CrashRider Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Am stat ceva timp pina sa ma hotarasc care sa fie primul meu motor. si la sfatul lui PunkRider l-am ales ::: Kawasaki Ninja ZX-12R 2005 . I'll be seein' you ... in HELL!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 mah, pai esti beton.... Parca se intrevede stilul Punkrider de Berceni... De urari si alte cele te scutesc, daca te duce capul intelegi de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Ma plimbi si pe mine pe rezervor... in picioare... fara casca te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 La ce nick name ai este explicabila alegerea ta ! Bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Eu nu te cred ca e primul tau motor. Nimeni nu ar face asa o prostie. Daca e asa, eu iti doresc plimbari frumoase la viteza mica si cu MARE atentie !!! Ai rabdare macar pana se mai incalzeste........stiu ca tentatia e mare. Super motorul, sa ai grija de el si de tine. Completeaza si tu profilul sa te cunoastem mai bine mai ales ca suntem vecini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Ce motoare ai mai avut? E misto motorul numai sa nu va varsati pe asfalt. Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 daca intradevar e primul...n-ai nimerit-o.iti trebuie niste automatisme care,indeobste,se invata pe motoare docile....oricum,multa,multa bafta si prudenta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 "I'll be seein' you ... in HELL!!" Ne vedem acolo cu sigurantza vei ajunge repede , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 sa stapanesti racheta sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 (editat) Am stat ceva timp pina sa ma hotarasc care sa fie primul meu motor. si la sfatul lui PunkRider l-am ales ::: PunkRider mai traieste ? N-a murit inca ? Se vede ca ai gandit mult. Editat Februarie 8, 2006 de adorlith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 T R O L L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 EVIDENT ca TROLL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Sa fie sanatos ZX12-le, nu ca celalalt de linga el care e lovit in fata. Ai grija de el, e foarte violent. Iti doresc sa te bucuri de el asa cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 MULTI IN BERCENIUL ASTA CITESTE JOS CE SCRIE IAR IN IAD DUTE SINGUR PE TINE SIGUR OR SA TE RETINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Io cred ca si-a facut careva un cont fantoma ca sa ne pacaleasca. Daca nu, atunci frate ninja ai grija cu vitezele mici, ca io era de doua ori s-o fur cand mi-am blocat roata fata la 10km/h. Sfatul meu e sa eviti orice sub 130/h, ca sigur n-o sa se blocheze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dama Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Sa fii sanatos si sa-l conduci cu grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 pink rider strikes back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 ....Noroc mult...fara ceva experienta iti trebuie multa Bafta...am incredere in tine ....sa ai si tu in NOI(arunca un ochi la experienta celorlalti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 (editat) s-o calaresti sanatos bun venit in club Editat Februarie 9, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 va supravietui,e din berceni,noi astia din berceni suntem inteligenti si rezistenti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Am stat ceva timp pina sa ma hotarasc care sa fie primul meu motor. si la sfatul lui PunkRider l-am ales ::: Kawasaki Ninja ZX-12R 2005 . I'll be seein' you ... in HELL!! Sa o calaresti sanatos si fara evenimente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TROLL Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 FRUMOASA SI COLERICA !!! Imi pare bine sa dau de persoane care stiu ce vor de la ei insisi, ce potential au si ca nu dau banii pe "jucarii" .Cei ce sunt seriosi se vad de la distantza..isi iau lucruri serioase.. .Nu conteaza cat de mare este,sau puternica ( violenta),fiindca tu esti pe ea si nu ea pe tine,TU ESTI DRESORUL,ea doar face ce-i zici tu..Pana una alta iti doresc ( RODEO PLACUT ),sa te bucuri de ea, asfalt cum iti doresti tu, si foarte multi KM curati... .. PS. BAH IA NU VA MAI LUATI DE TROLI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 hahahahahaha eu nu cred mah!!!!! hahahahahah sa ne vedem sanatosi la o intalnire doua. Succes! PS: Sunt sigur ca fiind primul motor al tau dupa cum sustii te vei plimba cu o gasca de bajeti cu RS125RR sau ceva de genu daca vrei sa supravietuiesti nu? Sper ca a fost o glumitza proasta aceasta FRUMOASA ALEGERE EXTREMA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Trollus Bullshitus!! Specimen din familia cuvantatoarelor de minciuni si mizerii. Nu merita osteneala. Ati terminat tezele ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate