Bandit_mik Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Prietene nu ca ma bag dar parbrizul acela este facut pentru far Stok cu diametrul sticlei de 180 mm si la farul tau cu un diametru mult mai mic va arata ca mai masoara si mai gandeste-te parerea mea Cel mai probabil v-a suferii cateva modificari daca e prea mare . facem cateva taieturi si modificam cu fibra. Oricum il iau numai pentru mersul in afara orasului DNuri sau Autostrazi deci aspectul e ultimul lucru la care ma gandesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 In ce bani v-ati luat BugSpoilerul? 29euro+18euro(transportul) de pe www.ebay.fr vanzatorul se numeste ricambi weiss numai ca dupa ce vin o sa urmeze munca de customizare sa nu atinga si sa se aseze frumos pe cadru,sa nu atinga....vopsitul,lacuitul,suportii....deci mai pui minim 500mi asta daca esti dibaci si iti ies din prima ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 undeva pe la 50-60 euri am gasit si io .. si e si rosu, la culoarea moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 undeva pe la 50-60 euri am gasit si io .. si e si rosu, la culoarea moto daca ai noroc sa fie si aceeasi nuanta atunci merita diferenta....si daca mai are si prinderile atunci clar e un deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 multumesc pt lamurire. noroc cu voi ca va pricepeti altfel nu stiu ce ma faceam bafta si numai bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 16/47 - @5000 RPM = 100 km/h 15/45 - @5000 RPM = 110 km/h vitezometrul indica eronat 95km/h, @13000 rpm asta daca ati crackuit TPS-ul = 280 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 vreau sa imi iau b12 ce ma sfatuiti ? e bun ? precizez ca am avu 919 inainte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 pentru cineva care-si face reclama: Transport moto cu cele mai mici preturi intern si international, cu sprijin la achizitionare, sfaturi, depanare, service, garantat si sigur. nu crezi ca e o contradictie pe undeva? vreau sa imi iau b12 ce ma sfatuiti ? e bun ? precizez ca am avu 919 inainte ! acum revenind la intrebarea ta: e bun? este! iar diferenta intre el si honda pe care ai avut-o inainte nu ar trebui sa fie prea mare... foarte important ce vrei de la motor. sa te dai pe o roata cu 100 pe ora, sa bantui pe coclauri sau sa mergi in fiecare zi cu el la serviciu... bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Astazi am terminat capacele de carbon pentru motor Astept vreo 2 zile sa se intareasca lacul , le polisez si le montez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 de prin bantuielile mele de pe net, nu site util cu piese oem! enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 de prin bantuielile mele de pe net, nu site util cu piese oem! enjoy! Sau: http://www.cmsnl.com/suzuki-gsf600-1996-t_...3537/partslist/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Cam nasol faza cu viteza si km/h. Eu ma 5000 rpm am 90km/h si la 5500 am 100km/h. Trebuie sa mai sincronizez si eu carburatoarele. Baieti, faceti plinul, verificati presiunea in roti ca ne intalnim buluc weekendu` asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Cam nasol faza cu viteza si km/h. Eu ma 5000 rpm am 90km/h si la 5500 am 100km/h. Trebuie sa mai sincronizez si eu carburatoarele. Baieti, faceti plinul, verificati presiunea in roti ca ne intalnim buluc weekendu` asta Viteza si turatia motorului nu au nici o legatura cu sincronizarea carbelor. Influenta poate avea doar ambreiajul, modificarea raportului final al transmisiei (pinion, foaie cu alt nr de dinti). O f mica influenta o au si gumele, pe masura ce se uzeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Viteza si turatia motorului nu au nici o legatura cu sincronizarea carbelor. Influenta poate avea doar ambreiajul, modificarea raportului final al transmisiei (pinion, foaie cu alt nr de dinti). O f mica influenta o au si gumele, pe masura ce se uzeaza. Nu m-am referit la faza cu turatia/viteza. Eu am kitul standard/stock de 15/47(daca nu ma insel). Conteaza si suprafata care e expusa la vant, eu fiind nitel mai mare ca si constitutie. Am realizat pentru prima oara de cat am banditul ca se poate face power wheelie fara nici o problema - nu am incercat niciodata pana acum. Editat Aprilie 8, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Cam nasol faza cu viteza si km/h. Eu ma 5000 rpm am 90km/h si la 5500 am 100km/h. Trebuie sa mai sincronizez si eu carburatoarele. Baieti, faceti plinul, verificati presiunea in roti ca ne intalnim buluc weekendu` asta cati km ai cu motorul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Macke, cu banditul am vreo 2000 pana acum. De ce? Editat Aprilie 8, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Smaeb sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Smaeb sambata? Daca nu se schimba modificarea, ajung simbata la SMAEB, in jur de amiaza. Poate lasi un telefon in caz ca nu reperez banditania (valabil si pentru alti banditi care vin). @razvanusv: daca exista probleme in corelatia viteza/turatie/treapta, singurele cauze pot fi pinion/foaie ne-stock, ambreiaj care patineaza, diverse chestii care determina modificarea diametrului rotii (pneu dezumflat sau uzat semnificativ) sau roata spate care se invirte in gol Si cum ultima varianta nu e deloc plauzibila, ramin primele 3, si din pacate, in cazul tau cel mai probabil e varianta nr. 2. Asta luind-o logic, fara cine stie ce cunostinete mecanice. Daca-ti aduci aminte, fix durerea asta a avut-o si Emppu la B6 si s-a lasat cu cos de ambreiaj schimbat (parca). Speram sa nu fie cazul si la tine. Cit despre power wheelie... interesant. Mi-a mai zis cineva cu Pop treaba asta dar nu l-am crezut. Eu cu Kultul n-am incercat si nici n-am in plan, dar intotdeauna am trait cu senzatia ca nu poate. Vezi sa nu inceapa sa-ti placa, unii zic ca wheelie-urile nu fac deloc bine la ungere. Editat Aprilie 8, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Smaeb sambata? Come on buddy! You can do it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 salut la toti ma poate ajuta cineva cu ceva info referitor la pret pt. o janta spate la un 1200 din 2005. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Daca nu se schimba modificarea, ajung simbata la SMAEB, in jur de amiaza. Poate lasi un telefon in caz ca nu reperez banditania (valabil si pentru alti banditi care vin). @razvanusv: daca exista probleme in corelatia viteza/turatie/treapta, singurele cauze pot fi pinion/foaie ne-stock, ambreiaj care patineaza, diverse chestii care determina modificarea diametrului rotii (pneu dezumflat sau uzat semnificativ) sau roata spate care se invirte in gol Si cum ultima varianta nu e deloc plauzibila, ramin primele 3, si din pacate, in cazul tau cel mai probabil e varianta nr. 2. Asta luind-o logic, fara cine stie ce cunostinete mecanice. Daca-ti aduci aminte, fix durerea asta a avut-o si Emppu la B6 si s-a lasat cu cos de ambreiaj schimbat (parca). Speram sa nu fie cazul si la tine. Cit despre power wheelie... interesant. Mi-a mai zis cineva cu Pop treaba asta dar nu l-am crezut. Eu cu Kultul n-am incercat si nici n-am in plan, dar intotdeauna am trait cu senzatia ca nu poate. Vezi sa nu inceapa sa-ti placa, unii zic ca wheelie-urile nu fac deloc bine la ungere. 1. Dupa ce am schimbat ambreiaju complet problema a persistat. Adica tot mai am 1000 de ture prea mult. Adica vreo 7500 la 120 in a 6 a. (14 cu 47) Cred ca e de la cos care este muci, adica plin de crestaturi. 2. Power uili dai si cu Jawa, trebuie numai sa stii cum. Daca doar dai blana si mai stai si ca disperatu cu peptu' pe ghidon nu faci uili nici cu gixxeru. Uili nu face bine la multe altele inainte de ungere, printre care si sanatatea proprie si personala. Pana sa ajungi la probleme de ungere tre sa ajungi sa-l tii lumanare cateva sute de metri, ceea ce nu cred ca-i cazul. salut la totima poate ajuta cineva cu ceva info referitor la pret pt. o janta spate la un 1200 din 2005. Nu vrei una de 600? Pui si tu guma de 160... sa vezi acolo manevrabilitate. Si acum pe bune... cu f mult noroc 100 de euro. Cam 150 max, zic. Depinde si cu ce o iei pe ea (disc de frana, flansa pinion etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 @Calin & Emppu, bre, nu cred ca patineaza findca viteza creste proportional cu turatia, dar ar cam trebui desfacut si analizat. Poate ma mai scap de niste bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 @Calin & Emppu, bre, nu cred ca patineaza findca viteza creste proportional cu turatia, dar ar cam trebui desfacut si analizat. Poate ma mai scap de niste bani O fi si patinind proportional So, cine mai vine la SMAEB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Eu ma duc la SMAEB maine cu masina sa fac ceva cumparaturi si sambata daca e vin cu motoru k sa ne vedem face2face . Care e cel mai mare cauciuc care pot sa il pun pe janta de 600 ? ca imi aduce cineva niste 2CTuri . 0732970430 ... stabilim o ora si pe urma ne auzim la un tel pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djinn Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Salutare! Am rezolvat cu baia de ulei si astazi mi-am ridicat si permisul de conducere.. So... Ne vedem la Marsul Motociclistilor.. Sper sa reusesc sa va reperez pe acolo... Numarul meu de telefon este 0747444500.. Can't hardly wait.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate