TVA Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 ma poate ajuta cineva cu montarea unui kit de lant? mersi salut! In functie de ce tip de kit de lant ai achizitionat>>ce tip de inchidere ai...vei avea nevoie fie de o presa (de 520), fie il vei inchide cu siguranta. Lantul vechi iti sugerez sa-l tai sau sa-i desfaci zaua de inchidere, pentru a evita demontarea basculei spate. Pinioanele sunt usor de montat, strange-le bine. Sprijinitor central ai la motor, deci e ok. Grija la siguranta pinionului mic. Sa nu uiti sa-i pui inelele de cauciuc la zaua de inchidere din pachet...verifica daca nu faci tu treaba sa fie puse. intinde lantul dupa specificatiile de manual...fie masurand cota cat se lasa lantul intre pinioane, fie cat joc are o za pe pinionul mare. faq.f650.com pentru ceva imagini si cele 3 DVDuri celebre cu tot ce se face la F650 iti vor fi probabil de ajutor. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) ma poate ajuta cineva cu montarea unui kit de lant? mersi duminica ma intorc, daca nue prea tarziu, cu cea mai mare placere.. monteaza-l singur, foloseste zaua cu siguranta, si apoi mergi la cineva cu presa sa-l nituiasca ! Editat Iulie 30, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) pai sper sa imi ajunga luni lantul ca marti plec din bucuresti si ma intorc vineri... iar luni dis de dimineata marea tura de concediu daca raman fara bani puteti sa cumparati si de la mine kilometri de intoarcere ca-s daor vreo 700 ) Editat Iulie 30, 2009 de bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boboque Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Daca cumva are cineva un motor desfacut pe partea cu ambreiajul prin bucuresti, sau daca intentioneze sa lucreze ceva pe la ambreiaj zilele astea, va rog sa ziceti, pentru ca am o nedumerire si trebuie sa vad cum e la alt motor. Am reasamblat ambreiajul "ca la carte" si totusi nu sunt multumit de ce a iesit. Are un joc dubios pe care mi-e greu sa-l descriu. De-aia am nevoie sa vad un alt ambreiaj... functional. PS: ambreiajul e nou cu totul:oala,discuri,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 pai sper sa imi ajunga luni lantul ca marti plec din bucuresti si ma intorc vineri... iar luni dis de dimineata marea tura de concediu daca raman fara bani puteti sa cumparati si de la mine kilometri de intoarcere ca-s daor vreo 700 ) Salut, Daca vrei potzi veni la mine si tzi-l montez eu. Am si presa si sculele necesare de montaj. Hai o zi buna si numa de bine, PS pt 3in1. Miam luat mah si presa si scule pneumatice pt nituit lantzuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Salut, Daca vrei potzi veni la mine si tzi-l montez eu. Am si presa si sculele necesare de montaj. Hai o zi buna si numa de bine, PS pt 3in1. Miam luat mah si presa si scule pneumatice pt nituit lantzuri Domnu'..daca vin si eu cu mobra la tine,crezi ca-ti poti da seama de unde dracu se aud niste troncanituri undeva in partea din fata? Initial am zis ca sunt rulmentii de la jug...da l-am prins odata pe Tibi de la AB prin curte pe la ei pe acolo si l-am rugat sa se uite....dar a zis ca nu ar fi probleme la ei. Oricum...pe mine ma dispera si vreau sa rezolv problema cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Domnu'..daca vin si eu cu mobra la tine,crezi ca-ti poti da seama de unde dracu se aud niste troncanituri undeva in partea din fata? Initial am zis ca sunt rulmentii de la jug...da l-am prins odata pe Tibi de la AB prin curte pe la ei pe acolo si l-am rugat sa se uite....dar a zis ca nu ar fi probleme la ei.Oricum...pe mine ma dispera si vreau sa rezolv problema cumva. Salut, Cu placere domnu, suna-ma pe nr din semnatura ca sa stabilm cand si cum. O zi placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 [quote name='uzunu' date='Jul 19 2009, 05:06 PM' post='2010295' Ca idee, vazusem la 3in1 un termometru digital destul de mistocut facut si care nu arata prea kitsch. A cumparat cineva ceva asemanator la un pret care sa nu sparga banca (gen, sub 30 de lei)? daca-ti place asa ceva,de pe louis cu zece euro numa bine.asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Domnu'..daca vin si eu cu mobra la tine,crezi ca-ti poti da seama de unde dracu se aud niste troncanituri undeva in partea din fata? Initial am zis ca sunt rulmentii de la jug...da l-am prins odata pe Tibi de la AB prin curte pe la ei pe acolo si l-am rugat sa se uite....dar a zis ca nu ar fi probleme la ei.Oricum...pe mine ma dispera si vreau sa rezolv problema cumva. daca cloncanitul e unul metalic si se manifesta cu precadere la hopuri mici, atunci sunt rulmentii. incearca sa frinezi la viteza mica 5-10km/h si daca la oprire totala trozneste ceva in ghidon e clara treaba. bafta ! Mesaj completat nah, ca si veferica ie turing bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 (editat) Mesaj completatnah, ca si veferica ie turing bafta ! baaah vezi ca ti se topesc bretelele de la rucsac Editat August 2, 2009 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Ba, da' stiu ca ai gandit foarte mult pana sa pui ciorapul ala de obiectiv in locatia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Mesaj completatnah, ca si veferica ie turing bafta ! Dar cine e bre carcotasu ce sustine ca veferica nu e tourer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Dar cine e bre carcotasu ce sustine ca veferica nu e tourer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Pfff....ce uameni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Pfff....ce uameni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Ba, da' stiu ca ai gandit foarte mult pana sa pui ciorapul ala de obiectiv in locatia aia :huh: ba pozare, imi traduci si mie ce-ai vrut sa ecsprimi ? ca pana mea oi fi io beat, d' nici cu tine numierusine hai ca iar ii dam de munca lu domnu PMR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 (editat) Bre, tocul de la 70-200 pare sa fie agatat de subcadru/scarita in poza. Sper sa fie doar o iluzie optica Si, btw, vezi ca pitzile se plimba doar cu vitezane. Femeile misto cu care ai ce discuta si dupa "tigara de dupa" se suie exclusiv pe BMW-uri. Asta ca idee. Si ca sa nu zica lumea ca am fi complet off-topic PS: TGV, huh? Targoviste, nu? Si, presupun, tot montat ca la Teleoltenia. Hai te pup Editat August 2, 2009 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) .... de unde dracu se aud niste troncanituri undeva in partea din fata? Ia trage tu de panoul de bord si vezi daca se misca.Daca da ,iei o cheie si strangi piulitele (in cazul in care nu le-ai pierdut).Trebuie sa dai jos parbrizul si aparatoarea de plastic ca sa ajungi la ele. Editat August 3, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 am descoperit ca balauru imi papa cam fro 7 litri de benzina pe suta de km de strazi de oras. o fi bine? ca parca-i cam multijor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TVA Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Bre, tocul de la 70-200 pare sa fie agatat de subcadru/scarita in poza. Sper sa fie doar o iluzie optica Si, btw, vezi ca pitzile se plimba doar cu vitezane. Femeile misto cu care ai ce discuta si dupa "tigara de dupa" se suie exclusiv pe BMW-uri. Asta ca idee. Si ca sa nu zica lumea ca am fi complet off-topic PS: TGV, huh? Targoviste, nu? Si, presupun, tot montat ca la Teleoltenia. Hai te pup Sunteti super tari ba oameni buni! Cateodata scoateti niste perle de rade omul singur in fata monitorului si isi spune: uite, cu siguranta mai exista si baietani cum trebuie! Faina afirmatia cu femeile-oameni...chiar ...sa nu fim off-topic. Alta treaba ce voiam s-o spun e ca daca veniti la intrunirea din Radauti dati si voi de veste...nu ca nu ne-am vedea acolo da' poate o punem de-o treaba a garajului F650. Toate cele bune si pana la R1200GS visati frumos si aveti grija de/pe F-urile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Faina afirmatia cu femeile-oameni...chiar ...sa nu fim off-topic. Eh, aia era mai mult un inside joke. Din ciclul "Am calcat intr-o Honda" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Sunteti super tari ba oameni buni! Cateodata scoateti niste perle de rade omul singur in fata monitorului si isi spune: uite, cu siguranta mai exista si baietani cum trebuie! We're here to entertain!! Thank you, thank you, we'll be here all week!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Ia trage tu de panoul de bord si vezi daca se misca.Daca da ,iei o cheie si strangi piulitele (in cazul in care nu le-ai pierdut).Trebuie sa dai jos parbrizul si aparatoarea de plastic ca sa ajungi la ele. Iar daca nu mai ai respectivele piulite si nici cu Ivan nu te poti intilni ca sa-ti dea din rezerva strategica aflata la purtator, cumpara citeva cu autoblocaj,stringe-le bine si da-i bice! Dan (Endurache)stie! Alta cauza a zgomotului pot fi rulmetii rotii de fata,care fac tare urit cind is uzati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TVA Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) Iar daca nu mai ai respectivele piulite si nici cu Ivan nu te poti intilni ca sa-ti dea din rezerva strategica aflata la purtator, cumpara citeva cu autoblocaj,stringe-le bine si da-i bice! Dan (Endurache)stie! Alta cauza a zgomotului pot fi rulmetii rotii de fata,care fac tare urit cind is uzati! Trebuie sa schimb uleiul la motor. Citind pe FAQ.f650.com m-am lamurit asupra unui 20-50 sau 15-40 pentru sezonul in care ne aflam. De intrat intra 2.1 sau 2.2 litri. Anterior am avut 10-40 Castrol cred. Facand reglaje la carburatie si avand des camera de ardere afumata cred ca e bine sa schimb uleiul actual. Va intreb ce ulei rezonabil ca pret(nu tintesc cel mai scump ulei) sugerati sa pun - argumentat. Eu am zis ca un 15-40 full sintetic ar fi bun. Spuneti-mi, va rog, voi cum ati tratat problema? Mersi anticipat! Editat August 3, 2009 de TVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Pentru F pe carburatie se recomanda uleiul mineral. Cel Bmw original 20w50 (care de fapt e un Castrol rebranduit) e vreo 35 Ron litrul la Bavaria parca. Parerea mea ca nu merita sa experimentezi...mai ales ca schimbul asta nu il faci lunar si costul nu e asa mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate