Mario5 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 in sfarsit dupa ce am luat si eu legislatzia.. [dupa jumatate de an de la aparitia scuterului in viatza mea] m-am furisat si eu printre cei mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 in sfarsit dupa ce am luat si eu legislatzia.. [dupa jumatate de an de la aparitia scuterului in viatza mea] m-am furisat si eu printre cei mari cei in trening 'rulz' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 bei SilviuCBR, tu nu vezi ce figura fioroasa are amicul nostru in ultima poza, ai grija, s-ar putea sa se intample ceva infiorator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cubo2 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Mie imi plac adidasii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Dragi atotcunoscatori, preacuviosi, insi perfecti, ne cerem scuze ca nu ne permitem echipament full! :-( aici nu facem curse si nu avem combinezon piele full hard protectii! daca aveau bani te asigur ca aveau si echipamente. toti au avut casti si un minim de protectii(geaca cu protectii altii cotiere sau protectii coloana doar,manusi)nu am avut in schimb pantaloni de piele ne scuzati saracia.Voi sa fiti sanatosi. nu ne-am dat pe circuit cu 100 pe viraje ci am mers frumos si fara incidente. V-ati gandit ca poate multi au scuter din cauza ca nu isi permit prea multe sau pentru ca au o pasiune si vor sa si-o atinga de la o varsta care iti permite doar un scuter? Hai Seara buna. PS:V-ati dat seama unde s-a folosit sarcasmul in textul de mai sus si ce am subtilizat? Editat Martie 19, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 Lasa-i zurby ca nu stiu ei ce vorbesc De ce scuter? nu is prostu ala [poate ca voi] care imi iau direct sub poponeata unu de 125 [de varsta ma] sau unu de 600 [dupa 18 ani] si sa dau in rpimu stalp Mi-am luat scuter sa mai invatz in circulatie etc Io-s mai grijuliu asa si nu ma dau mare ca voi ca cine mi's io pe motor SI ce treaba ai u cum is imbracat? vezi-ti u de protectiile tale si de hainele tale Lasa ca ne intalnim poate peste cativa ani pe sosea [io fiind pe cva mai mare ] Anyway Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cubo2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Scuteristul Zorbie si Maria5: Nu a comentat nimeni de ce mergeti pe scutere, la ce sariti ca babele inaintea p..lii? Cat despre echipament...ce sa mai zic.Aici se invarte totul in jurul pasiunii.Daca ai cu adevarat, strangi din c.ur. si iti iei absolut tot ce ai nevoie.La voi este de inteles, inca nu sunteti majori sa mergeti la munca, aveti scoala de terminat, etc.Aceste scuze nu sunt si pentru prietenul vostru care merge pe motocicleta in pantaloni cu care cosea tataie lucerna....O sa-mi zici ca ce ma intereseaza pe mine cu ce te imbraci tu,nu?Si eu te-as intreba: ce te intereseaza pe tine ce parere au motociclistii despre tine, cand tu esti doar un scuterist. Pana la urma, scuter are si balalaul satului de la mine de la tara, care e problema? Piloteaza omul numai cu pantaloni la dunga si cizme gravate de balega, nu-i zice nimeni nimic, ca nu isi pune poze pe MOTOCICLISM.RO si nu are aspiratii de motociclist(deocamdata). Izmene intinse va doresc si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Dragi atotcunoscatori, preacuviosi, insi perfecti, ne cerem scuze ca nu ne permitem echipament full! :-(aici nu facem curse si nu avem combinezon piele full hard protectii! daca aveau bani te asigur ca aveau si echipamente. toti au avut casti si un minim de protectii(geaca cu protectii altii cotiere sau protectii coloana doar,manusi)nu am avut in schimb pantaloni de piele ne scuzati saracia.Voi sa fiti sanatosi. nu ne-am dat pe circuit cu 100 pe viraje ci am mers frumos si fara incidente. V-ati gandit ca poate multi au scuter din cauza ca nu isi permit prea multe sau pentru ca au o pasiune si vor sa si-o atinga de la o varsta care iti permite doar un scuter? Hai Seara buna. PS:V-ati dat seama unde s-a folosit sarcasmul in textul de mai sus si ce am subtilizat? intrucat "preacuviosi" consider ca lezeaza imaginea buna pe cere mi-am construit-o in timp pe acest forum....o sa-ti raspuns dle admin incep prin a-ti explica ca saracia nu e o virtute. In aceeasi ordine de idei in afara de bill gates...fiecare se poate considera sarac prin comparatie. Tocmai de aceea exista produse destinate utilizari moto la diverse calitati si diverse preturi. Daca nu-ti permiti nici cel mai ieftin echipament corespunzator....trebuie sa faci downgrade la bicicleta, unde se recomanda o casca pe varful capului...si evetual un set de protectii de role. Scuterul mi se pare doar un alt mijloc eficient de deplasare in orasele aglomerate. (Chiar ma gandeam sa-mi iau si un scuter sa nu mai frec motoru aiurea prin bucuresti. ) singura lor problema sunt cei ca tine care le conduc. din pacate ca si forumul asta, scuterele suporta orice. postul tau demonstreza o lege a lui murphy care spune ca fiecare e avansat pana la gradul lui de incompetenta (admin pe forum:lol:) hai seara buna PS: ce subtilizezi tu si de unde....nu ne intereseaza. Ti-ai dat seama unde am folosit sarcasmul sper. daca nu vezi ca e subliniat in textul tau. PS2:ptr pokemon MArio5: tu esti celalalt tip de prost (total diferit de noi) care ai vb cand trebuia sa taci. Editat Martie 20, 2009 de Preacuviosul_Mihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 total diferit de voi?? dar voi suntetzi cu 2 perechi de bile? in fine ce echipament vrei sami iau pe scuter:)? crezi ca numi permit sami iau echipament? si sa arat ridicol pe scuter cu echipament de motociclist Relax. cand voi avea un 250-600 maxim sub poponeata stai linistit ca o sami iau si echipament full daca asta e problema ta/voastra dar pana atunci Asfalt Uscat tuturor [scuter are oricine? si ala de unde ai zis u?] poi da ori furat ori alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Uite aci echipament !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) Uite aci echipament !! Daduse-m de bani aveam geaca de pele si ciocatepana mi-am luat din Louis si combinezon de la drumuri si poduri e bun !! PS:intotdeauna am avut casca integrala luata la second-hand si genunchiere de la scateboard.Acu am de la nea Louis noi-noute!! Editat Martie 22, 2009 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) Mesaj pentru Pokemon Mihail. Si tu esti al 3-lea tip de prost care seamana cu tine?(mario este al 2-lea , eu sunt primul si tu esti 3 nu?) Mister Doctor Docent hai sa ti-o spun pe asta: Nu dau doi bani pe imaginea ta care se lezeaza si care ti-ai construit-o in muuult timp pe forum, si pe orice altceva ce subtilizezi tu. Cine esti tu sa ma caracterizezi cand nu ma cunosti si nu sti ce competente am eu? Eu am avut tot inafara de ghete dupa ce am strans din buci vorba aia si mi-am luat cum am putut. Deci nu ma baga in aceiasi oala cu restul intrucat consider ca imi lezezi imaginea buna pe cere mi-am construit-o in timp pe acest forum. Asadar domnule User Pokemon nu sti tu daca sunt sau nu problema cuiva.Banuiesc ca si cbf-ul tau suporta orice. Ei spune-mi am fost subtil? Editat Martie 22, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) Luati riglele, se lasa cu concurs de masurat, sa vedem cine o are mai mare. Zurby, sper ca papusa aia masculina de la avatar nu esti tu, e o faptura prea dulce pentru vorbele rautacioase pe care le mai arunci. Scuzati, dar nu le am cu subtilitatile. Editat Martie 22, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cubo2 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Luati riglele, se lasa cu concurs de masurat, sa vedem cine o are mai mare. Zurby, sper ca papusa aia masculina de la avatar nu esti tu, e o faptura prea dulce pentru vorbele rautacioase pe care le mai arunci. Scuzati, dar nu le am cu subtilitatile. dar cu baietii veseli o ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 -ca bine mai zici mai A-L-E-X ...restul este numai inginfare si haleala de rahat !...si cind o sa am Harley tot in blugi am sa merg ca asa vrea pu_a mea si de ce nu incaltat cu tenesi, ca doar se poarta PS. pentru Mario 5, bravo mai baieti, dati-i inainte ca va veni si vremea voastra ! pe vremea mea umblam pe mobre si carpati -fara acte -fara permis -fara casca -echipament minim, chiloti de baie ! -nu trebuie luat ca exemplu...asta a fot acum aproape 20 de ani, dar nici nu trebuie exagerat ! -personal sint bucuros ca i-mi pot povesti amintirile in lumea asta plina de afise -DIN PACATE- cu "nu te vom uita" In rest, numai bine la toti si aveti grija de oasele voastre cu sau fara protectii !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 dar cu baietii veseli o ai? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razz Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) Mai baieti, Voi parca sunteti nebuni .. asa replici rautacioase pentru nimic, n-am vazut. Bun, omul vrea sa iasa cu scuterul in pantaloni scurti : sa iasa !! Daca ia o tranta ciao piele proprie, daca nu .. merge mai departe ! Eu unul, mai intai am luat echipamentul (destul de scump) si acum urmeaza moto, dar e o SS asadar si riscurile de trante, julituri, rupturi sunt mai mari. Sincer .. eu vad mersul cu o moto,scuter,samd ca fiind modul rebel de a te deplasa cu parul in vand si ochelari de soare (gen pe un chopper de OCC) .. acum, legea si riscurile rezulta -> totul depinde de cine si de ce motocicleta are. Despre costurile cu echipamentul .. ma indoiesc ca nu se gaseste o geaca cu protectii moto si ceva manusi mai rezistente la preturi mai decente, dar asta inseamna sa nu mai cumperi ultimul model de Nokia cu prepay fara credit . V-am salutat, Razvan Zurby : ce imagine ti-ai creat tu pe forum, crezi ca stiu mai mult de 2 useri cine esti ? si "sti" se scrie "stii" (no offence) Editat Martie 22, 2009 de Razz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Mai baieti, Voi parca sunteti nebuni .. asa replici rautacioase pentru nimic, n-am vazut. Bun, omul vrea sa iasa cu scuterul in pantaloni scurti : sa iasa !! Daca ia o tranta ciao piele proprie, daca nu .. merge mai departe ! Eu unul, mai intai am luat echipamentul (destul de scump) si acum urmeaza moto, dar e o SS asadar si riscurile de trante, julituri, rupturi sunt mai mari. Sincer .. eu vad mersul cu o moto,scuter,samd ca fiind modul rebel de a te deplasa cu parul in vand si ochelari de soare (gen pe un chopper de OCC) .. acum, legea si riscurile rezulta -> totul depinde de cine si de ce motocicleta are. Despre costurile cu echipamentul .. ma indoiesc ca nu se gaseste o geaca cu protectii moto si ceva manusi mai rezistente la preturi mai decente, dar asta inseamna sa nu mai cumperi ultimul model de Nokia cu prepay fara credit . V-am salutat, Razvan Zurby : ce imagine ti-ai creat tu pe forum, crezi ca stiu mai mult de 2 useri cine esti ? si "sti" se scrie "stii" (no offence) daca citeai mai atent iti dadeai seama ca faceam "misto" de precuviosul de mai sus cum facea si el de mine. Daca am gresit undeva e din cauza stresului care se aduna si a grabei. Repet eu am echipament si ma retrag din discutia asta acum. Va salut si imi cer scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 (editat) pentru cs 99 big! traieste-ti viata la maxim ca nu ai decat una! ( da traieste-o si ai grija) inca odata in cer scuze fata de toti si de Mihail. si partea cu " imaginea mea pe forum" era un fragment de sarcasm ieftin de-al meu ca raspuns pentru cel al lui Mihail. O seara buna sa aveti! PS: papusa masculina de la avatar este Tijs Michiel Verwest cunoscut si ca DJ Tiesto( nr1 dj al lumii asa..ca fapt divers) Editat Martie 23, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) ce aveti mai cu adolescentii astia? ca se dau pe scuter in blugi? hai mah.. nu aveti de ce sa va legati?sunt care merg in blugi si tricou fara CASCA pe motoare cu multi cai putere si de aia nu va legati.La urma urmei sfaturi puteti da, dar daca x are chef sa mearga in curu gol o face pe pielea lui. ia bagati-va mintile in cap si vedeti-va de hainele voastre.Fiecare poarta ce vrea, unde vrea si cum vrea, o face pe riscul lui. PS: papusa masculina de la avatar este Tijs Michiel Verwest cunoscut si ca DJ Tiesto( nr1 dj al lumii asa..ca fapt divers) regret pt tiesto ... dar Armin e nr 1. http://www.vibefm.ro/index.php?page=stiri/...RMIN-VAN-BUUREN Editat Martie 25, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Ce va mai plictisiti si voi ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 de ce nu va mutati voi cu discutia voastra cu tot aici: /index.php?showforum=36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 ce aveti mai cu adolescentii astia?ca se dau pe scuter in blugi? hai mah.. nu aveti de ce sa va legati?sunt care merg in blugi si tricou fara CASCA pe motoare cu multi cai putere si de aia nu va legati.La urma urmei sfaturi puteti da, dar daca x are chef sa mearga in curu gol o face pe pielea lui. ia bagati-va mintile in cap si vedeti-va de hainele voastre.Fiecare poarta ce vrea, unde vrea si cum vrea, o face pe riscul lui. regret pt tiesto ... dar Armin e nr 1. http://www.vibefm.ro/index.php?page=stiri/...RMIN-VAN-BUUREN nu chiar. www.tiesto.com vezi la news ca el e nr1 dupa mixmag cea mai populara revista de profil! si ca sa nu fiu total off topic ... subscriu ce zice si gixxx ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 pt cs 99 big asfalt uscat si ms de sustinere... acum sa fim sincer cum arata un scuterist cu echipament calumea mai bn o geaca mai subtire ceva.. nush [nu sunt experimentat zic eu] si ala care-si bate joc de fatza mea:) ce vrei sa fac daca m-a prins fara sa stiu in poza ? si tocmai faceam ceva... Oricum scz daca am jignit pe cineva AsfalT UscaT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 pt cs 99 big asfalt uscat si ms de sustinere... acum sa fim sincer cum arata un scuterist cu echipament calumea mai bn o geaca mai subtire ceva.. nush [nu sunt experimentat zic eu] si ala care-si bate joc de fatza mea:) ce vrei sa fac daca m-a prins fara sa stiu in poza ? si tocmai faceam ceva...Oricum scz daca am jignit pe cineva AsfalT UscaT! Pe aici pe la bucuresti mai sunt cativa scuteristi pe care i-am vazut (cel putin in sezonul rece) cu echipament. Deci arata ok ,sa stii, pana la urma este vorba de protectia ta ,nu de cum arati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate