Dan Rosca Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 VETERANI ACTIVI! Deci la Slanic trebue sa vina pe motocicleta. Logic, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheLegend Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) bai baieti nu mai postati acte personale pe un site public. trimiteti-le lui dan in cazul in care sunt necesare dar nici asa nu e in regula. macar stergeti datele ce pot conduce la identificare. Si eu am atras atentia demult(in pag.3), nu este in regula sa postati sau sa aiba cineva intr-o banca particulara, datele dvs. personale(chiar si trunchiate). Din acest motiv nici eu si nici altii pe care-i stiu nu postam asa ceva. Prefer sa ma inscriu cand ne vom intalni, sper ca ne vom intalni cat de curand. O zi buna! Editat Aprilie 9, 2009 de TheLegend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) Calare, calare Editat Aprilie 9, 2009 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Din pacate, multi seniori considera ca se pot numi „veterani activi” doar pentru ca au o varsta sau vechime in carnet, trecand sub tacere faptul ca nu au si continuitatea necesara in conducerea motocicletei pentru dobandirea acestui apelativ meritoriu. O prima verificare "pe teren" o va constitui intalnirea de la Slanic iar lista se va definitiva cu ocazia "Intalnirii de legenda". Cu toata stima si respectul pentru varsta lor: cei care nu vor putea face dovada pe teren a activitatii lor moto la zi se vor transfera din lista "veteranilor activi". Sa auzim numai de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Din pacate, multi seniori considera ca se pot numi „veterani activi” doar pentru ca au o varsta sau vechime in carnet, trecand sub tacere faptul ca nu au si continuitatea necesara in conducerea motocicletei pentru dobandirea acestui apelativ meritoriu. O prima verificare "pe teren" o va constitui intalnirea de la Slanic iar lista se va definitiva cu ocazia "Intalnirii de legenda". Cu toata stima si respectul pentru varsta lor: cei care nu vor putea face dovada pe teren a activitatii lor moto la zi se vor transfera din lista "veteranilor activi". Sa auzim numai de bine ! Putem sa dam linkuri catre You Tube prin care sa demonstram ca suntem activi?Sau cine nu vine la Slanic nu e considerat activ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Conform Statutului Apartenenta la Asociatia Motociclistilor Veterani din Romania – AMOVERO nu implica niciun fel de activitate impusa. Avand in vedere ca se organizeaza aici prima intalnire pregatitoare la Slanic Prahova avand ca obiectiv declarat: 1. Cunoasterea si Organizarea grupului 2. Stabilirea "intalnirii de legenda" Consideram de la sine inteles ca participarea titularilor macar la una dintre aceste intalniri este in afara de putirintza o chestiune de minim bun-simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian222 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Nu ar fi bine sa ne intalnim duminica la Marsul motociclistilor organizat de Autoshow ? Ar trebui sa stabilim un loc de intalnire sa mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Logic, nu ? Sigur ca DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Nu ar fi bine sa ne intalnim duminica la Marsul motociclistilor organizat de Autoshow ?Ar trebui sa stabilim un loc de intalnire sa mergem impreuna Corect.Hai sa stabilim un loc unde sa ne astepte dl Dan Nastase cu un baner. eu zic sa fie pe la 10:00 ca la 10:30 se formeaza coloana oficiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 Oricare manifestatie reprezentand o grupare este organizata de grupul, clubul sau asociatia respectiva. Pana atunci - fiecare motociclist se exprima in nume propriu. Sa auzim numai de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 dan are dreptate pana nu stabilim ceva concret fiecare sa se exprime in nume propriu si numai cand ne vom intalni de comun acord putem stabili ceva sau nu! pana atunci nu consider oportun sa ne alipim de diverse alte manifestatii organizate de altcineva,decat in nume propriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) Poate face cineva o sintetizare? Data, locatie, conditii, cine vine, etc... ...sa citesc 50 de pagini!! M-as baga si eu, e loc? Editat Aprilie 10, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian222 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 dan are dreptate pana nu stabilim ceva concret fiecare sa se exprime in nume propriu si numai cand ne vom intalni de comun acord putem stabili ceva sau nu! pana atunci nu consider oportun sa ne alipim de diverse alte manifestatii organizate de altcineva,decat in nume propriu. Eu ma gandeam sa ne intalnim si sa ne cunoastem nu sa stabilim ceva concret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Poate face cineva o sintetizare? Data, locatie, conditii, cine vine, etc... ...sa citesc 50 de pagini!! M-as baga si eu, e loc? te iau cu mine la cort daca nu mai sunt locuri...anunt:inchiriez 2 locuri la cort,negociabil,saltea sa-si duca fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) te iau cu mine la cort daca nu mai sunt locuri...anunt:inchiriez 2 locuri la cort,negociabil,saltea sa-si duca fiecare Am cort, saltea, aragaz, gratar, etc... apoi nu sunt pretentios, imi plac mai mult popasurile in natura la un foc de tabara, cu o bere-n fata. Multumesc totusi, pt invitatie! M-ar interesa o descriere a intregii actiuni, pare tentanta, eu nu ma consider veteran cu toate ca prima motocicleta am avuto la 16 ani(rt 125). Doresc in schimb sa fac cunostiinta cu forumistii "pe sosea, la un drum impreuna", motiv pt care am cerut acea sintetizare. E drept ca putem merge si separat, dar n-ar mai fii placerea drumului impreuna. Posibil ca descrierea evenimentului sa atraga mai multi participanti, sa nu lasam loc de regrete pt cei care vor vedea doar pozele, ulterior... Poate organizatorii sa vina cu detalii, mai ales ca initiativa a aparut de ceva vreme. Cer scuze, nu am citit tot topicul! Editat Aprilie 11, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_san Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 kato si eu sunt adeptul cortului ,sa tinem legatura daca vrei putem face drumul impreuna avand in vedere ca plec din resita ,ne putem intalni la deva de exemplu .....asfalt uscat! cristi 57 bucuros sa te regasesc si pe tine,ne putem intalni pe drum,tot la cort si eu....mai tinem legatura ....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Dlor, a trecut o saptamana de la oferta cu Slanic. Au confirmat, sper serios, participarea 8 persoane, veterani. Am spus ca fac rezervarea daca cel putin jumatate isi exprima acordul ( lista cuprinde min 30). Nu mai pot astepta.Voi face totusi astazi rezervarea. Cei inscrisi si corespunzator sponsorizati la cazare sunt: Dan Nastase, Bogdan Harea, rdf, sorin56ro2001, ivanpedala, traian222, mustaciosu2007, DoruBMW. Si eu. Si pentru locuri la hotel si pentru masa era bine de stiut un nr. de persoane. Pentru 9, nu stiu daca cei de acolo se complica cu reducerile. ...puteti conta si pe prezenta mea!...as vrea doar sa stiu in final unde ne intilnim si cind!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Doru BMW!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 si eu voi veni de sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vvyo Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Salut veterani ma alatur si eu, Viorel -Stefanesti am permis de mobra din 1977 si A din 1981, am avut un TS de 250, 1983 am facut cununia civila pe motor au fost aproape 20 de motoare , Relu Olaru honda rosie , tiberu troia un kavasaki negru ,nea Vasile cu un royal sandu chioru cu un cz si multi alti. acum am o honda de 750 vf ,iar baiatul are un suzuki de 500, stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Salutare tuturor, am aterizat si eu ca o boare in aceasta seara de la Horezu. bineinteles cu mizeriile autostrazii Pit-Buc unde am pierdut uleiul de la masina, un VW BULLI. dar sa trecem la doua roti. S-a propus o locatie la Slanic de PH.(adica Philadelphia). sunt de acord dar eu cu cine VOTEZ. as primi cu draga inima cateva cuvinte de punere la curent din partea onorabililor KATO si SORIN 56. cu multumiri anticipate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Salutare tuturor,am aterizat si eu ca o boare in aceasta seara de la Horezu. bineinteles cu mizeriile autostrazii Pit-Buc unde am pierdut uleiul de la masina, un VW BULLI. dar sa trecem la doua roti. S-a propus o locatie la Slanic de PH.(adica Philadelphia). sunt de acord dar eu cu cine VOTEZ. as primi cu draga inima cateva cuvinte de punere la curent din partea onorabililor KATO si SORIN 56. cu multumiri anticipate. Salutare domnule Sorin,dupa cate vazui la profil! Nu stiu ce ti-as putea spune vizavi de informatiile cerute.Se stie locatia,se stiu preturile,cine vrea vine cu cortul.Eu unul m-am bagat la cort.KawaSan alias Sandu de la Resita vine si el cu cortul si mai sunt careva pe aici.Voi pleca sambata dimineata(sper din tot sufletul sa nu fie probleme)voi face jonctiunea cu Sorin la Deva si de acolo ata spre BV,Slanic.Daca ma voi vorbi si cu Giv(Florian)poate vom pleca impreuna.Sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 as primi cu draga inima cateva cuvinte de punere la curent din partea onorabililor KATO si SORIN 56. cu multumiri anticipate. Bine ai venit tizule! Ne vedem joi la "birou"? Daca nu vorovim la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Continuam inscrierile, inclusiv validarea veteranilor activi care au postat fotocopiile - carnet + talon (evitand expunerea codului numeric personal sau adresa completa) atestand vechimea si activitatea la zi a titularilor. Bine v-am găsit! Kato, să-ți fie la obraz că nu mi-ai zis Âşi mie de acest topic Cum vorbim de femei, puteam vorbi Âşi de veterani... AtaÂşez cele două acte Dar cu părere de rău vă informez că habar nu am câți km am făcut pe două roți De activ, sunt chiar prea activ Editat Aprilie 14, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Salutare domnule Sorin,dupa cate vazui la profil! Nu stiu ce ti-as putea spune vizavi de informatiile cerute.Se stie locatia,se stiu preturile,cine vrea vine cu cortul.Eu unul m-am bagat la cort.KawaSan alias Sandu de la Resita vine si el cu cortul si mai sunt careva pe aici.Voi pleca sambata dimineata(sper din tot sufletul sa nu fie probleme)voi face jonctiunea cu Sorin la Deva si de acolo ata spre BV,Slanic.Daca ma voi vorbi si cu Giv(Florian)poate vom pleca impreuna.Sa auzim numai de bine! Cand era mai exact intalnirea de la Slanic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate