Sari la conținut

Honda Cb500 - Home

CrisLuca
 Share

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 4,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salut.

Urmăresc acest forum de vreo 7 ani, îmi doresc motor din 2009, problema e că atunci ca erau foarte scumpe, cel puțin la salariul meu de atunci, în 2009am făcut scoala în toamna apoi am luat permisul în 2010 tot în toamnă 😀. Ulterior am vrut sa mi iau dar din anumite motive n am mai reușit am rămas doar cu cititul și filmulețele de pe Youtube în care vedeam ce plimbări fac unii prin țară pe afară.

Anul asta însă nu m am lăsat și cum am avut bani am si început sa caut.

Am început cu toate site urile de vânzări plus forumuri, nimic, nu găseam nimic, aici ma refer la maximul sumei pe care o aveam și la modelul pe care îl doream, a-ți ghicit minunata Honda cb 500.

După o săptămână de căutări în țară, am crezut ca nu voi găsi și am început sa caut și afara cu ajutorul unor oameni deosebiți de acolo. Timp de o săptămână mai nimic doar unele peste buget sau în alta parte a tarii unde ei nu se deplasau.

Apoi citind un topic pe forumul acesta, cineva cauta tot moto iar altcineva ia recomandat un motor pe bikeshop. Ro am intrat pe site am găsit motorul culmea era pus cu o zi înainte, o culoare foarte tare, integral original, impecabil.

Deoarece urma pastele am stat în dubii dacă sa l sun pe proprietar, dar fiind din același oraș cu mine (București) am zis sa încerc, îl sun um băiat de nota 20,îmi zice sa l ma duc sa l vad, eu eram ezitant, a rămas se ne auzim după paste, marțea. Închid telefonul ma uit iar la fotografii,stau jumate de ora și neliniștit fiind îmi vine ideea ca îl voi pierde pana marți, iau 50 de euro la mine și ma duc sa l vad și sa dau și avans în caz ca este ca un poze, asta fiind joi. Ajung acolo era exact cum mi l închipuiam, am dat avansul și a rămas sa l iau marțea,împreună cu un prieten care sa îl și conducă pana acasă ținând cont ca n am mai urcat pe motor din 2010 de când am făcut scoala. Marțea a plouat conținuu vânt puternic, cu chiu cu vai am ajuns acasă,I am pus husa pe el so acum încă plouă și va ploua pana vineri, sâmbătă nu pot sa l conduc, poate duminică.

Asta e povestea mea sper ca n am plictisit, puteam s o lungesc mai mult dar e forum nu roman.

» Post actualizat in 04 May 2016 19:26

Poze

post-51652-0-86464500-1462389934_thumb.jpg

post-51652-0-11325000-1462389963_thumb.jpg

post-51652-0-09500400-1462389982_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci e identica.:))

Mie mi s-a rupt cablul de ambreiaj luni in Domnesti, am lasat-o acolo, am dat comanda de cablu nou si astept sa soseasca. Poate le punem una langa alta dupa ce o repar. :)) Si eu sunt incepator!

Link spre comentariu

Deci e identica. :))

Mie mi s-a rupt cablul de ambreiaj luni in Domnesti, am lasat-o acolo, am dat comanda de cablu nou si astept sa soseasca. Poate le punem una langa alta dupa ce o repar. :)) Si eu sunt incepator!

Sigur ca putem sa ne vedem ,doar sa vina vara asta odata si sa ma intorc din concediu. In ce zona stai?

Sa ai parte de ea, e o frumusete. Ai grija de ea, ar fi pacat sa ajunga vre-un cazan, plus ca, daca ai grija de ea, are grija de tine, nu ai grija de ea, te lasa in drum ...

Ms mult, n o las ,deja ma uit la ce sa i mai cumpar, anvelope noi ,spray uri pentru lant,antifurt,una alta, deocamdata i am luat doar husa,la cum ploua continuu nu stiiu cand o sa ies cu ea, am dat o tura doua miercuri cand a fost o pauza din precipitatii.

Editat de predaoctavian
Link spre comentariu

Sigur ca putem sa ne vedem ,doar sa vina vara asta odata si sa ma intorc din concediu. In ce zona stai?

Ms mult, n o las ,deja ma uit la ce sa i mai cumpar, anvelope noi ,spray uri pentru lant,antifurt,una alta, deocamdata i am luat doar husa,la cum ploua continuu nu stiiu cand o sa ies cu ea, am dat o tura doua miercuri cand a fost o pauza din precipitatii.

Sa o stapanesti sanatos, este o bijuterie de motocicleta. Si eu am tot un naked din 2000:), poate dupa ce isi revine vremea iesim si noi la o tura.

Felicitari si bine ai venit in club.

post-41186-0-37514300-1462691311_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos, este o bijuterie de motocicleta. Si eu am tot un naked din 2000:), poate dupa ce isi revine vremea iesim si noi la o tura.

Felicitari si bine ai venit in club.

Ms mult, astept zile calduroase, doar ca atunci cand nu ploua sunt la serviciu :-L .Vad ca tu ai schimbat toba, ai crash bar :10:

Ramane sa ne auzim, salut.

Editat de predaoctavian
Link spre comentariu

Foarte frumoasa motocicleta. A mea e mai uratica. De fapt, cica mie imi trebuia ceva mai mare (ca si dimensiuni) insa am mers pe recomandarea oamenilor: CB500, asa ca am luat una din 94. O sa ma obisnuiesc sa merg cu ea 1-2 ani si apoi probabil ca o sa trec la ceva mai mare (un transalp mi-ar place). Acum, ce sa zic...ca si incepatori cred ca putem fi foarte multumiti. Eu unul nu am nevoie de ceva care sa traga mai tare. Probabil ca daca imi voi lua alta peste un timp, ma voi opri tot la ceva in jur de 60 CP.

Asfalt uscat.

PS azi a fost o dimineata superba in Brasov. Am fost in Poiana Brasov si chiar m-am relaxat. A fost prima data cand am mers pe serpentine. Singurul lucru care ma stresa erau masinile din spate pentru ca viteza medie a mea era de vreo 50 km pe ora cred.

Link spre comentariu

Eu schimb pe la 4-4.500 ture. Nu știu dacă procedez corect dar asa o simt confortabila.

E ok si asa dar pana in a 4-a. Dupa incearca sa ajungi la un 5.000 rpm. Abia dupa 7.000 devine mai agresiva (pentru categoria ei). Am observat ca regimul de lucru 4.500 - 7.000 rpm asigura cel mai bun compromis performante/consum, cel putin pentru mine.

Daca esti interesat, cand ajung in Bv dau un semn si poate ne gasim sa schimbam vreo 2 impresii legate de motorul asta.

Link spre comentariu

Sigur ca da, asta dacă vrei sa discuți cu un începător. În următoarele 2-3 săptămâni o sa fiu foarte ocupat dar dacă ajungi după cu mare drag.

Stai linistit, eu sunt vesnic incepator :). Trebuia sa ajung we asta, dar nu a mai fost cazul. In iunie de acum.

Link spre comentariu

Știe cineva ce top case se potrivește la suportul meu,asa am luat o și nu am întrebat. Am căzut le net ca unele sunt monolock unele mono key,pe el scrie ca e givi. Dacă recunoște cineva as fi recunoscător.

post-51652-0-09819200-1464554691_thumb.jpg

post-51652-0-68404000-1464554697_thumb.jpg

Editat de predaoctavian
Link spre comentariu

Buna seara Domnilor, vreau sa va spun o patanie. Ieri am iesit la o tura pe langa Bucuresti cu CB-ul si dupa ce am franat la intrarea intr-un viraj de stanga cand am inceput sa accelerez ca sa ies din viraj Cb-ul an inceput sa derapeze foarte agresiv. Am oprit si verificat zona, crezand ca am calcat pe ceva alunecos dar nu am gasit nimic. am plecat mai departe dar aproape pe toate virajele nu mai vroia sa isi tina trasa si ma cam luptam cu ea. M-am gandit ca anvolopele sunt GATA dar la atelier am verificat rotile si am vazut ca frana nu mai deblocheaza complet si de acolo problemele de comportament :)

Maine am sa desfac si sa curat etrierul si va recomand sa verificati si voi daca rotile sunt ok sau mai bine spus sistemul de franare. Am sa fac si cateva poze cu ce gasesc acolo pentru cine este interesat.

Cu respect,

N.Alex

» Post actualizat in 04 Jun 2016 18:04

Salut, am reusit sa curat si sa schimb lichidul de frana. Era oribil acolo, este o operatie foarte simpla doar trebuie sa nu te grabesti si sa urmezi manualul. Trebuie sa imi cumpar placute de frana nu imi plac deloc cele pe care le am. Oricum acum frana este superba si progresiva si nu mai ramane blocata. Weekend placut.

» Post actualizat in 04 Jun 2016 18:11

post-41186-0-72277600-1465063267_thumb.jpg

post-41186-0-18195000-1465063277_thumb.jpg

post-41186-0-44316700-1465063289_thumb.jpg

post-41186-0-42571800-1465063337_thumb.jpg

post-41186-0-89235200-1465063358_thumb.jpg

post-41186-0-79708000-1465063368_thumb.jpg

post-41186-0-06350300-1465063408_thumb.jpg

post-41186-0-51090600-1465063420_thumb.jpg

post-41186-0-83896300-1465063432_thumb.jpg

Link spre comentariu