria mea." Continui sa sper ca astfel de oameni ce stiu sa-ti acorde ajutorul la nevoie nu sunt rari.Referitor la ce ai patit ma gandesc ca ar trebui sa vorbesti cu ea fata in fata si s-o intrebi de ce a ales sa procedeze asa.Bafta! Editat August 14, 2008 de dread_sim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Deci până la urmă ți-ai găsit echipament. Bravo! Sunteți frumoase amândouă! Ramy tu nu mergi la butoaie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 AÂş merge, dar e cam departe locația asta de mine acum pentru că m-am mutat în Bucharest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Salut .. Eu sint Marcela, am permis categ A de 4 ani si motoare tot de pe atunci. Primul motor a fost un nipru pt vreun an, a urmat un kawa gpx 250 pt doua veri, iar de anul asta o am pe Suzy (un Suzuki GS500E). In rest, eu as zice ca merg destul de bine, in limitele normale fara sa excelez (nu ma dau pe o roata si nici nu iau curbele cu genunchiul pe jos ). In general tin la lucruri si nu as vrea sa imi stric motorul si bineinteles, nici sa imi pun pielea in pericol. (asta nu inseamna ca nu am cazut niciodata, dar a fost "subtzirel", fara ghips sau alte neplaceri majore). Altceva... A, da! lucrez ca asistenta medicala si sint si studenta anul 3 la finante-banci (yukkkk ) Cam atit! Nice BIKE LADY! Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Nice BIKE LADY! Asfalt uscat... in 4 ani s-a maritat, are si un bebe si s-a lasat de motoretizm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 hai k pun io 2 poze:D cu mn ala e motoru unui prieten. o dnepr are merge trasnet. acu arata mai bine motoru:D O sa iti stea mai bine cind il iei pe al tau ;-) in 4 ani s-a maritat, are si un bebe si s-a lasat de motoretizm Pacat desi ami cunosc motoristi cu familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 O sa iti stea mai bine cind il iei pe al tau ;-) Pacat desi ami cunosc motoristi cu familie wow...iti dai seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 in 4 ani s-a maritat, are si un bebe si s-a lasat de motoretizm e pe naiba, pe bune? auzisem ca e "expecting", chiar am si vaut'o pe motor acum vreo cateva luni.. eu nu cred ca s'a lasat de moto, poate merge mult mai rar, insa tot suzi eye catching orange are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 daca ala e orange inseamna ca iti trebe un control oftalmologic there can be only one orange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 daca ala e orange inseamna ca iti trebe un control oftalmologic there can be only one orange bai, si au zis aia ca sunt discromat, iar io nu si nu.. hai ca stii despre ce oranj vorbesc. ala electric turbat de pe motorul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) bai, si au zis aia ca sunt discromat, iar io nu si nu..hai ca stii despre ce oranj vorbesc. ala electric turbat de pe motorul ei. Ramy nu mai posta de pe Id-u lu' Adi ca derutezi lumea... Editat August 20, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ramy nu mai posta de pe Id-u lu' Adi ca derutezi lumea... Nici măcar nu-i Âştiu parola.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leylanna Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 cam greu cu prezentarile am 34 de ani, in 2-3 saptamini voi fi fericita posesoare a categoriei A, moto dupa ce iau permisul. am tot citit pe aici una alta, insa abia acum m-am hotarit sa scriu. dupa foarte multi ani de B am decis ca este momentul sa trec pe 2 roti. nu de alta dar traficul ma omoara si pierd in fiecare zi cam 2-3 ore doar la semafoare si blocaje. asa ca dorinta si visul vor deveni realitate cit de curind, in functie de cum ma programeaza la examen. un Marauder de 250 este alegerea mea, cel putin pentru inceput. dupa... mai vedem. inca sint indecisa daca sa iau unul nou sau SH. mai studiez problema. numa bine si sa ne vedem curind pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Capjuna Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Buna, sunt Oana ...am 17 ani!ink 5luni si dau d A...!Am intrat in "lumea asta" fara sa vreau la inceput...adik am castigat un scuter Yamaha Neos la o tombola...si uite asa "am ajuns pe drumul cel bun"!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTINA CBR600 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Buna! Sunt Cristina,am 24 de ani,locuiesc in dr taberei si sunt posesoarea unui permis de conducere cat. A si B.am un iubit care se numeste cbr-ika honda 600, sunt incantata de lumea asta a motociclistilor incat numai vreau sa ies din ea. Mi-as dori sa mai cunosc fete care conduc un motor asa ne-am face si noi o gasca a fetelor nu numai baieti ) poate ma alatur si eu voua!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate