guy_ana Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Am doua amendamente: Unu: cine vrea tombola sa se grabeasca, ca vine sezonul si nu se stie daca mai prinde cineva "Dakare"! Doi: Si care va sa zica, ai primit matale confirmarea ca vin aia de la AB? Si inca cu mobre la test?!!!! Mai sa fii tu de nemaipomenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Si unde se testeaza? In curte la Biker's? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 Si unde se testeaza? In curte la Biker's? DA....pentru tine ! Stai pe-aproape !daca prinzi bilete ...cumpara ...multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 Avem si "eticheta" (mari artisti e unii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Avem si "eticheta" (mari artisti e unii) BeemMe to Voineasa! Cum suna ca slogan? Hai copii, ati achiatat avansul? Ca uite, deja incepe publicitatea si ramineti fara locuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 DE CE APARE PE "ETICHETA" NR 36 EU VREAU 69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) pt tine am pregatit in mod special numarul oo Editat Martie 11, 2009 de zeroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) DA....pentru tine !Stai pe-aproape !daca prinzi bilete ...cumpara ...multe ! Scuze...eu postasem aici raspunzand lui Ianachim la anuntul de pe Club BMW /index.php?...689&st=1280 Asa e daca deschid zece pagini deodata,se mai intampla . BeemMe to Voineasa! Cum suna ca slogan? Hai copii, ati achiatat avansul? Ca uite, deja incepe publicitatea si ramineti fara locuri! Suna bine. Bai eu n-am incotro si o sa risc sa dau banu' chiar pe 30.Ce sa fac daca atunci sunt platit Nici nu am acum si oricum tre' sa dau pt 2 persoane.Sper totusi sa am noroc si sa nu se ocupe. Editat Martie 11, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Avem si "eticheta"(mari artisti e unii) Chiar frumoasa eticheta... sa inteleg ca in loc de 36 va avea fiecare participant cate un numar? Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 Chiar frumoasa eticheta... sa inteleg ca in loc de 36 va avea fiecare participant cate un numar? Bravo! DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Vor fi tricouri sau colante de pus pe mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 Vor fi tricouri sau colante de pus pe mobra? .....?..... Eu ma gandesc sa fie tricouri de pus pe mobre.. Dati-mi si mie va rog marimea mobrelor voastre... Mobra mea poarta XL. Vor fi habdtipilde nene Enduristule.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 fuck eu vream prezervative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Vor fi habdtipilde nene Enduristule.! colante,autocolante ,stickere,habdtipilzde=tot aia. vreau si eu o habdtipilzda d-aia Editat Martie 12, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 fuck eu vream prezervative pai si unde naiba mai scriai 36? Iuliane se dau si doar cu-o cifra? In alta ordine de idei ne mai videm asta-seara pi undiva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 colante,autocolante ,stickere,habdtipilzde=tot aia.vreau si eu o habdtipilzda d-aia Colante nu este femininul de la Colanti ?.... Vii...primesti habdtipild, Nu vii ..primesti canci ! Iuliane se dau si doar cu-o cifra? Se dau , in ordinea inscrierii, toate ..de la 1..la ..cati om fi Cine doreste un numar anume, sa spuna public aici : Singurul numar rezervat este 22. Restul se pot licita....nu va sfiiti. Daca cineva doreste caractere in loc de cifre/numere ..sa spuna...deschidem comanda...licitati asadar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Colante nu este femininul de la Colanti ?.... Ba da,te-ai prins vreau sa pun colanti la furca ca sa nu se murdareasca. Vii...primesti habdtipild,Nu vii ..primesti canci Vin sigur da vreau si habdtipizd si canci...doi canci da mai mici Editat Martie 12, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Avem si "eticheta" (mari artisti e unii) Cine a facut grafica stickerului ? e ok , mai merge lucrat... da numai folositi arial black ca e supra-extra-full-arhi-folosit, ce dracu... suntem oameni cu facultati... estem intelihentes... Tre' sa facem un sticker mult mai c.o.i.o.s ca "amaratii" aia cu grafica orange... Editat Martie 13, 2009 de Stefan GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 13, 2009 Autor Share Postat Martie 13, 2009 Cine a facut grafica stickerului ? e ok , mai merge lucrat... da numai folositi arial black ca e supra-extra-full-arhi-folosit, ce dracu... suntem oameni cu facultati... estem intelihentes... Tre' sa facem un sticker mult mai c.o.i.o.s ca "amaratii" aia cu grafica orange... Foarte frumos din partea matale.... Ma bucur ca-ti place...dar data viitoare faci 'talica unul si mai mumos . Vrei vreun numar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 nea iuliane, parerea mea e ca ar tre' sa faci logou' respectand proportiile celui de dakar desigur, tu esti artistu' nu ma bag, dar cred ca s-ar potrivi mai bine pe parbrizele mobrelor ! in alta ordine de idei, avem niste graficieni bmw-isti, ar putea sa faca neste variante bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) nea iuliane, parerea mea e ca ar tre' sa faci logou' respectand proportiile celui de dakardesigur, tu esti artistu' nu ma bag, dar cred ca s-ar potrivi mai bine pe parbrizele mobrelor ! in alta ordine de idei, avem niste graficieni bmw-isti, ar putea sa faca neste variante bafta ! buei mie mi-a placut mai mult ala pe verticala cu harta si emblema BMW la locul de campare.O singura obiectie am,in loc de negru la text poate folosim albastru ca doar e culoarea BMW.E o parere ,nu dati cu paru' domnu' "dumneavoastra,dumneavoastra inshiva si cu persoana dumneavoastra",la habdtzipizdul dvs nu apare numarul,va rog sa luatzi masuri Editat Martie 13, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) poate trebe sa facem doua variante,unul mai indesat pt. cei care au parbrizu mai mic si unul mai inalt pt cei cu parbrizul mai inalt. In situatia asta,ca sa nu existe neconcordante intre tipul de parbriz si numarul de participant,propun ca numerele sa fie facute separat(sub forma de bulina) si sa se aplice ulterior,peste habdtzipizdul fiecaruia. P.S. Daca nu aveti unde a le produce,cunosc eu un motosticlist care le poate face. Editat Martie 13, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 buei mie mi-a placut mai mult ala pe verticala cu harta si emblema BMW la locul de campare.O singura obiectie am,in loc de negru la text poate folosim albastru ca doar e culoarea BMW.E o parere ,nu dati cu paru' domnu' "dumneavoastra,dumneavoastra inshiva si cu persoana dumneavoastra",la habdtzipizdul dvs nu apare numarul,va rog sa luatzi masuri poate trebe sa facem doua variante,unul mai indesat pt. cei care au parbrizu mai mic si unul mai inalt pt cei cu parbrizul mai inalt.In situatia asta,ca sa nu existe neconcordante intre tipul de parbriz si numarul de participant,propun ca numerele sa fie facute separat(sub forma de bulina) si sa se aplice ulterior,peste habdtzipizdul fiecaruia. P.S. Daca nu aveti unde a le produce,cunosc eu un motosticlist care le poate face. enduroiule, ideea mea s-a " bazat" pe trei botoane'n fotosop si o gura de cafea pan' la urma am sa pun ce abtipild o iesi, nu conteaza acum am pe mobra un " dakar" printat de cacao si pe care il schimb dupa fiecare ploaie, am fost prevazator si am comandat zece ! asa ca cine le face, macar sa le faca bine, nu se se stearga dupa prima apa ! bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 propun sa fie roz pt fete si blue pt baieti in forma de frunza de stejar ca e nationala si cu doua ghinde dedesupt sa arate ca sunte coiosi noi asti cu BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 13, 2009 Autor Share Postat Martie 13, 2009 Buuueii ..frati patati.....da' mari bulangii mai sunteti ! Sa depuneti avansul , asa....ca o dovada ca va pasa si ca veti participa la intalnire , n-ati fost in stare ! Da' sa faceti pe desteptii ..mama,mama ..tare priceputi sunteti... Ca-i prea ..negru , ca n-are c,oa,ie...ca nu-i roz, ca nu.. miroase... Stiti ceva ? Eticheta va fi platita de mine...si , asa naspa cum e , eu ..si cu amicu' cel care-a pictat-o (manca-l-ar tata pe el de Picasso) suntem mandri ca e prima eticheta a primei intalniri de posesori de BMW din Romania. Mi-a fost teama ca o sa fiu certat de posesori de LT-uri, sau de K-uri..ca imaginea nu prea are de-aface cu ei ..dar ..vezi bine ..baietii au fost (sunt) "subtiri ". Hai ca va iert...stiu ca sunteti foarte esxcitati sa ne vedem mai repede si sa va lipiti habtibildu-n geam..asa ..naspa cum e el... P.S. Mai sunt 12 locuri libere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate