cod03c Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 (editat) Este foarte puțin drum rămas neasfaltat.Traseul meu a fost următorul.Pitesti-R.Vâlcea-Brezoi-Voineasa-Vidra-Obârșia Lotrului+Rânca-Horezu-R.Vâlcea-Pitști.300+km.Sunt câteva poze la secțiunea poze moto argeș. Editat August 14, 2011 de cod03c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 man eu iti urez bafta la vinzare da' la pretu' ala n-o dai in veci de ce o vinzi? PS: mama cite posturi am Nu mai am motorul... am avut accident cu el.. Ce pret consideri ca e potrivit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 tu poti sa vinzi la ce pret vrei tu dar e posibil sa stea la vinzare mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 exact. De mancare nu-mi cere Insa astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 salutare! dragi colegi banditi, maine dimineata, in jurul orei 9:00, ma pun in miscare impreuna cu prietena la o plimbare de o saptamana prin tara. orasele principale prin care vom trece (si unde in cele scrise cu majuscule vom si petrece noaptea) sunt Ploiesti, Brasov, SIGHISOARA, SIBIU, CLUJ, TIMISOARA, Bistrita, Craiova, Pitesti, BUCURESTI. Mi-ar face placere, daca ne sincronizam, sa beau o bere cu banditii de prin aceste locatii. Ne cunoastem, mai schimbam o vorba, o parere, o maslina ) in vreo ora o sa postez si o poza cu banditul incarcat cu toate cele. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 daca zici cand ajungi prin sibiu poate ne vedem la o bere fara alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 daca zici cand ajungi prin sibiu poate ne vedem la o bere fara alcool in Sibiu ajungem marti, in cluj ajungem miercuri, in timisoara joi si stam pana sambata. de acolo inca nu stim pe unde mergem. Cel mai probabil coboram spre Dunare, pe la cazane, drobeta, craiova pitesti bucuresti. intre timisoara si bucuresti o sa mai dormim pe undeva, cel mai probabil cu cortul. lasa un pm cu numarul tau de telefon si poate bagam o berica cu sau fara alcool. Cheers! Asa arata banditul pregatit de drum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 ti-ar prinde bine un topcase te rezolv eu cu tot su suport daca treci prin TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Asa arata banditul pregatit de drum: Prietena merge separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 daca treceai prin Bacau, eram liber saptamana asta, deci ne-am fi putut vedea. Am vazut insa traseul de la inceput si de Bacau nici macar nu te apropii!! grija la drum si asfalt uscat! ps: combinezon de ploaie neaparat sa il ai cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Prietena merge separat? Da, ea are agregatul ei, un Monster de 600. ti-ar prinde bine un topcase te rezolv eu cu tot su suport daca treci prin TM nu-mi place cum arata moto cu topcase... nu le suport. prefer sa ma chinui un pic decat sa ma uit la mobra mea si sa nu-mi placa ))) multam mult, dar poate bagam o bere cand ajung in TM daca treceai prin Bacau, eram liber saptamana asta, deci ne-am fi putut vedea. Am vazut insa traseul de la inceput si de Bacau nici macar nu te apropii!! grija la drum si asfalt uscat! ps: combinezon de ploaie neaparat sa il ai cu tine! Combinezonul de ploaie este nelipsit din trusa de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 In Venetia Banditu' mananca asfalt si kilometri fara nicio problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 consumat aprox 5% 4.9 / 350 km / pasager / cutii laterale ~20kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 daca e facut cu GS-ul nu se pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 daca e facut cu GS-ul nu se pune GSF: ~5.3 (am introdus gresit km. am verificat acum. prea era dubios de mic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) GSF: ~5.3 (am introdus gresit km. am verificat acum. prea era dubios de mic) va spun eu cu incredere maxima in calculele facute de pretina, banditul meu a cosnumat 4,8 ieri pe traseul: Bucuresti, Ploiesti, Slanic, Valeni, Nehoiu, Siriu, Brasov. Si eu ma bucuram acum o luna ca am scos un consum de 5,5 =))) Acum am ajuns in Sibiu si probabil ca azi stam p-aci sa vizitam and stuff si maine plecam spre Cluj. Cheers! A relatat pentru banditi de la fata locului, Cosmin )) Editat August 16, 2011 de cosminst2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Nu am mai mers de 2 saptamani cu banditul, dar iata ca i-a venit si lui momentul, o tura de 701 km.. Evident intr-o singura zi..Cu asta voi da jos recordul anterior, care este de 560 km intr-o zi.. Ma rog, daca aveam cort, cred ca m-as fi incumetat sa petrec o noapte prin munti, chiar daca e mai complicat cu caratul and stuff.. Cam asa va arata tura mea: http://maps.google.com/maps?saddr=Bucuresti,+Romania&daddr=R%C3%A2mnicu+V%C3%A2lcea,+Romania+to:Novaci,+Romania+to:Ob%C3%A2r%C5%9Fia+Lotrului,+Romania+to:T%C4%83u+Bistra,+Rom%C3%A2nia+to:Jina,+Romania+to:T%C4%83lmaciu,+Romania+to:Bucharest,+Romania&hl=en&ie=UTF8&sll=45.13051,24.843085&sspn=2.313487,5.817261&geocode=Fc8QpgId1zaOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA%3BFVI-sAIdBPFzASmhFxYkpThNRzGapAV6c1MjhA%3BFWBksQId8CxpASkpR3iNUJlNRzG7J5835LBUQg%3BFadMtQId2pdoASkJQNzoardNRzFciJjR857VlQ%3BFSkFuQIdKvRnASk_IeMVCzFMRzHmzmp-U7l1KA%3BFXydugIdmFtpASm3fRDhwztMRzGVu_dlLMcQHw%3BFWvRuAId9zFyASnxP2IsDvZMRzHGaSKuXkfsmg%3BFc8QpgId1zaOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA&mra=ls&vpsrc=0&z=8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Salut.Puteți să îmi recomandați un service bun în București?Nu am nici o problema,vreau doar o revizie facuta bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Salut.Puteți să îmi recomandați un service bun în București?Nu am nici o problema,vreau doar o revizie facuta bine. motorteam (dealer suzuki) pret de reprezentanta dar mie mi au facut treaba buna si recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) salut baieti poate va int ceva piese am hotarat sa dezmembrez unul dintr-e banditurile pe care il aveam, orice piesa va int am, 2 furci complete, motor, juguri, relee, jante, etrieri, furtune frana, radiator ulei , etc etc:) /index.php?/topic/666923-dezmembrez-suzuki-bandit-600-fab-98/ Editat August 16, 2011 de Ovi_zd3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 La categoria service sunt multumit de Elf Workshop. Si la Motorteam am fost, sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) Nu am mai mers de 2 saptamani cu banditul, dar iata ca i-a venit si lui momentul, o tura de 701 km.. Evident intr-o singura zi.. mai, sincer mi se pare mult si obositor pentru o singura zi. am facut ceva asemanator (vezi: transalpina si transfagarasan) acum 2 sapt dar in 2 zile si e adevarat si cu sotia in spate... si a fost cam mult pe transalpina sunt multe bucati in lucru (faci enduro) iar pe trasfagarasan sunt destule gropi (plus vesnicii grataragii... ) si eu am numarat vreo 850km... acum cum te tine... fundul... Editat August 17, 2011 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 GSF: ~5.3 (am introdus gresit km. am verificat acum. prea era dubios de mic) 4.99 % azi, cu pasager si case Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 mai, sincer mi se pare mult si obositor pentru o singura zi. am facut ceva asemanator (vezi: transalpina si transfagarasan) acum 2 sapt dar in 2 zile si e adevarat si cu sotia in spate... si a fost cam mult pe transalpina sunt multe bucati in lucru (faci enduro) iar pe trasfagarasan sunt destule gropi (plus vesnicii grataragii... ) si eu am numarat vreo 850km... acum cum te tine... fundul... Pai deja este weekendul numarul 3 in care plec la munte..asa ca nu mai am bani decat de gaz..Daca as fi facut rost de un cort, ma mai gandeam, dar la cazare este exclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate