Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

attachicon.gifWP_20130526_010.jpg

Asa venea banditu pe autostrada de la mare. Jumatate din drum l-am parcurs cu 70-75 km/h pe furtuna, ploi, grindina, frig si tot ce inseamna un infern al motociclistilor.

attachicon.gifWP_20130526_009.jpg

:peace: FRUMOASA MOTOCICLETA. Asa, in ansamblul ei. Am un tovars la camin care si-a luat acum un GSX-R 600 din '99. Arata bine, na-am ce zice. Toata neagra, abtibilde cu de toate, folie carbon, MARE (e dubla cat banditu)... dar isi arata varsta pe deplin. Se vede ca e veche obosita, trasa pe ea, BATRANA. Banditu, chiar si cel din 96, dar in special POPUL n-ai zice ca e mai veche de 2004-2005. Frumoasa motoreta.

Daca avem unu' mai iscusit pe forum sa ne faca si nou o ODA pentru BANDIT.

Daca iesit la vreo "ieseala" in bucuresti, scrieti si voi aici 'sa sa vad tot ochiu. Asfalt uscat si v-am pupat!

P.S. : Bun venit noilor posesori de GSF! Traiasca !!!!

P.P.S: Cosminist, vara asta trebuie neaparat sa ma iei undeva cu tine! Esti prea plimbat (de unul singur) :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buey! Mi-a venit o idee... sugubeatza. Ce-ar fi daca am organiza intre noi, asa... l-a misto, candva vara asta, oooo.... "CURSA", o intrecere pe un circuit, numai cu banditi si/sau alte moto de strada.

Am avea unde? Are cineva o idee, Ati mai facut asa ceva (presupun totusi ca nu). Pe amcKart se poate? SI cam cat ar duce o astfel de distractie.

Daca e cineva interesat, hai sa discutam. Eu sunt innebunit dupa asa ceva. As face-o si pe Cheia sau pe Transalpina... dar puii mei, e periculos, mai ramanem si fara permise, nu suntem in State.

P.S.: Daca credeti ca o prostie, puteti sa mi-o scoateti din cap, nu ma supar! Hai, s-aveti o saptamana buna!

Link spre comentariu

Daca avem unu' mai iscusit pe forum sa ne faca si nou o ODA pentru BANDIT.

Uite ce filmulet categoria ODA, am gasit eu...

Dupa ce am vazut filmuletul, a doua zi am mers si am luat banditu' din 97 :))

Editat de ruxi2k
Link spre comentariu

Buey! Mi-a venit o idee... sugubeatza. Ce-ar fi daca am organiza intre noi, asa... l-a misto, candva vara asta, oooo.... "CURSA", o intrecere pe un circuit, numai cu banditi si/sau alte moto de strada.

Am avea unde? Are cineva o idee, Ati mai facut asa ceva (presupun totusi ca nu). Pe amcKart se poate? SI cam cat ar duce o astfel de distractie.

Daca e cineva interesat, hai sa discutam. Eu sunt innebunit dupa asa ceva. As face-o si pe Cheia sau pe Transalpina... dar puii mei, e periculos, mai ramanem si fara permise, nu suntem in State.

P.S.: Daca credeti ca o prostie, puteti sa mi-o scoateti din cap, nu ma supar! Hai, s-aveti o saptamana buna!

eu cred ca mai bine am iesi la o plimbare numa banditi asa sa merem gramadaa ... sau daca tot vrei curse poate merem mai mult la intrunirea de la targul secuiesc pe 5-7 iulie ca se tine fix langa cartodrom.

Link spre comentariu

5-7 Iulie sunt liber si suna foarte bine !!! N-am zis cursa, dar vreau sa ma dau si eu pe circuit, si parca nu de unul singur! Ma gandeam la un ... "Bandit trophy" asa de casa, fara pretentii sau orgolii. Nu m-am dat niciodata si mi-as dori. Da, suna bine ce zici tu.

Ruxi2K...acel filmulet este facut cu o maestrie demna de Cannes. L-am vazut mai demult dar intr-adevar, mereu il vad cu acelasi entuziam si placere. Multumesc ca mi-ai amintit de el. Cum ziceam si mai devreme, o motocicleta frumoasa!

Link spre comentariu

bun. Atunci hai sa facem in felul urmator. Stabilim un weekend de plimbare, alegem o locatie si merem numai banditi...

eu propun 5-7 iulie la targu secuiesc. alte propuneri.

PS: nu tin neaparat sa se inample dar cred ca ar fi tare sa iesim numa noi(cu mici exceptii).

Link spre comentariu

Care dintre voi mergeti la concert Rammstein din Bucuresti la sfarsitul lui iulie?

:D ... doar ca am primit biletul si este la golden circle, desi nu cred ca asta o sa fie un impediment sa ne vedem pe acolo ca mai mult ca sigur ca o sa pot umbla in voie prin spatiu ala ...

Link spre comentariu

si eu tot la golden circle am. ma gandeam sa vin cu motoru spre bucuresti(sa fac transfagarasanul) si la intoarcere sa fac transalpina, si ca tot ziceati de tura,cei care nu lucreaza in zilele urmatoare concertului am putea face drumul impreuna,dar mai e ceva pana atunci.....

Link spre comentariu

Salut,

am scos intr-un final moto de la iernat (stiu, sunt ultimul :) ). Vroiam sa va intreb daca aveti vreo recomandare de cauciucuri noi, eventual din gama celor de la Dunlop. Nu ma intereseaza sa tina foarte mult, ci sa aiba aderenta buna. De la service am primit 2 recomandari - GP Racer (relativ scump) si Sportmax Qualifier. Pana acum am avut Michelin Pilot Power 2CT si am fost foarte multumit.

Link spre comentariu

Salut,

am scos intr-un final moto de la iernat (stiu, sunt ultimul :) ). Vroiam sa va intreb daca aveti vreo recomandare de cauciucuri noi, eventual din gama celor de la Dunlop. Nu ma intereseaza sa tina foarte mult, ci sa aiba aderenta buna. De la service am primit 2 recomandari - GP Racer (relativ scump) si Sportmax Qualifier. Pana acum am avut Michelin Pilot Power 2CT si am fost foarte multumit.

pai daca ai avut pilot power 2ct si esti multumit de ele dece nu mergi in continuare cu ele?

Link spre comentariu

Pirelli angel st. - purtate timp de 40k ( mai multe seturi , b6 si b12,5 ) . Nu le-as da pe nimic altceva (poate pe angel GT :) ) . Sunt numa bune pentru ce-mi trebuie mie (vezi cilindree ) : merg mult prin oras, merg la drum lung, ma si dau la ea din cand in cand, tin o gramada. Nu m-au dezamagit niciodata, au super feedback.

Link spre comentariu

Subcriu lui Zven. O alternativa ar mai fi Pirelli Diablo Strada. Merge de minune pe Bandit/Hornet/Monster. Se incalzesc repede si tin foarte bine pe viraje. Mie imi plac foarte mult. Recunosc ca n-am avut alceva cu ce sa compar pana acum.

Link spre comentariu

Pana acum am avut Pirelli Dragon Supercorsa(fata-spate),Bridgestone bt-002(spate)-pirelli dragon supercorsa(fata) si acum am michelin pp2ct (fata) si michelin pilot road 2 (spate), dintre toate cel mai mult mi-a placut cand am avut bridgestone-ul anul respectiv chiar m-am dat tare si n-am avut nici o problema sa imi alunece,anu trecut am mers pe michelin perfecte ptr drum lung,perfecte pe ploaie,am mers pe furtuna fara nici un stres,si daca le incalzesc bine merg si pt forja, un singur eveniment care era sa se termine urat am avut,undeva pe o curba la stanga am simtit cum pleaca motocicleta cu totul de sub mine.

Acum urmeaza sa pun Metzler M3(spate)-M5(fata)

Link spre comentariu

That's the spirit!!! Dupa ce iau vacanta, ma bag oricand :D

Daca se organizeaza o iesire de banditi, cred ca ma bag si eu. totul tine de banuti :) Asa ca, ne citim pe aici si vedem ce si cand se stabileste plimbarea, facem lista cu participantii si o luam din loc. cheers!

Link spre comentariu

Atunci hai sa stabilim altceva in prima faza.

1. Intrunire motociclistica generala organizate de vreun club.

2. Ieseala banditeasca.

Eu sunt de acord cu oricare.

Si sa incept si o lista ca sa ne vedem care si cum santem.

1.Zven

2.

Link spre comentariu

Eu nu sunt foarte incantat de intrunirile moto (ma refer la alea de calibru foarte mare), insa, o iesire intre banditi de doua-cinci zile pe undeva prin tara, gratar, beri si povesti, imi suna mega bine :) asa ca..

1. Zven

2. Cosmin

3.

Link spre comentariu

Sa inteleg ca atunci o sa incercam sa facem o iesire a noastra. In cazul asta putem stabili exceptiile(si ma refer la motociclisti/e care ne pot acompania fara a avea bandit).

1. Zven

2. Cosmin

3. Marmotzell (dupa 28.06)

4.

Hai restu de banditi, nu iesim si noi la o plimbare de weekend?

Link spre comentariu

Hai banditi sa iesim la plimbare! In luna iulie facem o iesire de maximum cinci zile (asta o sa stabilim la momentul respectiv, si evident, fiecare in functie de timpul liber pe care il are). Alegem impreuna o destinatie sau un traseu si plecam pa-pa.

Link spre comentariu

Eu in IULIE, mai exact in partea a doua a lunii voi fi prin tara in concediu. Nu ca as mai fi printre banditi :laugh:

Link spre comentariu

Frumoasa initiativa ;) Eu cred ca sunt singurul bandit care o sa iasa de la 'iernat' in august...de atunci o sa ma bag si eu la o plimbarica/..pana atunci va urez plimbari/intalniri banditoase frumoase.

Link spre comentariu