Merenptah Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 nu ma supar, am vazut dupa ce am postat pozele ca era si topic cu si despre generatia urmatoare. sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 activitate serioasa aici. ce de-a fete motocicliste hmmmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.5 Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 NO COMMENT petrecere motociclista ei asta nu o stiam...pam pam... Si eu... de curand in posesia categoriei A sper ca si in posesia mobrei tot in curand 3 sapt ar cam fi, va anunt cand intru in posesia ei asfalt uscat ce sa faca si fata , mai scrie si ea de pe id-ul meu ca sa primesc mesaje de la toti ne......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 imi place tare asta : "You got your bitches with the silicone injections Crystal meth and yeast infections Bleached blond hair, Collagen lip projections Who are you to criticize my intentions Got your subtle manipulative devices Just like you I got my vices I got a thought that would be nice I'd like to crush your head tight in my vice" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Ah-ha... si sigur n-ai gresit topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Revenind la subiectul topicului..... Ea e prietena mea @adrana; intra mai rar pe forum dar e motociclista de-a noastra Majoritatea pozelor cu ea sunt la mine in calc, de aia o "prezint" eu..... @adrana @adrana si @titiluka @adrana, @ iris si o alta prietena de-a noastra anca (deocamdata pasagera) N-am vazut fete mai frumoase ca in Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 N-am vazut fete mai frumoase ca in Sibiu. Treci prin Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Treci prin Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ispita Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 High k am venit shi eu cu cateva poze k deh .. tot sunt fata ! Iata`ma ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 "imi place tare asta : "You got your bitches with the silicone injections Crystal meth and yeast infections Bleached blond hair, Collagen lip projections Who are you to criticize my intentions Got your subtle manipulative devices Just like you I got my vices I got a thought that would be nice I'd like to crush your head tight in my vice"" cineva asculta cam mult guns n'roses...asta nu e un lucru rau! fete frumoase?veniti prin moldova! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 High k am venit shi eu cu cateva poze k deh .. tot sunt fata ! Iata`ma ... frumusica tare..... daca o fata iti zice asta....ia-o "de buna"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ispita Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 frumusica tare..... daca o fata iti zice asta....ia-o "de buna"!!! Mersi, eshti o scumpa .. ia`o tot .. de "buna" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 High k am venit shi eu cu cateva poze k deh .. tot sunt fata ! Iata`ma ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Nice pics ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 "imi place tare asta : "You got your bitches with the silicone injections Crystal meth and yeast infections Bleached blond hair, Collagen lip projections Who are you to criticize my intentions Got your subtle manipulative devices Just like you I got my vices I got a thought that would be nice I'd like to crush your head tight in my vice"" cineva asculta cam mult guns n'roses...asta nu e un lucru rau! fete frumoase?veniti prin moldova! parca am cunoscut-o anu trecut la ciolpani, nu?super desteapta fata voi ce mai faceti? ne int si anu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Tzop si eu soon ce iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristina Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Am spart si eu gheata cu "bombonica" mea de Pasti: Bucuresti- Lapusani (Arges) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 11, 2007 Admin Share Postat Aprilie 11, 2007 Am spart si eu gheata cu "bombonica" mea de Pasti: Bucuresti- Lapusani (Arges) foarte frumos! manusile!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 debrecen in week end? sambata vin la mare de 1mai. dam o tura de litoral? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Am spart si eu gheata cu "bombonica" mea de Pasti: Bucuresti- Lapusani (Arges) Ma bucur ca ai apucat "taurul de coarne siai dat cu el de pamant". Felicitari! si la cat mai multe drumuri tu si cu bombonica ta ca sa capeti curaj si incredere in tine! eu stiu ca poti sa te dai cu ea oriunde, doar tu trebuie sa constientizezi luc5rul asta. Te pup si poate ne vedem la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Uite-ma si pe mine! P.S.:Am ffffoarte multe poze si cu motoare si fare dar.... "cineva" mi-a umblat cu ele si nu le mai gasesc. thunderstorm... cred ca poti renunta la avatar si sa-l inlocuiesti cu o poza de-a ta... cred ca s-ar pastra liniile si formele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Am spart si eu gheata cu "bombonica" mea de Pasti: Bucuresti- Lapusani (Arges) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Am spart si eu gheata cu "bombonica" mea de Pasti: Bucuresti- Lapusani (Arges) Un puscarias american tremura de frig din cauza ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexconstanta Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Si chiar mergi cu Honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgcorina Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 availabel la:dicutii,plimbari,excursii,dans si inca ceva ptr placera ochiului: O salut pa initatoarea acetui topic;).Si sper candva sa ajungem impreuna aici,titi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate