euinsumi Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/car...n-accident.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 D'zeu sa-i odihneasca. RIP Sper macar sa se faca dreptate si sa nu fie scos mortul vinovat, chiar daca asta nu ii va ajuta cu nimic pe cei 2 baieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 sa le fie tarana usoara! nici n-a inceput bine anu si deja sunt victime! bag pixu ca nici nu-mi vine sa ma mai dau pe sosea! ba, ce draq scrie mare ''TARGET'' pe noi si nu stiu eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobre_alex Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Dumnezeu sa ii odihneasca...omorati de o cretina iresponsabila...puscarie nene,altfel nu mai merge in tara asta de rahat,te omoara si ii da 5 ani cu suspendare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Fac ciorile alea o manevra si tot pe scuterist il scot vinovat ... @alex - Ar fi bine sa le dea 5 ani cu suspendare , din pacate in majoritatea cazurilor scap basma curata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy_rider Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Sa le fie tarana usoara!!!! Mare pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 sa le fie tarana usoara... ba da ce declaratie a facut si ala...cica a dat cu capu... "mi'a sarit sapca"...ce retardat... inca odata sa le fie tarana usoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 dumnezeu sa-i odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/car...n-accident.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) cat de repede va voi arata si pozele cu ce a mai ramas din scuter , cat de repede le bag pt k sunt p dial-up si merge greu rau am fost aqm 2 ore aqlo la locul accidentului am stat de vb cu cativa martori care contrazic total ceea ce sa dat la tv am fost si aks la cei 2 frati si nu va puteti inchipui ce jale era aqlo o sa ii inmormanteze luni sau marti , cat de repede voi reveni si cu pozelcel care a provocat acest accident nu vreau sa ramana nepedepsit , k in cazul elei si al lui traian Editat Februarie 21, 2009 de diandy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 cat de repede va voi arata si pozele cu ce a mai ramas din scuter , cat de repede le bag pt k sunt p dial-up si merge greu rauam fost aqm 2 ore aqlo la locul accidentului am stat de vb cu cativa martori care contrazic total ceea ce sa dat la tv am fost si aks la cei 2 frati si nu va puteti inchipui ce jale era aqlo o sa ii inmormanteze luni sau marti , cat de repede voi reveni si cu pozelcel care a provocat acest accident nu vreau sa ramana nepedepsit , k in cazul elei si al lui traian sal ceva date despre accident ........... aveau casti................................ era semnalizat........................ mergea pe banda lui...................... merg mult prin tara si sincer casti nema fara aprins oha stop inexistent iti vin direct in fata pe banda ta ca acolo stau ei....................... si ceva interesant ALCOOOOOLEMIA ................................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k@7@lyn Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 D-zeu sa-i ierte.. ! Din pacate multi oameni isi cumpara un scuter pentru a se duce la servici si seara se opresc la carciuma,bea si apoi vin acasa tot pe scuter!!! SI ATUNCI VINE SI NENOROCIREA!! Nu este cazul celor 2 tineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) are dreptate katalyn , mergeau regulamentar , nu erau bauti , aveau casti , era semnalizat scuterul maine seara sper sa pot pune si pozele k sunt p dial-up cei doi se intorceau din oras de la munca mergeau regulamentar si un audi a intrat pe banda lor si ia luat frontal Editat Februarie 21, 2009 de diandy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 La 00:25 acela este un braincap? Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtuna dragos Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 La 00:25 acela este un braincap? Odihneasca-se in pace. da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 la cum arata masina puteau sa aiba si mama echipamentului pe ei, nu au avut nici macar o sansa. Dumnezeu sa ii ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Casca e de bicicleta, de street, dar e irelevant.. La cum s-a rupt scuterul in bucati, nu prea-mi vine sa cred declaratia soferitei, cum ca nu ar fi avut viteza.. Sa le fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 la cum arata masina puteau sa aiba si mama echipamentului pe ei, nu au avut nici macar o sansa.Dumnezeu sa ii ierte! Eu sunt de parere ca jigodia aia de soferita vroia sa`si ia zborul. DE`ar ajunge la fel ... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 e haos in tzara asta! eu evit sa circul noaptea! mai ales in weekenduri! fufe bete la volan, figuranti, etc! stiu ca nu intra la racoare, fac ce vor! R I P ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 uf ce trist ....DUMNEZEU....sa ii ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stef_BBK Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 D-zeu sa-i odihneasca.Dupa cum vorbea asa zisa soferita ,nu cred ca a condus ea.Mai degraba cel care incerca sa explice ,ce s-a intamplat,vorbind in locul ei.Cum poti omori doi oameni si sa fii foarte senin.Ceva e cusut cu ata alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Dumnezeu sa-i odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 D-zeu sa-i odihneasca.Dupa cum vorbea asa zisa soferita ,nu cred ca a condus ea.Mai degraba cel care incerca sa explice ,ce s-a intamplat,vorbind in locul ei.Cum poti omori doi oameni si sa fii foarte senin.Ceva e cusut cu ata alba. aceeasi parere o am si eu...la.bagiul cu basca a condus si acu se da lovit...dar ma gindesc ca si mortul nu era destul de semnalizat...rar am vazut scuteristi care sa fie vizibili noaptea...merg bezmetic fara nici o idee de regulament... R.I.P... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Nu pot crede ca nu aveau farul aprins.Puteau fi si pe jos nu neaparat pe scuter sau motor.Cum naiba sa intri intr-o curba asa ,fara sa-i vezi capatul,fara sa stii ce e dupa colt( fara sa poti opri in bucata pe care o vezi).Chiar pe contrasens sa fi circulat cei cu scuterul si tot ii evitai ,daca circulai ca un om normal cu un pic de judecata.Nu inseamna ca daca-ti pastrezi banda esti ferit de orice si intotdeauna o gasesti goala.Un tir ramas in pana in acelasi loc i-as dori dobitocului care a condus auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate