piccolino Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 incep eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 bestial! se rascoleste sufletul in mine de parere de rau ca nu am posibilitatea sa-mi iau o moto anu asta! bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 bestial fisheye-u. pacat ca nu ai un aparat fullframe sa se vada tot. superbe pozele oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 bestial fisheye-u. pacat ca nu ai un aparat fullframe sa se vada tot. superbe pozele oricum. Fisheye-ul este un 10.5mm iar asta se traduce in 16mm pe full frame. Obiectivul este conceput special pentru DX (crop) si isi face treaba ca orice fisheye normal. Puteam aplica o corectie de perspectiva, dar sunt mai fun pozele asa deformate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Mesteru' uzunu la aparat...si subsemnatul in balta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Ce vremuri... Ce ma durea c.urul pe atunci Imi fac laptopul si postez si eu cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 incep eu... Super tare ) Cum ai procedat, aparatul suspendat cu ajutorul bratului acela metalic si timer pe 2 sec? Haios efectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 Super tare ) Cum ai procedat, aparatul suspendat cu ajutorul bratului acela metalic si timer pe 2 sec? Haios efectul. aparatul suspendat pe bratul ala, dar declansarea s-a facut cu trigger radio (deci la discretie). dat viitoare o sa pozez si setup-ul ca sa va faceti o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Misto de tot pozele !!! Multa bafta in continuare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phantomo Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 aparatul suspendat pe bratul ala, dar declansarea s-a facut cu trigger radio (deci la discretie). dat viitoare o sa pozez si setup-ul ca sa va faceti o idee. Felicitari pentru poze.Asteptam urmatoarele poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Ia si de aici cateva... nu-s foarte profi facute, da astea le-am gasit acum... Editat Martie 20, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Le-am gasit intamplator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Cateva si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Si eu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[wst]box Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) ... una din vremurile insorite. Editat Martie 26, 2009 de [wst]box Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ... una din vremurile insorite. OFF-TOPIC : imi place echipamentul vostru, cred ca e destul de scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Si io una, la un training moto: Editat Martie 26, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 OFF-TOPIC : imi place echipamentul vostru, cred ca e destul de scump ee, nu fi rau... nu vezi ca omul are wildstar? ...deci asta nu este al lui, asa ca avea mare grija si mergeau usor doar pentru o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[wst]box Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Vad ca va place echipamentul ... daca e cineva interesat, il scot la vanzare. In privinta pozei, mie mi se pare chiar reusita ... am avut-o pe desktop juma' de an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Iarna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 Nu-s chiar poze, dar cred ca merge si asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Nu-s chiar poze, dar cred ca merge si asta... foarte frumos filmuletul dar si toate pozele postate de toti ceilalti membri.am o intrebare leagata de timpul de filmare: fata de o camera video normala( eu am un jvc everio) cea profesionala cat poate filma(la mine cand e incarcata arata 100 min dar cred ca filmeaza mai putin setata la "fine" ? multumesc si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Nu-s chiar poze, dar cred ca merge si asta... Mai sefu' da ' talica esti meserias nu gluma ...fain tare filmuletzu..si melodia ..superba ...daca nu are videoclip le poti trimite baietilor de canta filmuletzul..nu cred ca mai vor alta filmare pt. videoclip. Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Nu-s chiar poze, dar cred ca merge si asta... super filmulatul . cu ce camera ai filmat? am vazut ca ai bagat-o si prin apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate