switch Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Excelente informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) - Editat Ianuarie 25, 2011 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Salutare! Pentru ca tot pierd o gramada de timp in tura de noapte la munca stand la pc, mi-a venit o idee. Cica e o vorba... "daca nu esti pe facebook, nu existi!"... Asa ca mi-am permis, sa inscriu un user, intitulat africatwinromania pe facebook, cu adresa de email africatwinromania@yahoo.com Poate ca pentru unii o sa para o tampenie, sau o pierdere de vreme, dar asa putem sa luam mai simplu legatura cu alti posesori de Africane de pe intreg globul. Poate ca nu o sa ne foloseasca la nimik, dar macar asa vedem si noi ce se mai intampla pe la altii, pe unde mai umbla, ce transformari mai fac la motoare, si poate legam prietenii mai stranse, astfel incat in cazul unei excursii prin Europa de ex, sa ne putem intalni cu ei, in caz de nevoie, sau pur si simplu, la o cafea. Pun pariu ca cei din tarile invecinate, de ex, Bulgaria, Ungaria, Moldova (nu cea a lui 10Ursi si altii viteji ca el) o sa fie interesati de intrunirile noastre, si poate trecem la "internationale" Nadragul, Lacul Vulturilor sau alte locatii... Chiar, isi aminteste cineva cum se numeau bulgarii de la intrunire? Sau are cineva adresa de mail? Tot acolo putem sa punem poze de pe la plimbari, si cred ca se pot exprima liber si alti useri care au fost blocati din diverse motive pe forum (Dhamzea de ex) Asa ca toti cei interesati si posesori de cont pe facebook, sa caute africatwinromania in bara de cautare de pe site, si sa adauge acest user ca prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) - Editat Ianuarie 25, 2011 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 mai...sa stii ca e o idee tare buna! eu ma gandeam la un site africatwin romania. te sustin! Mesaj completat ps: cred ca vb aia nu era cu faisbuc ci cu afrika twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 mai...sa stii ca e o idee tare buna! eu ma gandeam la un site africatwin romania. te sustin! Mesaj completat Ma bag si eu ! Mesaj completat T: year (T=1996, V=1997, W=1998, X=1999, Y=2000, 1=2001 ... 6=2006) M: factory (M=Hamamatsu/Japan, K=Kumamoto/Japan, A=Ohio/USA, F=Atessa/Italy, E=Barcelona/Spain 000992: serial number Vaca mea e . . . . Japoneza ! . . . . VM100529 . Cate chestii ascund producatorii intr-o singura serie . Foarte interesanta logica lor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Salutare! Pentru ca tot pierd o gramada de timp in tura de noapte la munca stand la pc, mi-a venit o idee.Cica e o vorba... "daca nu esti pe facebook, nu existi!"... Asa ca mi-am permis, sa inscriu un user, intitulat africatwinromania pe facebook, cu adresa de email africatwinromania@yahoo.com Poate ca pentru unii o sa para o tampenie, sau o pierdere de vreme, dar asa putem sa luam mai simplu legatura cu alti posesori de Africane de pe intreg globul. Poate ca nu o sa ne foloseasca la nimik, dar macar asa vedem si noi ce se mai intampla pe la altii, pe unde mai umbla, ce transformari mai fac la motoare, si poate legam prietenii mai stranse, astfel incat in cazul unei excursii prin Europa de ex, sa ne putem intalni cu ei, in caz de nevoie, sau pur si simplu, la o cafea. Pun pariu ca cei din tarile invecinate, de ex, Bulgaria, Ungaria, Moldova (nu cea a lui 10Ursi si altii viteji ca el) o sa fie interesati de intrunirile noastre, si poate trecem la "internationale" Nadragul, Lacul Vulturilor sau alte locatii... Chiar, isi aminteste cineva cum se numeau bulgarii de la intrunire? Sau are cineva adresa de mail? Tot acolo putem sa punem poze de pe la plimbari, si cred ca se pot exprima liber si alti useri care au fost blocati din diverse motive pe forum (Dhamzea de ex) Asa ca toti cei interesati si posesori de cont pe facebook, sa caute africatwinromania in bara de cautare de pe site, si sa adauge acest user ca prieten. o idee buna Boieru' ... am eu o carte de vizita de-a bulgarilor ... "motoart" din varna - firma lor ... www.at.earthbg.com ... bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 mah...eu pe facebook nu am gasit africatwinromania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 eu ma gandeam la un site africatwin romania. Nu e mare lucru Nici mare cheltuiala Cam 150 lei costa domeniul punct ro, hosting se gaseste, la preturi accesibile . Mesaj completat mah...eu pe facebook nu am gasit africatwinromania! Incearca africa twin romania, mie asa mi-a dat rezultat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 mai...sa stii ca e o idee tare buna! eu ma gandeam la un site africatwin romania.te sustin! Mesaj completat ps: cred ca vb aia nu era cu faisbuc ci cu afrika twin Este o idee buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Am in lucru si blog de Africane. Daca ne hotaram, o sa facem si un site de Africane, cu forum propriu de ex. Ramanem si pe forum aici, dar e bine sa avem un site, cu un forum unde sa punem pe categorii diferitele probleme. De ex, facem topic pentru probleme electrice, unul pentru suspensii, altul pentru carburatoare, pompe de benzina, cauciucuri, si asa o sa fie mai simplu sa cautam cand avem o problema. Acum, trebuie parcurs tot forumul pentru a vedea ce spunea x sau y despre reglajul carburatoarelor, sau despre cum a rezolvat problema cu releul de incarcare. Putem sa facem la fiecare user un album foto, unde sa isi puna fotografiile de pe unde a umblat. Asa o sa gasim mai usor fotografiile de la intruniri. As mai sta la povesti, dar e zapada afara, dealurile arata fantastic, si cred ca am putina treaba cu Africana... p.s. multumesc pentru adresa bulgarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrisss Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Salut! www.transalp.ro Parca are o sectiune de Africa Twin ... nu e "populata" ...dar poate doriti sa o folosit ca platforma de lucru ... si scutiti o gramada de probleme ...site /domeniu... cum sa fie ce sa fie... 2~3 Moderatori pe aceea sectiune si va puteti apuca de treaba...motoarele sunt surori ...avem multe in comun si putem rezolva multe probleme impreuna...documentatie /reglaje xx/probleme electrice/intretinere... Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 ceva in genul celor de la daciaclub si reno club!? @boieru-lasa zapada pt schiuri ,sanie si hai sa facem un poll sa vedem cat de interesata e lumea de un site/blog/forum/chat cu adresa pe facebook/tweeter despre afrika twin ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 De ex, facem topic pentru probleme electrice, unul pentru suspensii, altul pentru carburatoare, pompe de benzina, cauciucuri, si asa o sa fie mai simplu sa cautam cand avem o problema. Acum, trebuie parcurs tot forumul pentru a vedea ce spunea x sau y despre reglajul carburatoarelor, sau despre cum a rezolvat problema cu releul de incarcare.Putem sa facem la fiecare user un album foto, unde sa isi puna fotografiile de pe unde a umblat. Asa o sa gasim mai usor fotografiile de la intruniri. Ar fi ideal. Mesaj completat ceva in genul celor de la daciaclub si reno club!? despre afrika twin ro. Asta da treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haralambie Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 din Bacau, salutari tuturor ! daca-mi permiteti, poate ar merge XRV.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 ieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 asta se numeste pasiune! jos palaria cernunos: azi am fost la magazin , este in drum dar cu timpul este mai greu. pompa de benzina de scuter este tot 350 lei si este pe scutere malagutti si honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 cernunos: azi am fost la magazin , este in drum dar cu timpul este mai greu. pompa de benzina de scuter este tot 350 lei si este pe scutere malagutti si honda multam fain, Leo (350ron sau 35 ron? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 multam fain, Leo (350ron sau 35 ron? ) pretul este 35 ron sau 350.000 lei vechi Mesaj completat pretul este 35 ron sau 350.000 lei vechi POZA: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Salut Daca vrea careva,patch din Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Salut Daca vrea careva,patch din asta,sa-mi dea un PM.Le-aduc numai la comanda: Am pus un topic cu patch-uri,la "servicii".Mai sunt o gramada de modele,inclusiv Dimensiunile si pretul,o sa le postez,daca vrea careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Patch d-asta ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 I'd tap it Does it do blow jobs and french fries??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Bun... hai să-mi încerc Âşi eu norocul. Mă tot uit la africane Âşi salivez... n-am încălecat niciodată una (să merg). Să cumpăr una... cam greu. Anul ăsta vreau să mă însor, Âşi mai am de mers la altă nuntă care implică alte costuri considerabile... AÂşa că pe scurt: nu are nimeni una de închiriat? Sezonul ăsta. Oricât de veche, oricât de defectă. Adică să fie circulabilă. Nu mă interesează că nu are putere motorul... că sunt duse unele bucÂşe... că zornăie motorul sau lanțul... Africană să fie! Deci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Patch d-asta ai? Daca vrei patch cu Repsol,adica ,uite ca exista. Are 10cm/5,1 cm si costa 26,5 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate