Katy Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Frumoasa de fiecare data! Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Hai sa bag o poza ca va vad off topic superba fotografia, modelul si talentul fotografului, sincer sunt ... fara grai oare ce se citeste in privirea modelului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 (editat) superba fotografia, modelul si talentul fotografului, sincer sunt ... fara grai oare ce se citeste in privirea modelului? Se citeste stres eu mi-am facut poza si eram tare obosita plus ca Monk al meu statea cu ochii pe mine, nu cumva sa fac vreo greseala, si inca un plus, am facut febra musculara de la cadru la aparat ca trebuia sa pun pe timer si sa fug repede sa nu se declanseze inainte sa ma asez in cadru La chestia cu "sicer sunt...fara grai" ce sa-ti raspund? Multumesc, rar citesc complimente de la tine la adresa cuiva. Uite una cu cearcane Editat Februarie 22, 2008 de Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 hmm si io p'aici nice picture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 sunt si eu noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Welcome. Recomandare fara suparare: Schimba-ti si tu avatarul ala de mare angajament cu poza facuta in oglinda! PS: Si nu mai merge in adidasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Recomandare fara suparare: Schimba-ti si tu avatarul ala de mare angajament cu poza facuta in oglinda! Ce ai mai cu avatarul fetei? Trebuie sa fie neaparat o poza pe motor si la avatar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 N-am nimic. E doar "friendly adice". Stai sa-l tina vreo doua saptamani si sa vezi cum i se umple inboxu cu mesaje de gen : "Ce faci, dragutza? N-avea cine sa-ti faca poza de ti-ai facut-o singura? Hai ca vin io :dddddddddd " . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 buey strumfule, lasa mah copilu in pace ca iti da warn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 sunt si eu noua Bine ai venit si intreaba un ginecolog care sunt efectele frigului asupra femeilor, mai ales mersul pe moto iarna! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 sunt si eu noua bine ai venit! p.s. imi place echipamentul, mai ales cizmele cu protectii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Revin si eu in forta vara aceasta.Ma antrenez de zor cu un BMW F650 GS si sper din tot sufletul sa pot face plimbarile pe care le-am tot visat in ultimii doi ani si pe care nu le-am putut face din cauza problemelor de sanatate. Deci, vara aceasta va salut cu faru' de BMW si ocazional pasagera pe CBR Salut noile fete motocicliste si pe cele vechi care ma cunosc si abia astept sa ne vedem la o intalnire special feminina Poze de la antrenamentul din POLI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 N-am nimic. E doar "friendly adice". Stai sa-l tina vreo doua saptamani si sa vezi cum i se umple inboxu cu mesaje de gen : "Ce faci, dragutza? N-avea cine sa-ti faca poza de ti-ai facut-o singura? Hai ca vin io :dddddddddd " . ce sunteti ma asa rai cu me? asa va purtati cu toti incepatorii de pe forum? si referitor la ekipament, nu cred ca voi ati mers mereu cu ekipament complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 sunt si eu noua Frumoasa motoreta, cam scumpa insa ata ete. Am vrut sa imi iau si eu una, insa imi doream modelul NSR in 2 timpi, care e mai puternic si are roata spate mai lata. Pacat ca nu se mai fabrica. La Honda modelul asta al tau costa peste 4000 euro, si pe vremea aia era recomandat sa il iau in leasing, ca venea cu taxe... Foarte interesant totusi, cum unii(ca mine si ca multi altii) prefera o tehnologie mai putin "avansata" la capitolul motorete. La 125/250 cmc as prefera motor in 2 timpi, iar o motoreta de 600 cmc o prefer pe carburatie nu pe injectie. Bine ai venit, succese maxime pe 2 roti, si echipament complet iti doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Frumoasa motoreta, cam scumpa insa ata ete. Am vrut sa imi iau si eu una, insa imi doream modelul NSR in 2 timpi, care e mai puternic si are roata spate mai lata. Pacat ca nu se mai fabrica. La Honda modelul asta al tau costa peste 4000 euro, si pe vremea aia era recomandat sa il iau in leasing, ca venea cu taxe... Foarte interesant totusi, cum unii(ca mine si ca multi altii) prefera o tehnologie mai putin "avansata" la capitolul motorete. La 125/250 cmc as prefera motor in 2 timpi, iar o motoreta de 600 cmc o prefer pe carburatie nu pe injectie. Bine ai venit, succese maxime pe 2 roti, si echipament complet iti doresc. da, da .. si eu prefer bujia cu 2 timpi ca are aprinderea mai relaxata in alta ordine de idei .. cine ne mai inkanta okiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) Ok...new arrived... Si de la aultima intrunire de iarna din Retezat Ps:frumoase poze pana acuma Si altele mai incolo dupa ce fac vechime... Editat Februarie 27, 2008 de scorpion_girl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 cul, s-a umplut forumu de fete care sun pasagere pe motoarele baietilor care au motoare cu care plimba fetele care isi pun poze pe forumul veveve.motosticlism.ro gata cu vrajeala, jos budigaii, inspectie de rutina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Motocicleta: n-am , dar ma plimb cu moto Daca am mers cu avionu` pot sa ma bag pe un forum de aviatori? P.S. intrebarea de mai sus este pur si simplu o curiozitate personala si nu are nicio legatura cu acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 cred ca o sa te faca direct pilot cu acte in regula. plus ca primesti bonus si 3 stewardese cu craci pana sub sapca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Daca am mers cu avionu` pot sa ma bag pe un forum de aviatori? Da, wise guy, poti sa te bagi pe un forum de aviatori daca te pasioneaza avioanele si daca ti-ai dori sa pilotezi unul intr-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 ma e de ajuns sa iti placa, esti aviator cu sufletul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Daca am mers cu avionu` pot sa ma bag pe un forum de aviatori? P.S. intrebarea de mai sus este pur si simplu o curiozitate personala si nu are nicio legatura cu acest topic. tu sa taci, ca ai vandut mobra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) De ce trebuie sa fie majoritatea rai si sarcastici... Cati la suta dintre forumisti sunt cu adevarat motociclisti..nu posesori de motoare... Eu personal n-am motor..nu stiu nici o componenta a motorului..si pentru asta nu ma bag sa vb despre ce nu stiu...nu vb pe topicuri de acest gen... Poate ca fiind pasagera de moto ma intereseaza si alte aspecte care nu tin de carnetul moto detinut. De exemplu costume ..accesorii..care ma ajuta in a fi pasager pe moto.Paote vreau sa cunosc fete..din moment ce intru pe "poze cu noi fetele". Multi dintre forumisti habar n-au sa-si desfaca motoru...si il duc la service...si mai stiu cate o piesa doua..dar pot sa se dea mari si sa urle in gura mare....ca au motor. Asa ca hai sa traim cu totii.....ca siteul se numeste motociclism...nu posesori de carnet moto si de motor. Si oricum dupa cate am vazut sunt destui care sunt pasageri..sau momentan nu mai au motor... Sorry de off-topic...doar raspund ... Editat Februarie 28, 2008 de scorpion_girl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 tu sa taci, ca ai vandut mobra.. Decat sa o tin in garaj bucati cum era fiindca m`a palit restaurarea mai bine asa, plus ca m`am lamurit, prefer sa merg decat sa repar [deci n`am stofa de posesor de comunista] De ce trebuie sa fie majoritatea rai si sarcastici... Cati la suta dintre forumisti sunt cu adevarat motociclisti..nu posesori de motoare... Eu personal n-am motor..nu stiu nici o componenta a motorului..si pentru asta nu ma bag sa vb despre ce nu stiu...nu vb pe topicuri de acest gen... Poate ca fiind pasagera de moto ma intereseaza si alte aspecte care nu tin de carnetul moto detinut. De exemplu costume ..accesorii..care ma ajuta in a fi pasager pe moto.Paote vreau sa cunosc fete..din moment ce intru pe "poze cu noi fetele". Multi dintre forumisti habar n-au sa-si desfaca motoru...si il duc la service...si mai stiu cate o piesa doua..dar pot sa se dea mari si sa urle in gura mare....ca au motor. Asa ca hai sa traim cu totii.....ca siteul se numeste motociclism...nu posesori de carnet moto si de motor. Si oricum dupa cate am vazut sunt destui care sunt pasageri..sau momentan nu mai au motor... Sorry de off-topic...doar raspund ... C`mon Am zis doar ca afirmatia mea nu are vreo legatura cu acest topic si poate.. a fost cam nefondata nu ca as recunoaste asta Oricum mi`a placut asta " Asa ca hai sa traim cu totii.....ca siteul se numeste motociclism...nu posesori de carnet moto si de motor " uelcom to motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Ms de primire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate