adda_m_p Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Dupa un 1 mai de drum lung si obositor (bucuresti-calarasi-ostrov-constanta-vama veche- A2 bucuresti) a fost si ziua de 2 mai care si-a meritat pe deplin eforturile. A fost un mars mai mult decat frumos....a fost primul mars la care toata lumea stia sa mearga in coloana organizata 2 cate 2. La mai multe marsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Felicitari cluburilor organizatoare.Baieti seriosi.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Niste poze. Editat Mai 4, 2009 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) am fost acolo la indemnul neobositului MetalHearth care trage de noi cu fiecare ocazie. multumesc man pentru sms. s-a vazut ca am fost putini, dar am mers organizat si mi-a placut enorm. abia astept sa ii povestesc tatalui meu ca am rulat in coloana alaturi de legenda Nicu Covaci. Editat Mai 4, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 am fost acolo la indemnul neobositului MetalHearth care trage de noi cu fiecare ocazie. multumesc man pentru sms. s-a vazut ca am fost putini, dar am mers organizat si mi-a placut enorm. abia astept sa ii povestesc tatalui meu ca am rulat in coloana alaturi de legenda Nicu Covaci. Si avem si poza cu el /index.php?...t&id=467255 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 bun bun, iar m-ai prins din profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) si ala cu I.M.S 'u era tasu ba ! Editat Mai 5, 2009 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 Felicitari cluburilor organizatoare.Baieti seriosi.Bunu. Multumim si apreciam, toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 http://www.realitatea.net/nicu-covaci-si-o...oto_509957.html "Motoare de mare putere, două vedete Âşi un mesaj puternic: există Âşi motociliÂşti în trafic. ConduÂşi de Nicu Covaci Âşi Ovidiu Lipan Ăăndărică, de la Phoenix, zeci de motocicliÂşti au defilat azi prin BucureÂşti, într-o campanie de sensibilizare a Âşoferilor față de colegii de trafic pe două roți." Huh??? Ce-are sula cu prefectura? Ai zice ca daca tot au trimis echipa de filmare, puteau macar sa intrebe ce se intampla de fapt... or fi ramas cu fixatii de acu' o saptamana nu ca ar fi vreo problema... Eu cred ca oamenii s`au interesat dar asa este cand altii se baga in seama si se dau drept organizatori, uitand ca au incercat sa bage bete`n roate actiunii, de cum au auzit despre ce e vorba. Mie unul, mi se pare extrem de cunoscuta treaba cu "motociclisti in trafic" si de o campanie dusa de o anume asa zisa organizatie. Vreau sa multumesc si pe aceasta cale tuturor celor prezenti si sa ii felicit pentru modul civilizat in care s`au comportat. Pentru ei numai RESPECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Vrei o lingurita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Serbane, cu tot respectul, mi-esti drag. Da' te rog eu, ori zici ceva concret, ori o lasi asa cum a cazut. Nu fii flamer, ca te stiu mai stralucit de atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Vrei o lingurita? Eu zic sa stai in banca ta si iti bagi linguritza in k...u....r. Asta ca sa nu ti`o bage cineva pe gat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Serbane, cu tot respectul, mi-esti drag. Da' te rog eu, ori zici ceva concret, ori o lasi asa cum a cazut. Nu fii flamer, ca te stiu mai stralucit de atat. ai mesaj pe Y!messengerEu zic sa stai in banca ta si iti bagi linguritza in k...u....r. Asta ca sa nu ti`o bage cineva pe gat.uuuuu, zmeule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Lasa-i Serbane. Daca atat ii duce inteligenta. Se iau de AMR cand greseste presa in loc sa se duca sa ii ia pe aia de gat. O sa ajunga sa se ia de AMR si fiindca ploua afara. Eu am obosit sa le mai explic si pana la urma ei nici nu vor sa inteleaga. Au gasit si ei un dusman si ca si manelistii daca nu au un dusman nu se simt bine. Lasa-i frate sa se simta oamenii bine ca nu ne afecteaza cu nimic. Pentru noi vorbesc statisticile. Pana la urma asta e situatia si eu am inceput sa ma obisnuiesc. Oricum eu o sa imi vad de treaba indifernt ce zice lumea. Pomit ca e ultima oara cand sunt off pe un topic despre o actiune care merita toate laudele. Daca AMR-ul era impotriva eu si altii din AMR ce am cautat acolo. Am uitat, am venit sa ne asumam meritele. Nu mai intru in detalii ca nu are sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Lasa-i Serbane..... Prietene ozzy, vb la concret si adreseaza-te celor ce ataca, nu folosi pluralul ca e posibil sa inglobezi in discutia ta clubul ci nu omul care nu te place sau mai stiu eu ce are cu tine ori cu voi.... eu personal nu va cunosc si nici nu am idee ce anume a iesit intre voi, ceva am omis....cert este ca ma deranjeaza cand te adresezi tuturor pe fundal de sigla (sau la nivel de sigla) in loc sa te rezumi la micile neintelegeri.... bafta! ps: si eu cer scuze pt un eventual off topic si sper sa nu devina acest topic ceva gen "manelism" Editat Mai 5, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Dincolo de toate astea, parada asta a fost foarte reusita si foarte placuta. A meritat sa vin din vama pentru ea cu aceasta ocazie le multumesc tuturor pentru contributia lor la acesta zi de nota 10 fac o exceptie, Sorine (de la Timisoara Bikers) iti multumesc dupa ce dai berea ca mi-ai inegrit motorul cu burning-ul ala de la Victoriei sper ca Sorin era numele daca retin bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 fac o exceptie, Sorine (de la Timisoara Bikers) iti multumesc dupa ce dai berea ca mi-ai inegrit motorul cu burning-ul ala de la Victoriei De-abia astept sa bem berea impreuna Multumesc celor de la Choppers Academy si Dac Motors pentru primirea facuta.Am ramas impresionati Ne-am simtit extraordinar de bine si astept sa ne intalnim cat mai curand. PS Pacat de aceste intepaturi pe forum mai ales ca au fost membri de la AMR(pe care ii salut cu aceasta ocazie) care au sprijinit aceasta actiune.A fost o actiune extraordinara.Mie cel mai mult mi-a placut cand bikerii in frunte cu Nicu Covaci au "cucerit" platoul din fata Casei Poporului. De la Timisoara doar atat:RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hole Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Multumesc celor de la Choppers Academy si Dac Motors pentru primirea facuta.Am ramas impresionati Ne-am simtit extraordinar de bine si astept sa ne intalnim cat mai curand. PS Pacat de aceste intepaturi pe forum mai ales ca au fost membri de la AMR(pe care ii salut cu aceasta ocazie) care au sprijinit aceasta actiune.A fost o actiune extraordinara.Mie cel mai mult mi-a placut cand bikerii in frunte cu Nicu Covaci au "cucerit" platoul din fata Casei Poporului. De la Timisoara doar atat:RESPECT! Total de acord! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 (editat) uuuuu, zmeule. Editat Mai 6, 2009 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 Linkurile de la filmarea TVR cu intampinarea formatiei Phoenix la Aeroportul Baneasa de catre DAC MOTORS si CHOPPER ACADEMY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Prietene ozzy, vb la concret si adreseaza-te celor ce ataca, nu folosi pluralul ca e posibil sa inglobezi in discutia ta clubul ci nu omul care nu te place sau mai stiu eu ce are cu tine ori cu voi.... eu personal nu va cunosc si nici nu am idee ce anume a iesit intre voi, ceva am omis....cert este ca ma deranjeaza cand te adresezi tuturor pe fundal de sigla (sau la nivel de sigla) in loc sa te rezumi la micile neintelegeri.... bafta! ps: si eu cer scuze pt un eventual off topic si sper sa nu devina acest topic ceva gen "manelism" Nu am nimic cu cluburile organizatoare si daca citeai de la inceput observai acest lucru. Hai ca ne vedem la o bere si vorbim ca agitam degeaba un topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Asta ma gandeam si io, lipsesc prea multi factori ca sa o duci la capat pe forum. Ahh, si berea aia...e a draq de buna pe caldurika asta....asta e concret va salut cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate