Inger`Albastru Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Odihneasca-se in pace ! Asa e viata , te ia cand nu te astepti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 (editat) RIP Condoleante familiei si prietenilor. Taz, e cel mai greu lucru cu putinta, sa-ti moara un prieten in brate. Macar a avut un prieten aproape in ultimele lui clipe. Imi pare nespus de rau....... Editat Februarie 5, 2006 de slabutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 ce nedreptate...... sa-i fie tarana usoara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Nu mai am cuvinte... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 uitati ca si la 30-40 km/h se moare:(.. si avea casca,de ziua lui ,nu e posibil asa ceva NU imi vine sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 ......aiurea de tot..... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 (editat) cel putin asa am inteles eu de la taz Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.... Trist, foarte trist; nici nu a apucat sa se bucure de cea mai mare parte din tineretea lui.... Edit: Scuze, Puya; am inteles, acum am citit linkul Editat Februarie 6, 2006 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Greu de inteles. Dureros. Regretele mele si condoleante. Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Ce soarta crunta! Uneori e greu sa accepti dar nu ai incontro! Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 D-zeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca!Uraaat de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 DUMNEZEU SA-L IERTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 ingrozitor!! atat de tanar cu toata viata in fata!! Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 pacat R.I.P. alex!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 offfff doamne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Cuvintele sunt de prisos!!! Condoleante familiei,prietenilor si celor care l-au cunoscut...sincere regrete... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizzyy Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 incredibil..R.I.P ...se pare ca D-zeu "a ars-o aiurea" daca a permis asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manci Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 multi dintre noi inteleg ce inseamna si cat de greu este sa pierzi pe cine drag.....R.I.P R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Dumnezeu sa il odihneasca !!! Cand iti este sortit poti sa ai si mama castilor de protectie ! Pacat de tineretea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate