IceCube Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Totusi, aici e topic de pus poze, nu de scris pareri despre fetele de la smaeb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 noa, io zice ca simplul fapt ca iei bani ca sa stai 3 zile pe toace si cat mai cracita, cat mai cu tatele-n vant, te cam face panarama. personal n-am nimic cu ,,fetele½ in sine, dar ma deranjeaza fuarte tare faptul ca promovarea mobrelor si mobrismului se face numa cu tanti cat mai despuiate, chestiune pe care o gasesc destul de injositoare pentru femei in general. pe cale de consecinta, creca gagicile care se complac in rolul asta au o contributie majora la respectiva injosire a femeilor. si nu-mi spuneti ca e duar un job, ca saracele au nevoie de bani, ca-mi amintesc ca io cand eram pustoaica si aveam nevoie de bani faceam traduceri nopti intregi, scriam la un ziar, d-astea. N-ai nimic personal, dar nu poti sa nu zici ca le face "panarame" faptul ca poarta fuste, sau o bluza care le scot in evidenta anumite parti ale corpului ... ceea ce unii pot intelege ca le faci panarame asa mai subtil. Si eu sunt de acord ca promovarea putea fi oleaca mai "decenta" ... de exemplu puteau ramane in niste adidasi mai siguri cu niste protectii la genunchi si in rest, daca se poate ... nimic . Si uite, daca tot sunt atatia distribuitori cu reclame, unii cu ochiul, si unii chiar cu cont pe forum, de ce sa nu faca data viitoare un topic de genul "Imbraca fatuca" pentru urmatoarea editie a smaebului?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 n-am zis nicaieri ca faptul ca poarta o fusta le face panarame. dc vrei sa fiu mai explicita, creca faptul ca accepti sa apari in public cu o fusta atat de scurta incat ti se vad chilotii, sau fara fusta direct, doar cu chilotii, sau in niste bluze atat de decoltate incat ti se vad tatele (din toate unghiurile) te face panarama. si am spus ca n-am nimic cu ele personal in sensul ca nu le cunosc, deci imi place sa cred ca sunt obiectiva. si o fi topic de pus poze, dar nu e si topic de exprimat pareri despre pozele respective? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Despre poze, nu despre fetele de acolo.. nu sa critici persoana in sine, daca vrei topic pt asta, fa-ti tu unul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 cum adica sa-mi fac topic? pai ce, daca io il fac e al meu? eniuei, parerea chiar era despre poze, respectiv despre promovarea mobrelor si a mobrismului intr-un mod pe care-l consider degradant pt femei. mai precis, parerea era despre ce e in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) Nu uita sa mentionezi ca e degradant din punctul tau de vedere, de feminista inraita si ca nu le obliga nimeni sa se imbrace sumar, sau sa-si arate tzatzele. eniuei, in poze erau gagici, unele imbracate sumar, fara a sari prea mult calul, cum am vazut ca era la unele editii a smaebului, sau chiar la editia recenta a expozitiei de masini tunate, desfasurata in paralel cu smaebul. p.s. ... a considerat vreo forumista imbracata mai sumar, participanta la salon, ca se simte mai nasol datorita tinutei si a modului de promovare?! Editat Aprilie 28, 2009 de Un_vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 normal ca din pdvul meu e degradant, ca duar nu vorbesc din pdvul lu tanti mitza daca sunt feminista inraita nush, ca nush ce e aia. daca imi explici tu ce si cum, iti spun si daca mi se potriveste descrierea sau nu. si nu vad d c imi spui ca nu le-a obligat nimeni sa-si arate tatele, ca duar n-am insinuat io asa ceva. daca ar fi fost asa, nu m-as fi gandit la panarame, ci la ceva trafic de peroane, lipsire de libertate, de-astea. cu tuate astea, chiar daca n le-a silit nimeni, tot nu mi se pare in regula un asemenea mod de a-ti face publicitate. normal ca din pdvul meu e degradant, ca duar nu vorbesc din pdvul lu tanti mitza daca sunt feminista inraita nush, ca nush ce e aia. daca imi explici tu ce si cum, iti spun si daca mi se potriveste descrierea sau nu. si nu vad d c imi spui ca nu le-a obligat nimeni sa-si arate tatele, ca duar n-am insinuat io asa ceva. daca ar fi fost asa, nu m-as fi gandit la panarame, ci la ceva trafic de peroane, lipsire de libertate, de-astea. cu tuate astea, chiar daca n le-a silit nimeni, tot nu mi se pare in regula un asemenea mod de a-ti face publicitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monik30 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Pana la urma, imbracate sumar sau nu (sunt de acord ca o alta tinuta care sa aiba leg cu moto ar fi fost indicata) pozele sunt ok, fetele sunt chiar dragute (chiar si cu 2 cm de glet pe fata) asa ca hai sa incercam sa vedem putin si partea frumoasa. Este adevarat insa ca unele fete aveau o atitudine gresita fata de cei ce vizitau standurile (indiferent ca se holbau la ele sau nu)....aveau asa o aroganta in priviri de parca spuneau: "dati-va, dati-va....sunt o pretioasa...." Stiu ca nu v-au placut baietzasii cu tenesi aurii, dar expozitia a fost deschisa ptr toata lumea...si am vazut si posesori de moto cu bling-bling pe tzoale. dar, trecand peste toate astea, pot spune ca a fost intersant. Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) ma deranjeaza fuarte tare faptul ca promovarea mobrelor si mobrismului se face numa cu tanti cat mai despuiate, chestiune pe care o gasesc destul de injositoare pentru femei in general. pe cale de consecinta, creca gagicile care se complac in rolul asta au o contributie majora la respectiva injosire a femeilor. si nu-mi spuneti ca e duar un job, ca saracele au nevoie de bani, ca-mi amintesc ca io cand eram pustoaica si aveam nevoie de bani faceam traduceri nopti intregi, scriam la un ziar, d-astea. normal ca din pdvul meu e degradant, ca duar nu vorbesc din pdvul lu tanti mitza daca sunt feminista inraita nush, ca nush ce e aia. daca imi explici tu ce si cum, iti spun si daca mi se potriveste descrierea sau nu. si nu vad d c imi spui ca nu le-a obligat nimeni sa-si arate tatele, ca duar n-am insinuat io asa ceva. daca ar fi fost asa, nu m-as fi gandit la panarame, ci la ceva trafic de peroane, lipsire de libertate, de-astea. cu tuate astea, chiar daca n le-a silit nimeni, tot nu mi se pare in regula un asemenea mod de a-ti face publicitate. Scriai la editia in spaniola? Si acum spune sincer: daca vezi o grasa pe o motocicleta, aplecata si cocheta, nu-ti trece prin cap "ce naiba cauta asta acolo?" Obisnuieste-te ca sexul vinde si nu te mai agita ca nu schimbi tu nimic, chiar daca ai IQ-ul supraunitar. Editat Aprilie 30, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 eh, m-am hotarat sa o iau inaintea academiei si sa recunosc si in scris nouile forme gen ,,duar½. in fond, limba e ,,un organism viu si in continua miscare½, nu? nu limba aia, perversilor. cealalta iar aia cu grasa pe motocicleta care ma oripileaza...nush ce sa spun, am vazut tare multi bikeri urati cu spume, da pan-acum nu m-am gandit ca n-au ce sa caute pe motocicleta. am gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Unfortunately (or fortunately), any form of sex sells. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Ma baieti ce sa mai comentam atata. La expozitia extraordinara de "papusi" au fost si cateva motorete dragute. Voi nu a-ti vazut si motoretele? Eu mi-am postat parerea si dincolo, dar o zic si aici, referitor la oamenii care vin la asa saloane... Sunt cateva categorii de oameni care vin la asa saloane: 1.Aia care vin sa baleasca la muieri(strict) 2.Aia care vin sa baleasca la motoare(strict) 3.Cunoscatorii fenomenului care vin sa se informeze despre fenomen(campanii, noi aparitii in tehnologie si echipamente, etc...)...astia pot arunca si un ochi la fete, daca acestea merita, dar pe primul loc e pasiunea pt care au venit... 4.Aia care vin sa baleasca la ambele, si la muieri si la motoare, dar care habar n-au de fenomen dar merg pe ideea ca "ce e frumos place si lui Dumnezeu" Daca mai sunt, completati voi A, si 5...acei renumiti cocalari care au schimbat telefonul mobil de cand cu aparitia sculelor smechere de fotografiat si care peste noapte se autointituleaza fotografi profesionisti, dar sunt total pe langa fotografie Astia pe mine m-au amuzat cel mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monik30 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 iar aia cu grasa pe motocicleta care ma oripileaza...nush ce sa spun, am vazut tare multi bikeri urati cu spume, da pan-acum nu m-am gandit ca n-au ce sa caute pe motocicleta. am gresit? foarte bun raspunsul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Si acum spune sincer: daca vezi o grasa pe o motocicleta, aplecata si cocheta, nu-ti trece prin cap "ce naiba cauta asta acolo?" Obisnuieste-te ca sexul vinde si nu te mai agita ca nu schimbi tu nimic, chiar daca ai IQ-ul supraunitar. o fi vanzand sexul destule lucruri, dar eu unul nu prea stiu persoane care sa isi cumpere motociclete pentru a agata gagici. E drept ca o fi si din astia, dar nu cred ca ar fi atat de multi. Ma baieti ce sa mai comentam atata.La expozitia extraordinara de "papusi" au fost si cateva motorete dragute. Voi nu a-ti vazut si motoretele? exista topic separat pentru motorete ... aici discutam "farurile" si restul de "accesorii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ismayl Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Cu banii si cu sexu lui, fiecare face ce vrea, si este justificabila apelarea la una din ele pentru a o obtine pe cealalta. Deci lasati domnilor fetele sa se cracaneze. Am platit pentru asta! Out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JJulius Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 cam multe persoane frustrate... mai ales cele de .... gen feminin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Uite aici campanie de promovare "profesionista" cu sepci si tot "tacamul". Concluzia?Ale "noastre" sunt niste ingeri neprihaniti, nu mai tot bateti campii aiurea pe moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ismayl Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Toate isi doresc sa invete sa stea asa ca tine in fata "tzevii": Ce "profesionist" ai apucat-o cu mîna. Cum naiba sa nu fie invidioase? Nu inteleg. Julius e unul din cei 3 mecanici din poza ? 1.Aia care vin sa baleasca la muieri(strict)2.Aia care vin sa baleasca la motoare(strict) 3.Cunoscatorii fenomenului care vin sa se informeze despre fenomen(campanii, noi aparitii in tehnologie si echipamente, etc...)...astia pot arunca si un ochi la fete, daca acestea merita, dar pe primul loc e pasiunea pt care au venit... 4.Aia care vin sa baleasca la ambele, si la muieri si la motoare, dar care habar n-au de fenomen dar merg pe ideea ca "ce e frumos place si lui Dumnezeu" Daca mai sunt, completati voi 5. acei renumiti cocalari care au schimbat telefonul mobil de cand cu aparitia sculelor smechere de fotografiat si care peste noapte se autointituleaza fotografi profesionisti, dar sunt total pe langa fotografie Astia pe mine m-au amuzat cel mai tare... Ai uitat de 6: Cunoscatorii fenomenului feminin care vin sa se informeze despre... fenomen. astia pot arunca si un ochi la motoare daca acestea merita, dar pe primul loc e pasiunea pt care au venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) CLAR, invidie mare. Toate isi doresc sa invete sa stea asa ca tine in fata "tzevii": Ce "profesionist" ai apucat-o cu mîna. Cum naiba sa nu fie invidioase? dintre toate ea s-a dus direct la tinta Julius Comunitatea motociclistilor din Romania apreciaza atitudinea ta si te vrea la intruniri. Iti inchiriem o rulota si faci turneu. Editat Mai 4, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Uite aici campanie de promovare "profesionista" cu sepci si tot "tacamul". Concluzia?Ale "noastre" sunt niste ingeri neprihaniti, nu mai tot bateti campii aiurea pe moto! Sepci cu aroma de "femeie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JJulius Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 dintre toate ea s-a dus direct la tinta Julius Comunitatea motociclistilor din Romania apreciaza atitudinea ta si te vrea la intruniri. Iti inchiriem o rulota si faci turneu. ar fi o idee... si asha sunt micutza si nu ar fi mari probleme cu spatiul....s-a facut....deci o rulota pentru mine si ....una sau eventual 2 pentru bagajele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 ...(sunt de acord ca o alta tinuta care sa aiba leg cu moto ar fi fost indicata) Sunt sigura ca nici un reprezentant al sexului masculin nu ar fi avut prea mult de obiectat daca fetele erau imbracate asa, nu?! Si sa mai dai si de una care iti face in 2 minute rezumatul a tot ceea ce poate mobra de sub c.ur. Ha, cum ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Sunt sigura ca nici un reprezentant al sexului masculin nu ar fi avut prea mult de obiectat daca fetele erau imbracate asa, nu?! Si sa mai dai si de una care iti face in 2 minute rezumatul a tot ceea ce poate mobra de sub c.ur. Ha, cum ar fi? Utopic. Topicul ar fi trebuit sa fie NUMAI pentru postarea pozelor. Fara comentarii, fara flame-uri aiurea. JFC!! (Jesus eFFin' Christ!! ca sa nu pun poxa aferenta, ca-mi iau ban instant.. Pentru necunoscatori, PM si primiti link.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Sunt sigura ca nici un reprezentant al sexului masculin nu ar fi avut prea mult de obiectat daca fetele erau imbracate asa, nu?! Si sa mai dai si de una care iti face in 2 minute rezumatul a tot ceea ce poate mobra de sub c.ur. Ha, cum ar fi? Ar fi fost plin de singe salonul, din cauza orgoliilor ranite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Sunt sigura ca nici un reprezentant al sexului masculin nu ar fi avut prea mult de obiectat daca fetele erau imbracate asa, nu?! "Jaca" aia are protectii PENTRU ABS-uri? Off-topic:ADMIN, de ce mi-ai cenzurat postul? Talciocul ala oricum nu-ti facea concurenta, era din ITALIA! E adevarat, protagonista era chiar una PROFI(no offence donsoarelor participante la SMAEB)! Vezi, daca n-am participat si eu la SMAEB...ma alegeam cu o sapca cu "parfum" de muiere, ca s-o citez pe Blackie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate