Marmotzell Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Ruxi2k unde ai gasit ala cu 10lei? Pe Loius este 8 Euro (km multicel). La banii astia merita. Se gaseste la magazine de piese auto? 2. In manualul tehnic scrie ca dupa ce strangi filtrul la mana sa-l strangi la cheie 2 ture complete. E suficient la mana? La 10kRPM nu scuipa ulei pe langa? Intreb. Cand am dus-o la mecanic mi-a strans-o la cheie, dar aqm, no tengo dinero si vreau s-o fac in parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 cele doua ture sint valabile doar pt. filtrul original Suzuki. la alte marci o sa rupi filtrul sau abia o sa-l scoti la urmatorul schimb. gindeste-te ca e plin de oringuri care nu sint presate cu cine stie ce forta si nu scuipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) eu am cumparat cheia respectiva de la "rusi" adica dintr-un fel de bazar. 100% gasesti si la magazine de piese auto... exista si unele mai profesionale care in loc de banda aia metalica au un lant ca de bicicleta acum o luna am vazut asa ceva si in Metro - dar nu stiu pretul 100% e suficient sa-l strangi la mana, eu asa am vazut, asa fac si niciodata nu mi-a curs la fel am vazut ca fac si la service la masini Si pe de alta parte... ce poate sa se intample? Cel mult gasesti sub moto de dimineata 2-3 picaturi de ulei semn ca mai trebuie strans. Dar repet mie nu mi-a curs niciodata! La schimbul de ulei, partea mai complicata eu o vad ca fiind desfacutul busonului de ulei. Iti recomand cheie tubulara pe masura (parca 22). Nu incerca cu cine stie ce inventii ca poti strica capul surubului! (gen gheie franceza, reglabila etc.) Editat Iulie 11, 2013 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 vand amortizor spate suzuki bandit 600 stare excelenta pret 150ron http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-vand+amortizor+central+suzuki+gsf+600+bandit+anii+1995-1999%2C+stare+foarte+buna+-192973.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Multumesc pentru sfaturi si sugestii. Imi voi cauta zielel astea si eu o cheie daia la "rusi" (avem si noi in obor la Ploiesti si chiar cred k am vazut asa ceva pe la tarabe). S-ar putea sa aiba si GN77 dreptate cu filtrul original). Multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 gn77 are dreptate pt. ca a luat teapa (strins ca taranul 2 ture dupa manual). la prima schimbare a mers (Hiflo cred ca era), la a doua (parca Champion) nu mai. dupa care a invatat ca se stringe la mina. a scris cineva la "service" ca poti cauta codul filtrului pe site-urile producatorilor (Mann, de ex.) si sa cauti la magazine de piese auto. ar fi unele tipuri care se folosesc si la masini si (cica) sint mult mai ieftine acolo. asta daca nu-l ai deja. legat de etansat la toba, eu folosesc niste benzi din cutii de bere, puse citeva unele peste altele cit sa intre prin fortare. eventual ceva pasta de evacuare dar aia se va farimita in timp de la vibratii si flexare. am pus intr-un timp si niste silicon din ala de 300 de grade, chiar daca se carbonizeaza in timp (n-as crede, la 400 de grade deja e rosie teava) cit de cit tot o etansa. la toba mea aftermarket nici nu pot folosi garnitura originala din grafit (arata fix ca mina de creion) pt. ca e facuta altfel teava la imbinare si nu sint compatibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Tot hiflo am luat si eu aqm (30 RON si cel mai ieftin pe kre l-am gasit). Interesant totusi, o sa ma uit si dupa filtre auto... poate pt la anu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) . Editat Iulie 13, 2013 de KMIHAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Multumesc pentru sfaturi si sugestii. Imi voi cauta zielel astea si eu o cheie daia la "rusi" (avem si noi in obor la Ploiesti si chiar cred k am vazut asa ceva pe la tarabe). S-ar putea sa aiba si GN77 dreptate cu filtrul original). Multa bafta. Azi am vazut cheie pt filtru de ulei in Dedeman cu 14 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 bandisti aveti careva genti laterale din textil? sunt ok? unde as putea gasi si eu o pereche la un pret decent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 bandisti aveti careva genti laterale din textil? sunt ok? unde as putea gasi si eu o pereche la un pret decent? Eu folosesc de vreo 7 ani si sunt multumit. Am avut Moto detail de la Louis.....au fost ok insa ma cam enerva sistemul de prindere , mai ales avand pasagera (prinderea venea pe sa si o deranja putin pe madam, aluneca pe suport). Acum am Givi si sunt super ok. In niciuna nu mi se udau lucrurile, am mers si cu 200 cu ele desi nu e ok, l-em incarcat de le-o f,tut stalin desi nu e ok....sunt bune. Ideea e ca daca iti permiti i-ati din alea de plastic cu suporti ( motivul pentru care eu le-as alege este acela ca m-as putea indeparta de motor fara sa le port grija ca le fura sau ca pot sa imi las castile si hainele groase inchise acolo cu cheia, nu sa le car dupa mine). Insa repet, nepermitandu-mi-le alea tari, le folosesc cele textile fara probleme, cu tot cu micile inconveniente. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 am vazut la cineva din astea; si aratau bine acum sunt la oarecare reducere http://www.louis.de/_309db5515a880c190c0ef11582240a56de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10026555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 D-astea am si eu si sunt foarte multumit de ele.Schimband subiectul putin, banditi doritori de plimbare, cu un oarecare regret va anunt ca eu nu voi mai participa la plimbarea de la sfarsitul acestei luni. Mi-am schimbat locul de munca de doua saptamani si nu am cum, deocamdata, sa-mi iau zile libere. Asa ca, peste vreo luna, doua, voi fi disponibil pentru plimbari de weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Cosmin, ne (imi) pare rau sa ne dai aceasta veste. Sunt totusi optimist, ca, la un momentdat ne vom intrevedea cu totii intr-o banditeala nationala (sau... pe cat posibil). In orice caz, din punctul meu de vedere oferta ramane in picioare. Inca o data, cine este dispus (cel putin teoretic) ca la finele acestei luni sa realizam un traseu comun prin tara, la care sa poata adera (partial sau integral) cati mai multi posesori de Bandit... si nu numai. Asta deja pentru a vedea de pe unde suntem si cum putem configura un traseu totipotent, iar in functie de aceasta sa calculam si bugetul necesar. 1. Marmotzell 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Mda... nasol... Vin si eu cu o idee. Deoarece nu putem sa stabilim niste coordonate comune sa ne vedem, poate putem face o stafeta - "Stafeta Bandit prin Romania" Deci fiecare sau un grup merge prin Rom pana la un punct de intalnire cu alt Bandit si tot asa, urmand ca apoi sa facem pe harta graficul stafetei. De ex. Cineva (sau un grup) pleaca din Buc. pana la BV. - aici preda stafeta si altcineva pleaca din BV la Sighisoara si asa mai departe... Ideea este pur a mea... astept parerile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Tare m-as baga si eu, dar nu cred ca reusesc sa pun la punct Banditul meu pana atunci. Dar sper ca vor mai fi ocazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theorg13 Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Daca stie cineva o sa de Bandit mk1, preferabil cu sistemul de prindere pe cadru in partea din spate, il rog sa ma anunte. Multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 La Rammstein cel mai probabil o sa vin cu motorul,deci dupa concert luni,as putea sa ma intalnesc cu cei care nu lucreaza,si inca o rugaminte cine din bucuresti ar putea sa ma ajute prin bucuresti,duminica viitoare cand o sa ajung,am nevoie de cineva care sa ma duca pe undeva prin centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 La Rammstein cel mai probabil o sa vin cu motorul,deci dupa concert luni,as putea sa ma intalnesc cu cei care nu lucreaza,si inca o rugaminte cine din bucuresti ar putea sa ma ajute prin bucuresti,duminica viitoare cand o sa ajung,am nevoie de cineva care sa ma duca pe undeva prin centru Paul, te ajut eu cu cea mai mare placere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Paul, te ajut eu cu cea mai mare placere.. perfect.ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 se face. o sa-ti dau un pm cu nr meu si dai semn cand esti in buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 perfect.ms mult Nu ai pentru ce, macar cu atat sa te ajut, pt ce ai facut pt mine :-) mai ai numarul meu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Ce de banditi merg la Rammstein... Ne vedem acolo pe baricada !!! Apropo , e gata si hotomanul meu, mi-am gasit si far la el, e mai nou decat cand era nou Banditul meu a fost initial 600 S dar i-am dat carena cu farul originale jos, era prea lunga... Singura diferenta este acum la drumuri lungi, ma cam lupt cu curentul. Care vrea un far de 600S dati un semn... Pentru Miky49c , vezi urechile din poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 frati bandisti in treapta 6 7mii ture ce viteza aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 cam 135-140 km /h. 5000 ai 1000, 6000 ai 120 .. ps: depinde de ce raport ai pe lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate