cria_p Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 (editat) * acum am descoperit topicul asta, ca nu prea sunt de mult pe forum si pentru ca nu am avut ocazia sa ma prezint inainte, adaug aici niste poze cu mine. Editat Iulie 3, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 * acum am descoperit topicul asta, ca nu prea sunt de mult pe forum si pentru ca nu am avut ocazia sa ma prezint inainte, adaug aici niste poze cu mine. Bine ai venit cria! Ce mai faci? Eu sunt Corina,ne-am intalnit noi o data la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Bine ai venit cria! Ce mai faci? Eu sunt Corina,ne-am intalnit noi o data la arc *Bine te-am gasit si aici! cum merge CBRica? Sper ca o sa ne vedem si pe drum, ai grija la masini si la politisti Eu sunt bine, merci, si ma bucur sa vad atatea fete motociclistice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erinnys Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 (editat) mmm da...nu cred ca are treaba pe aici "corcodusu"... altceva mai interesant si mai serios nu aveti de zis? pai sa stii ca suntem frumoase la fel ca si motoarele noastre, si acuma.....salut fetele....ma plimb si eu pe aici..am postat la INCA un topic cu poze(ala e cu motoarele noastre...) asta e cam cu tot asa ceva...si am indraznit sa intru si aici pt ca vad ca aici se dicuta mai mult...si pt ca m-am chinuit sa scriu si acolo. as vrea sa va uitati...poate imi spune si mie parerea careva. /index.php?...4456&st=250 poze: 1.pe nipru sotului...hihi pe care am invatat sa merg dupa ce am avut carnet 2.pe un VT600 de care am eu acuma numa ca estee negru cu visiniu-de fapt e chiar ala din avatar 3.in drum spre gheorgheni 4. la un concurs de mers incet 5.la intoarcere acasa la tg.mures de la gheorgheni 6.in 28.04.07 am devenit nevasta de motociclist Editat Iulie 7, 2007 de erinnys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mader Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Buna. Numele meu e Madalina. Si eu pe aici... ca si pasager. Ma voi limita la atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Bine ai venit pasagero' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Mai se aprinde nitel atmosfera, mai dam putin cu (delete-ul) extinctoru... Rog pe cine are chef "comenturi" hicinci-iste sa foloseasca mesagerul privat al forumului; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Deci...imi pun si eu o poza, doua aici....in ideea de a fii recunoascuta de ceilalti motociclisti prietenosi...nu ma refer numai la baieti ci si la fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Presupun ca ai anturaj chipes Nu ne faci si noua cunostinta cu cativa prieteni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 ha ha haaaaaaaaaaaa! v-a dat-o de sus rau de tot! bravo rosaynda! Presupun ca ai anturaj chipes Nu ne faci si noua cunostinta cu cativa prieteni? pacat ca sunt urat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 zzzz ai grija sa nu tocesti sliderele la cizme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 ti-ai luat pijama draga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Da, pentru serile romantice cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea01 Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Si eu si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 V-a dat-o rosalynda Let me guess... poza II e facuta in Croatia/Muntenegru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 rosalynda rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Nu stiu de ce dar femeile pe motor au un farmec aparte. N-ai cum sa le treci cu vederea. Azi am vazut una pe un 125 si mai mai ca am trecut pe rosu sa o prind din urma. Nu stiu ce ma atragea mai mult echipamentul de fitness in care era imbracata sau pur si simplu faptul ca o femeie fragila sa mearga pe motor in traficul nenorocit din Bucuresti cand multi barbati dau inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 @Thomas si theBD ) .... prevad un fan club rosalynda? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Rosalynda, stiu ca sunt poate prea kinky sa studiez lumea asa sau am eu doar spirit de observatie mai pronuntat, ai facut cunostinta cu asfaltul pe mana dreapta? Bine ca ti-ai luat acu echipamentul ala full, scapa de slapii aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Nu stiu de ce dar femeile pe motor au un farmec aparte. N-ai cum sa le treci cu vederea. Azi am vazut una pe un 125 si mai mai ca am trecut pe rosu sa o prind din urma. Nu stiu ce ma atragea mai mult echipamentul de fitness in care era imbracata sau pur si simplu faptul ca o femeie fragila sa mearga pe motor in traficul nenorocit din Bucuresti cand multi barbati dau inapoi. Salut, ai perfecta dreptate; chiar eram intr-o seara pe Iuliu Maniu, venind dinspre Lujerului spre Cotroceni, cand ...pana in intersectia de la LEu, din spate venind a trecut pe langa mine o tipa pe un R6-( impreuna cu inca un motocilcist, cred ca ii era frica sa n-o piarda )), care mi-a schimbat mecla in buletin cand am vazut cum se tine pe motor si cum conducea, iar costumatia fiind destul de sumara-tot gen fitness. Am mers impreuna pana la izvor, apoi ne-am despartit...Doamne...ce viata...simt ca o s-o iau razana daca mai vad asa ceva...de fericire bineinteles. Aveti grija de voi -atat fete cat si baieiti - si asfalt intins!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutza_ninja Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Nu stiu de ce dar femeile pe motor au un farmec aparte. N-ai cum sa le treci cu vederea. Azi am vazut una pe un 125 si mai mai ca am trecut pe rosu sa o prind din urma. Nu stiu ce ma atragea mai mult echipamentul de fitness in care era imbracata sau pur si simplu faptul ca o femeie fragila sa mearga pe motor in traficul nenorocit din Bucuresti cand multi barbati dau inapoi. Buna "Hondica", ....si ai reusit s-o prinzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Nope, dar cu alta ocazie poate reusesc . . . asta daca nu fuge . . . iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebecca-gsx Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 ete si eu miezu d me:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate