andro_cd Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) Vreau sa cumpar platice transparente pentru semnalizare (model '98). Aveti idee unde gasesc? Pe ebay vad ca nu se mai gasesc. Legat de modificari, sunt fascinat de ce fac unii din acestor mobre nu prea aratoase. Un exemplu: Va invit sa puneti si voi poze cu modificari faine. Editat Iulie 16, 2010 de andro_cd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Legat de modificari, sunt fascinat de ce fac unii din acestor mobre nu prea aratoase. Un exemplu:Va invit sa puneti si voi poze cu modificari faine. Arata ca un taxi, nu mi se pare deloc un design "frumos". Dar unele modificari sunt interesante.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Vreau sa cumpar platice transparente pentru semnalizare (model '98). Aveti idee unde gasesc? Pe ebay vad ca nu se mai gasesc. Doar plastice nu stiu daca gasesti, dar lampi cu totul poti lua de aici http://www.romimoto-piese.ro/category/1030...87?show=gallery Bafta MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 vand BMW F650 an1995! pret final 1300EURO! la momentul in care am pus acest anunt http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...64048.html#foto aveam probleme in familie. le-am rezolvat. acum ,dupa un incident ce m-a fortat sa schimb bascula spate, kitul de lant, roata spate, ma vad nevoit sa o dau din motive financiare iremediabile! mai sunt de rezolvat la motocicleta urmatoarele chestii pe care eu nu mai reusesc, respitat roata spate, inlocuit sprocket carrier(este pe vine unul dar nu promit nimik). contact la 0746042858 sau raoulserban@yahoo.com ps: cauciurile sunt la 90%, un cerc roata spate, spite de schimb roata spate bonus plus o casca ixs(59) cu viziera zgariata se poate vedea istoricul motocicletei si a reparatiilor in acest topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 buna. sunt proaspata posesoare de bmw f650 din 1999. ma intereseaza un kit de coborare: nou, original, aftermarket, sh etc... aveti ceva idei unde as gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) buna. sunt proaspata posesoare de bmw f650 din 1999. ma intereseaza un kit de coborare: nou, original, aftermarket, sh etc... aveti ceva idei unde as gasi? ai iesi mai ieftin cu o remodelare a seii vezi topicul "reparatii sei" al lui @darian de la servicii Editat Iulie 20, 2010 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 ai iesi mai ieftin cu o remodelare a seiivezi topicul "reparatii sei" al lui @darian de la servicii multumesc, i-am dat un pm, sa vedem acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Vreau sa cumpar platice transparente pentru semnalizare (model '98). Aveti idee unde gasesc? Pe ebay vad ca nu se mai gasesc. Legat de modificari, sunt fascinat de ce fac unii din acestor mobre nu prea aratoase. Un exemplu: Va invit sa puneti si voi poze cu modificari faine. superb motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Pt ca se poarta : http://www.facebook.com/home.php?#!/gr...3961&ref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 vand BMW F650 an1995! pret final 1300EURO! la momentul in care am pus acest anunt http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...64048.html#foto aveam probleme in familie. le-am rezolvat. acum ,dupa un incident ce m-a fortat sa schimb bascula spate, kitul de lant, roata spate, ma vad nevoit sa o dau din motive financiare iremediabile! mai sunt de rezolvat la motocicleta urmatoarele chestii pe care eu nu mai reusesc, respitat roata spate, inlocuit sprocket carrier(este pe vine unul dar nu promit nimik). contact la 0746042858 sau raoulserban@yahoo.com ps: cauciurile sunt la 90%, un cerc roata spate, spite de schimb roata spate bonus plus o casca ixs(59) cu viziera zgariata se poate vedea istoricul motocicletei si a reparatiilor in acest topic! Imi pare rau nenea ca o vinzi. Stiu cat ai muncit la ea si e pacat. Oricum, bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 vand BMW F650 an1995! pret final 1300EURO! ma vad nevoit sa o dau din motive financiare iremediabile! Daca nu circuli si ai unde sa o tii nu cere bani...nu are nevoie de benzina, asigurare..doar impozitul trebuie achitat care nu e chiar o avere..Doar bateria si uleiul are de suferit daca o pui la conservare dar 1-2 ani rezista fara probleme si astea... F650 e un motor foarte bun..doar trebuie tinut cont ca nu sunt motoare noi si sa nu ai pretentii sa mearga ca unul nou iesit din fabrica mai ales ca marea majoriteatea nu au afisat km reali pe bord..vibreaza..scoate zgomote..caraie..se balbaie cateodata..consuma mai mult decat in carte... E greu cu probleme astea dar sa stii ca e si mai greu fara motor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 decat sa stau si sa ma uit la ea si sa ma oftic ca nu am benzina si nici banutii ca sa-i rezolv ultimele bubite parca mai degraba o dau! ps: daca nu reusesc pana in octombrie o duc la parinti , o fac bucatele si in beci cu ea pana la marea renastere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 A murit turometrul la al meu. Daca scap usor si e rupt cablul, stiti vreunul second la dezmembrare? Sau nou cat e? Mesaj completat Adjudecat. Cablul s-a rupt la intrarea in cutie. Caut unul de inlocuire. Daca stiti ceva, va rog sa ma anuntati. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=62&fg=05 REVOLUTION COUNTER CABLE 62112346487 $26.05 +core Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Exact. The core is broken. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Offizieru' a trecut de adolescentza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Al meu a facut concurs cu o Dacia SuperNova la care e mai tare intr-un accident. Pierderile sunt de ambele parti. Eu am scapat ca prin miracol cu 2 glezne lovite dar intregi. Am avut norocul de partea mea. O sa ii fac o poza azi. De saptamana viit incep drumurile la asigurari sa le spun ca o furca completa costa 1600 $ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Al meu a facut concurs cu o Dacia SuperNova la care e mai tare intr-un accident. Pierderile sunt de ambele parti. Eu am scapat ca prin miracol cu 2 glezne lovite dar intregi. Am avut norocul de partea mea. O sa ii fac o poza azi. De saptamana viit incep drumurile la asigurari sa le spun ca o furca completa costa 1600 $ Bine ca esti intreg!! Ce pagube a avut mobra? Daca ai nevoie de piese, vezi ca EZrider isi dezmembreaza mobretu', parca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Al meu a facut concurs cu o Dacia SuperNova la care e mai tare intr-un accident. Pierderile sunt de ambele parti. Eu am scapat ca prin miracol cu 2 glezne lovite dar intregi. Am avut norocul de partea mea. O sa ii fac o poza azi. De saptamana viit incep drumurile la asigurari sa le spun ca o furca completa costa 1600 $ Cand ajungi la asigurator ai grija sa ai cu tine atat constatarea politiei cat si un deviz de reparatie de la un service autorizat. Oricat de mare ar fi devizul, vei primi o suma fixa pt "dauna totala", asta in cazul in care suma din deviz depaseste suma maxima posibila din catalog. Sfatul meu e sa iti faci calculele fara lacomie si in cazul in care suma propusa de asigurator ti se pare ok (sau pe aproape) sa accepti prima oferta. Eu mi-am primit banii dupa o luna de la Astra dar am prieteni care au facut plangeri si contestatii repetate si nici dupa 4-5 luni nu si-au primit banii. Bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Impactul a fost la viteză de peste 50, mi-a tăiat calea. Eu am zburat peste ghidon. Am zburat dar am scăpat întreg. Am furca îndoită, ghidon, manetă stânga Âşi ansamblul ghidon, sacrite, carena Âşi altele în lista. Cu asigurarea vom vedea săptămâna viitoare. Mulțumesc Uvex pt casca de calitate care m-a salvat la aterizarea pe cap. ÂŞi restul echipamentului care Âşi-a meritat banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Impactul a fost la viteză de peste 50, mi-a tăiat calea. Eu am zburat peste ghidon. Am zburat dar am scăpat întreg. Am furca îndoită, ghidon, manetă stânga Âşi ansamblul ghidon, sacrite, carena Âşi altele în lista. Cu asigurarea vom vedea săptămâna viitoare. Mulțumesc Uvex pt casca de calitate care m-a salvat la aterizarea pe cap. ÂŞi restul echipamentului care Âşi-a meritat banii. Pune si echipamentul in deviz, o sa ajute. Eu am cerut banii in regie proprie si am primit aproximativ 70% din suma oferita initial via service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 @Patrick -bine ca esti ok! bun sfatul cu lacomia dar nici prostit sa nu te lasi! echipamentul obligatoriu se adauga la dauna(si nu e dupa catalogul lor de batranete si devalorizare) si nu e nevoie de facturi sau te miri ce(articolul, site-ul sau oferta actuala la articol). ps: din ce ai zis nu cred ca se renteaza sa o repari ( is ferm convins ca si cadrul s-a indoit la gat, am mai vazut una lovita frontal peste 60-kmh) dar daca tii draga spor la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Încă nu Âştiu de cadru pt că doar ieri am învățat să zbor Âşi motorul e închis la prieteni. De drag mi-e dragă dar la urma urmei e doar o motocicletă Âşi siguranța mea e mai importantă. O să vă mai țin la curent. Mulțumesc pt mesaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Bine ca ai scapat doar cu atat,fiarele se indreapta sau se vand dar oasele chiar si indreptate or sa doara la batranete.Multa satatate tie si multa carne celui care te-a tavalit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 La cei 80 de ani pe care ii are soferul Daciei, cred ca nu prea mai conteaza ce ii dorim, noi toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate