bogdan d Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 (editat) o oglinda de dreapta aveti? preferabil la un pret modest adica perechea asteia: https://goo.gl/EfHzVC Editat August 4, 2016 de bogdan d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Buna ziua. Am tot citit dar totusi voi adresa o intrebare. Pentru modelul st an 96, ce ulei ar fi mai bun ca all-rounder(cald,rece): 300 15-50 sau 7100 20-50? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Si unul si altul. Oricum, doar in exploatare iti vei da seama cu care se simte mai bine motorul/cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Buna ziua. Am tot citit dar totusi voi adresa o intrebare. Pentru modelul st an 96, ce ulei ar fi mai bun ca all-rounder(cald,rece): 300 15-50 sau 7100 20-50? Nu conteaza marca, ci doar sa fie mineral 20W50. Nu semi-sintetic, nu sintetic. Eu m-am inteles bine cu Motul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Multumesc pentru raspuns. Am uitat sa specific ca voi lua Motul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Pe langa suporti, mai am o roata spate de vanzare (are si anvelopa montata, dar este veche, deteriorata) si un set cilindru-piston pe care le-am castigat la o licitatie pe ebay... Stau in cutie de ani de zile. Pistonul nu are segmentul de ungere - probabil neamtul l-a rupt cand a demontat. Zicea ca motorul avea 37k km. Pot trimite poze la cerere - micrometru / subler precis nu am. Roata 200 lei Cilindru + piston + bolt + primii doi segmenti - 300 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Strict din pura curiozitate, ma poate lamuri si pe mine cineva ce-i aici http://www.olx.ro/oferta/motocicleta-bmw-ID6Mm6V.html#edfed2c6d2 !?!? Editat Septembrie 6, 2016 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Are la abtipilduri BMW pe ea...o gramada, probabil ca sa iti ia ochii de la ceasul ala desteptator de pe bord » Post actualizat in 08 Sep 2016 13:40O scarita de pasager , partea dreapta, aveti careva? Cu tot cu partea care se prinde de cadru, ca de fapt aia e rupta, scarita propriu-zisa pe care tii piciorul nu are nimic Multumesc! » Post actualizat in 08 Sep 2016 13:41Oare se potriveste de GS, sau Aprilia Pegaso? Sau poate sunt si universale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Are la abtipilduri BMW pe ea...o gramada, probabil ca sa iti ia ochii de la ceasul ala desteptator de pe bord » Post actualizat in 08 Sep 2016 13:40 O scarita de pasager , partea dreapta, aveti careva? Cu tot cu partea care se prinde de cadru, ca de fapt aia e rupta, scarita propriu-zisa pe care tii piciorul nu are nimic Multumesc! » Post actualizat in 08 Sep 2016 13:41 Oare se potriveste de GS, sau Aprilia Pegaso? Sau poate sunt si universale? de la aprilia se potriveste. a mea a venit fara scarite si am luat de pe o aprilia. nu la fel de aratoase, dar te obisnuiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 » Post actualizat in 08 Sep 2016 13:40 O scarita de pasager , partea dreapta, aveti careva? Cu tot cu partea care se prinde de cadru, ca de fapt aia e rupta, scarita propriu-zisa pe care tii piciorul nu are nimic Multumesc! » Post actualizat in 08 Sep 2016 13:41 Oare se potriveste de GS, sau Aprilia Pegaso? Sau poate sunt si universale? Scaritele se potrivesc...chiar si alea de Mobra pot sa faca fata cu succes...in schimb, suportul rupt (ala din aluminiu) nu se potriveste decit cu un alt suport original, de la BMW F650. Ai varianta sa-l sudezi pe cel rupt, nu costa o avere o sudura in aluminiu...iar daca te pricepi nitel si nu esti total atehnic, poti sa-l sudezi singur, acasa, folosind electrozi Durafix. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 https://photos.google.com/search/_tra_/photo/AF1QipOUdbwvTFg8bWVyJUGwCzzxB0xRF5u7XD5nYRhL eu am astfel de scarite cu tot cu suport pe a mea. dupa cum spuneam, nu sunt asa aratoase dar dupa o vreme nu le mai bagi in seama sa traiti nea ivane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ales Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 dezmembrez bmw f 650 funduro ,97 0721612462.motoreta se afla in chitila » Post actualizat in 13 Oct 2016 04:34si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 Pentru cei care vor un upgrade la manetele de frana/ambreiaj: http://www.ebay.com/itm/141847299766 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafia01 Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Proaspat carnet si proaspat posesor de F650 '98. As avea nevoie de un crashbar pentru a il proteja. Acum vin si intrebarile. Sunt mai mult modele de crashbar-uri? Stiti pe cineva ce are de vanzare asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Proaspat carnet si proaspat posesor de F650 '98. As avea nevoie de un crashbar pentru a il proteja. Acum vin si intrebarile. Sunt mai mult modele de crashbar-uri? Stiti pe cineva ce are de vanzare asa ceva? Daca te uiti doua posturi mai sus, o sa vezi ca BMW-ul rosu pus la dezmembrare detine si crash bar, Mic, e adevarat. Mai este crash-ul de la Givi, dar e vreo 169 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 www.heavyduties.ro, suna-i. » Post actualizat in 03 Mar 2017 14:11Am o sa de F650 de vanzare, pentru cine vrea: 100 ron. https://goo.gl/photos/v3tRHZHXFiLEMHvQ8 0751.68.73.59 » Post actualizat in 03 Mar 2017 14:14Poza » Post actualizat in 09 Mar 2017 15:40si o macheta de F650 - 30 de ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetPhantom Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Salut! Tocmai mi-am achizitionat un BMW F650 si nu prea stiu multe despre intretinere. Trebuie sa-i schimb ulei si sunt cam nedumerit, voi ce ati recomanda? Am citit foarte mult diverse pareri, dar n-am reusit sa ajung la o concluzie. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Salut! Tocmai mi-am achizitionat un BMW F650 si nu prea stiu multe despre intretinere. Trebuie sa-i schimb ulei si sunt cam nedumerit, voi ce ati recomanda? Am citit foarte mult diverse pareri, dar n-am reusit sa ajung la o concluzie. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc anticipat! Motul 300V 15W50 full sintetic. Personal mi-a placut ca schimba frumos vitezele si pe caldura si pe frig si mi se pare ca merge mai ok motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Ghideaza-te dupa manual pt vascozitati. Eu am folosit semi. Am prieten care foloseste mineral. Nu este o regula. Dar orice pui, sa fie de calitate. Sunt multe variabile pt alegerea perfecta. Si cum perfect nu exista, mergi pe "bine". Exemplu: cu repsol a fost de toata jena. Cu motul mai bine, cu motorex a fost bine. Dar nu mai sus de semi-sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Din ce motiv nu mai sus de semi-sintetic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Sinteticul nu am auzit sau citit sa fie recomandat la mono. Si nici nu am auzit sa fie folosit de cineva. Eu as merge pe semi, dar repet, asta a fost experienta mea pe 2 bmw-uri. Am folosit castrol mineral vreo 100 km, motul semi si dupa aceea motorex 15-50 semi. Cea mai buna alegere pe Dakar-ul ce l-am avut. Cu repsol, si pe Funduro si pe Dakar, cutia era de nerecunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetPhantom Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Va multumesc frumos de raspunsuri! O sa optez intre https://m.emag.ro/ulei-castrol-act-evo-4t-20w40-4l-castrol-act-evo-4t-20w40/pd/D39FSMBBM/ Ulei Castrol, Act-Evo 4T, 20W40, 4L - eMAG.ro , https://m.emag.ro/ulei-motul-3000-20w50-4l-3000-20w50/pd/DGXFSMBBM/ Ulei Motul, 3000, 20W50, 4L - eMAG.ro si https://m.emag.ro/ulei-motul-5100-15w50-4l-5100-15w50/pd/DHFFSMBBM/ Ulei Motul, 5100, 15W50, 4L - eMAG.ro Dintre acestea pe care ati merge mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Vascozitatile le vezi in manual. Daca mergi doar pe calduri si caldurari, baga 15/50, daca nu, castrolul e bun. Depinde de ce faci cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetPhantom Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 (editat) Multumesc inca o data de raspunsuri! Motorul o sa-l folosesc cat timp permite temperatura si in mare parte pe strada. Editat Septembrie 27, 2017 de StreetPhantom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tormz Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Salut. Am un F 650 ST (1999) si vreau sa merg la RAR sa-mi adauge in CIV o noua dimensiune de anvelopa pentru roata fata. In CIV am acum: 100/90-18 Si doresc sa adaug: 100/90-19 si 110/80-19 (asta de 110 o am in prezent pe roata fata). Din cate stiu eu cei de la RAR o sa faca modificarea doar in doua cazuri: 1. aduc de la producator o declaratie prin care dovedesc ca pe acest model se poate monta anvelopele dorite 2. daca au mai adaugat in trecut si in alt CIV asemenea dimensiuni (pentru asta trebuie sa consulte baza lor de date). Mai are cineva in CIV dimensiunea de 19 pe fata, pentru modelul ST. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate