Haotika Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Care plm tot stergeti posturi aici? O sa propun organizarea unui mars de protest impotriva voastra. Nice clown! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Daaa. Iti multumesc pt. poza sora Bezmetika. Nu e nevoie de ironii... In urma batailor cu ciomagul de nuc, primite sistematic, am ramas cu urmari grave...gura stramba, privirea suie, un picior mai scurt... Cine-ar vrea sa vada asa ceva? Sa puna fetele frumoase poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 am ramas cu urmari grave...gura stramba, privirea suie, un picior mai scurt... se rezolva cu biblia imbracata in piele de capra .... sub forma de masaj local Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 (editat) Bine că v-ați luat de pozele mele că mă bătea concurența Editat Septembrie 26, 2010 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Baga poze sa imi clatesc si eu ochii ...Ca pe fata mea am bagat-o la nani deja Somnic usor atunci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Nonconformista ca de obicei, neavand un corp impecabil de dezgolit am ales sa il imbrac in haine speciale, lucrate manual din fibre naturale si bineinteles unicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 da' in pet ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 da' in pet ce e? Vin facut de tata, din potgoriile proprii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 "podgoriile proprii" - asa se zice acum la 3 metri de vita de vie care mai tin si loc de garaj pentru masina din cand in cand! P.S. By the way...se scrie PODGORIE nu POTGORIE domnisoara/doamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 "podgoriile proprii" - asa se zice acum la 3 metri de vita de vie care mai tin si loc de garaj pentru masina din cand in cand! P.S. By the way...se scrie PODGORIE nu POTGORIE domnisoara/doamna maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Sunt blonda dar nu o sa imi cer scuze pentru greseala ba mai mult tin sa te anunt ca gresesti in ceea ce priveste dimensiunile terenurilor cultivate cu vita de vie. Totusi asa proasta si inapoiata cum ma vedeti imi conduc singura motocicleta iar voi nu imi treziti decat un sentiment de dezgust total. PS: Nu imi mai dati replici nu o sa mai intru niciodata pe sectiunea asta facuta pentru femei ca sa se bage barbatii in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) e adevărat Un Walther PPK Da , a fost superb ieri ...ăsta a fost motivul mai mult pentru care am ieÂşit la poze ...pentru apusul ăla Încă câteva poze să nu fiu offtopic Se joaca iar filmu Chucky Editat Septembrie 28, 2010 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Se joaca iar filmu Chucky Ce-ai dear , eÂşti gelos ? L.E: Vai ...iar apare Chucky ? Damn ...credeam că vor să mai joc eu încă odată , se pare că te-au ales pe tine ....chiar sunt demoralizată complet acum Nu mai băga linkuri aici , înțeleg că vrei să-ți faci reclamă , fericit mic ce eÂşti dar...toate la timpul lor ... Promit să mă uit ...să-Âşi fac un "raiting" mai ceva ca la otv ! Editat Septembrie 28, 2010 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Filmul (4 in serie) se numeste Child's Play. Exista Bride of Chucky daca un singur rol principal nu va ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Sunt blonda dar nu o sa imi cer scuze pentru greseala ba mai mult tin sa te anunt ca gresesti in ceea ce priveste dimensiunile terenurilor cultivate cu vita de vie. Totusi asa proasta si inapoiata cum ma vedeti imi conduc singura motocicleta iar voi nu imi treziti decat un sentiment de dezgust total. PS: Nu imi mai dati replici nu o sa mai intru niciodata pe sectiunea asta facuta pentru femei ca sa se bage barbatii in seama. nu te-a facut nimeni proasta si inapoiata si nu a zis nimeni ca nu ai putea sa iti conduci motocicleta te-a atentionat numai ca nu ai scris corect, asta nu ar trebui sa iti provoace un dezgust total...zic si eu..poate e alta situatia si nu o cunosc eu pe deplin.dar poate ai exagerat putin si uite asa incep certuri inutile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Sunt blonda dar nu o sa imi cer scuze pentru greseala ba mai mult tin sa te anunt ca gresesti in ceea ce priveste dimensiunile terenurilor cultivate cu vita de vie. Totusi asa proasta si inapoiata cum ma vedeti imi conduc singura motocicleta iar voi nu imi treziti decat un sentiment de dezgust total. PS: Nu imi mai dati replici nu o sa mai intru niciodata pe sectiunea asta facuta pentru femei ca sa se bage barbatii in seama. Nu cred ca este ceva rau in a-ti corecta o gresela gramaticala! Stai linistita! Faptul ca esti conducator de motoreta nu te face vreo superfemeie! Am tot vazut prin postarile tale tendinta de a crede ca esti megatare ca esti posesoare de permis categoria A si ca...mai si mergi cu motocicleta! NU te mai umfla in pene atat! Ca si tine...sunt sute...mii de motocicliste in lumea asta si nu se lauda atat de mult! P.S. Sectiunea asta nu este STRICT pentru femei! Chill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Stefănele, las-o ma si hai sa bem o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Cat fight? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 cat fight with dogs sniffin' around. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Cat fight? Eu pariez pe Eliza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Eu pariez pe Eliza. Eu zic că e remiză ! ÂŞi mergem toți sa facem o Âşpirală ! Editat Septembrie 29, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Gata mai, asta e un topic cu/de POZE,.. lasati comentariile aiurea, ca fetele nu mai au chef sa posteze din cauza voasta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 POZEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! ia, poza mea ce comentarii or sa starneasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) comentarii la poza ta: 1) naspa baru 2) misto protectiile & costumul 3) de ce statea baiatu' ala dragut cu spatele la tine? nu socializezi or smth? 4) cand am luat lantu' ala rosu ziceai ca aduci albastre si ca facem schimb. ai adus albastre? Nu de alta da' ala rosu nu se asorteaza cu mobra mea. care e albastra. ca fusta ta. care e albastra. care se asorteaza cu mobra mea. o coincideta? nu cred..ma, tu prin poza asta de fapt vrei sa spui ca ne potrivim si te dai la mine. aceasta este o alegere buna pentru ca eu sunt un minunat. iti permit sa ma scoti la un suc. daca dup'aia ma scoti si la vin si ma duci si acasa (pasager) promit ca ma si barbieresc. Editat Septembrie 30, 2010 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 POZEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! ia, poza mea ce comentarii or sa starneasca? ... uuuu..uuuuu.....uuuunde-i bereaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate