PunctRo Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Am facut vreo 5000 km cu cauciucul din imagine (Metzeler Roadtec 160/60/17) si nu stiu cati o mai fi facut proprietarul anterior. Parerea mea e ca trebuie schimbat dar am zis sa va intreb si pe voi . Din cate m-am prins dupa codurile de pe el ar fi facut prin 2006. Scuze pentru calitatea pozei. E facuta cu mobilu dar cred ca va puteti face o impresie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 mult si bine se vede ca a fost sfintit de catre inalt prea sfintenia sa inlantuita (cainele ) sa ti-l arat pe al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 Sa inteleg ca al tau e mult mai obosit ? Merci de parere. mult si bine se vede ca a fost sfintit de catre inalt prea sfintenia sa inlantuita (cainele ) sa ti-l arat pe al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Cauta o bucata de asfalt ud. Pana nu fuge spatele la o frana-spate usoara, mai merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 mai merge tati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Asa din cate se vede in poze pare ca mai merge, dar verifica-l cat mai des ca in ultima parte se uzeaza mai rapid ca la inceput, eu am patit odata ,am plecat pana acasa, aprox 250km iar cauciucul desi era vizibil uzat inca parea ca mai tine ,dar cand am ajuns acasa am constatat ca in unele locuri trecuse de stratul cu panza. Drumul de intoarcere a fost foarte stresant si cu viteza f mica deorece aveam impresia ca oricand poate ceda cauciucul spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Ai bani, ti la siguranta ta, vrei stabilitate la franare? CUMPARA ALTELE NOI FATA SI SPATE (PERECHE)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Ai bani, ti la siguranta ta, vrei stabilitate la franare?CUMPARA ALTELE NOI FATA SI SPATE (PERECHE)! Tu tii la imaginea ta forumistica? Atunci taci si ia-ti tu cauciucuri in fiecare zi, fondeaza grupul "exage-precautilor" si scrie acolo Tu tii la imaginea ta forumistica? Atunci taci si ia-ti tu cauciucuri in fiecare zi, fondeaza grupul "exage-precautilor" si scrie acolo Daca nu sunt pereche nu se cor_desc si nu fac pui. Trebe neaparat pereche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 Vad ca majoritatea ma sfatuieste sa mai tin guma. Cel mai probabil asta voi face. Multam de pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Vad ca majoritatea ma sfatuieste sa mai tin guma. Cel mai probabil asta voi face. Multam de pareri. daca tu vezi ca nu iti fuge mobra nici pe franare nici cand bagi mana mai tare in gaz inseamna ca mai merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 daca tu vezi ca nu iti fuge mobra nici pe franare nici cand bagi mana mai tare in gaz inseamna ca mai merge La franari mai fuge insa numai la cele destul de puternice. Cand bag mana in gaz nu mi s-a intamplat, dar nici nu sunt foarte agresiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Tu tii la imaginea ta forumistica? Atunci taci si ia-ti tu cauciucuri in fiecare zi, fondeaza grupul "exage-precautilor" si scrie acolo Daca nu sunt pereche nu se cor_desc si nu fac pui. Trebe neaparat pereche. "Ce treaba ai tu...?" Iti doresc gume second hand de doua feluri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 O guma cu un comportament ciudat la franare din cauza mijlocului cu nimic pe el si a duritatii sale.Am avut mai buna ca a ta si si cu prima ocazie l-am burnuit si am luat altul.Nou sau seconnd-asta depinde de tine.Schimba-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Dupa mine cauciucul este cam dus. Mai poti merge un timp cu el, max 1000 km, dar cu grija, mai ales pe ud. Intretimp comanda-ti altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Dupa mine cauciucul este cam dus. Mai poti merge un timp cu el, max 1000 km, dar cu grija, mai ales pe ud. Intretimp comanda-ti altul. Ia-ti de-asta si nu mai ai treaba: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Tu tii la imaginea ta forumistica? Atunci taci si ia-ti tu cauciucuri in fiecare zi, fondeaza grupul "exage-precautilor" si scrie acolo Daca nu sunt pereche nu se cor_desc si nu fac pui. Trebe neaparat pereche. Am facut vreo 5000 km cu cauciucul din imagine (Metzeler Roadtec 160/60/17) si nu stiu cati o mai fi facut proprietarul anterior. Parerea mea e ca trebuie schimbat dar am zis sa va intreb si pe voi . Din cate m-am prins dupa codurile de pe el ar fi facut prin 2006. Scuze pentru calitatea pozei. E facuta cu mobilu dar cred ca va puteti face o impresie. am vazut prin manuale de reparatie ca trebuiesc masurate adanciturile de pe cauciuc , la mine pe spate spre exemplu trebuie sa aiba minim 2mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Daca-l simti ca-ti derapeaza schimba-l indiscutabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 "Ce treaba ai tu...?"Iti doresc gume second hand de doua feluri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugix Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Salut, vezi ce pe marginea cauciucului unde pe talon exista un marcaj din loc in loc pe care scrie TWI (tire wear indicator) si sageata mica, la Metz mai este si un elefant mic desenat. In zona aia pe santuri gasesti un bumb pe canal, care da uzura maxima a cauciucului. vezi cat mai ai pana la el si estimezi cam cat mai ai pana la limita. vezi un link cu explicatii http://www.bikerenews.com/Stories/Motorcycle_tires.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate