Mihutz77 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Prima plimbareala de anul asta s-a lasat cu cca 400km facuti prin Transilvania De vis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) chiar a fost ... da se zice ca va fi un weekend calduros poate dam pe repeat....)) Editat Martie 14, 2012 de CipriAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Daca acum bagi 400 km/w.e. la vara ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) Daca acum bagi 400 km/w.e. la vara ce faci? Pai ne pregatim tura de 9 zile in Balcani, cand venim la Nadrag Vreo 3500km Editat Martie 15, 2012 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Salutare! cunoaste cineva africana asta...ma intereseaza sa dau de proprietar:) poate ma ajutati cu un nr de tel de-al lui in PM Mersi! daca te intereseaza saua este facuta de darian dupa cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Pai ne pregatim tura de 9 zile in Balcani, cand venim la Nadrag Vreo 3500km Halooo, eu ziceam de weekend-uri Lasa tura aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 daca te intereseaza saua este facuta de darian dupa cum arata da, stiu asta, ma intereseaza sa dau de proprietar sa il intreb cum se simnte calare pe ea, am inteles ca ar fi si el unul micut ca mine la aproape 2m si 100 de kg:))) Halooo, eu ziceam de weekend-uri Lasa tura aia de acum stam frumos acasa si strangem banii de tura aia )))) Doamne feri! vorbesc cu pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Wt7uzvAPRC0&feature=fvwrel cea mai potrivita melodie pt Africa Twin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) Halooo, eu ziceam de weekend-uri Lasa tura aia Cat de curand vin la Siria la un zbor cu baietii de la Charlie-Bravo Rasfoiam una alta si am dat peste poezioara lui Borco( parca...) Ca veni vorba de km si pofta de duca Când vreau să mă simt viu pe deplin Sufletu-mi încalecă un africa twin Las totul naibii si amân pe mâine ÂŞi ziua mi-e ca Âşi unsă pe pâine Prin Leo Vince Âşi nările-i sure MuÂşcă din viață la opt mii de ture Roibul meu scoate Âşi fum Âşi sânge ÂŞi Doiul în V nu se mai frânge Nu-mi trebe Vi-Stromuri Âşi nici XTZ-euri, Nici cardanele de Beemweuri, Nici Varaderouri în carouri Nici ABS-uri cu fente Âşi beÂşini Doar ochii vacii mele cei senini E grea ca dracu Âşi e cam înceată Dar nu ne-ncântă viteza pe asfaltul drept Pe două roți sunt încă mulți în ceață Noi, ăÂştia cu Africanele, e mai deÂştept Cu nechezul la relantiu, aÂşa, cuminți ÂŞaptej de căluți îÂşi vor ieÂşi din minți Cu dynojeturi montate în copite ÎÂşi desfac pietrele spinările strivite Cu inima ei de un sfert de tonă E bună cu mine precum o bonă Cu râtul gros dansează în noroi Africa mea cât Ziua cea de Apoi Puțini Âştiu Âşi puținora le pasă Că inima ei nu e de fier ci e de rasă, ÂŞi cel ce-n loc de creier nu are balegă ÂŞtie că În ea bate inima celuia care o-ncalecă! Editat Martie 15, 2012 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 na na na... parca te vad cum ma suni sambata dimineata sa incalecam pe vaci spre Medias prin centrul tarii esti pe drumul cel bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 (editat) na na na... parca te vad cum ma suni sambata dimineata sa incalecam pe vaci spre Medias prin centrul tarii esti pe drumul cel bun... Deci, clar ca plecam! Eu unul nu rezist la o asa provocare!!! Ce naiba? Dimineata la 9 bem cafa' de zi cu zi la botul vacii siiiiii....la drum! Puscam iar vreo 400km daca ne bagam pe la Biertan si apoi la cherhanaua de langa Buzd. Ne asteapta Delia cu o prajitura DELIcioasa Inca ma mai gandesc daca sa raman sau nu la Medias peste noapte. Daca nu, dupa Sighisoara o cotim spre Cristuru Unguresc-> Odorhei->Tusnad->Sf.Gheorghe->acasa Hai ca vedem dimineata pe unde ne plimbarim africanele in weekendul asta, doar a venit primavaraaaaa... Editat Martie 16, 2012 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Deci, clar ca plecam! Eu unul nu rezist la o asa provocare!!! Ce naiba? Dimineata la 9 bem cafa' de zi cu zi la botul vacii siiiiii....la drum! Puscam iar vreo 400km daca ne bagam pe la Biertan si apoi la cherhanaua de langa Buzd. Ne asteapta Delia cu o prajitura DELIcioasa Inca ma mai gandesc daca sa raman sau nu la Medias peste noapte. Daca nu, dupa Sighisoara o cotim spre Cristuru Unguresc-> Odorhei->Tusnad->Sf.Gheorghe->acasa Hai ca vedem dimineata pe unde ne plimbarim africanele in weekendul asta, doar a venit primavaraaaaa... ma ce imi place sa am dreptate baut cafea...schimbat ambreaj si dunga:)))...unde ne oprim nu stiu si nici nu ma intereseaza:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 ma ce imi place sa am dreptate baut cafea...schimbat ambreaj si dunga:)))...unde ne oprim nu stiu si nici nu ma intereseaza:))))) Aaaa, pai cablul ala de ambreiaj ne ia fix...cateva minute sa-l schimbam. Astea-s amanunte, plictisim oamenii pe aici cu astea. Hai ca ne prezentam cu ceva poze, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
84sbf Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 (editat) Am de vanzare protectii GIVI pentru vacuta RD07 sau RD07A, au nevoie de un pic de retus pentru ca sunt zgariate, dar nu e nimic grav, doar estetic. Pret 150 ron, o sa revin si cu poze daca sunt doritori. Editat Martie 18, 2012 de 84sbf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 ii prisosesc cuiva urmatoarele piese pentru un RD07: - radiator stanga ( nu radiatorul de ulei ) - conductele de la radiatorul de ulei ? Am impresia ca una din conductele mele de la radiatorul de ulei este intepata fapt ce duce si la un consum marit de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 ii prisosesc cuiva urmatoarele piese pentru un RD07: - radiator stanga ( nu radiatorul de ulei ) - conductele de la radiatorul de ulei ? Am impresia ca una din conductele mele de la radiatorul de ulei este intepata fapt ce duce si la un consum marit de ulei. www.termoli.tv.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 omfg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 omfg Asta-i mobra ta? Pe unde ai umblat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 draq! doar stii ca eu am grija de bebelusul meu! un gagiu de prin state o iesit la plimbare si acuma e curios de ce nu mai are transmisie finala, la roata , in conditiile in care motorul suna ok (sunt curios daca e ambreiajul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 draq! doar stii ca eu am grija de bebelusul meu! un gagiu de prin state o iesit la plimbare si acuma e curios de ce nu mai are transmisie finala, la roata , in conditiile in care motorul suna ok (sunt curios daca e ambreiajul) Asa ceva nu ai voie sa-i faci de prea multe ori unui motor de un sfert de tona. Apropo, ma lasa guma si nu mai gasesc nicaieri Heidenau. Sahara 3 e optiunea alternativa da cam scumpa. Stie cineva cine mai aduce Heideanu si la ce preturi? Merg cu tipul asta de guma de 3 sezoane iar asta ultima K60scout a tinut 15 mii fara sa fie mult mai jos in teren. Pe cind sa zic evrika ia-o de unde nu-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Am de vanzare protectii GIVI pentru vacuta RD07 sau RD07A, au nevoie de un pic de retus pentru ca sunt zgariate, dar nu e nimic grav, doar estetic. Pret 150 ron, o sa revin si cu poze daca sunt doritori. Protectii la ce? La ghidon? la motor? Asa ceva nu ai voie sa-i faci de prea multe ori unui motor de un sfert de tona. Apropo, ma lasa guma si nu mai gasesc nicaieri Heidenau. Sahara 3 e optiunea alternativa da cam scumpa. Stie cineva cine mai aduce Heideanu si la ce preturi? Merg cu tipul asta de guma de 3 sezoane iar asta ultima K60scout a tinut 15 mii fara sa fie mult mai jos in teren. Pe cind sa zic evrika ia-o de unde nu-i Pe XRV.RO gasesti cateva linkuri utile, printre care si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Haidenau aduce Ramona ( a fost cu noi la intrunirea de la Valeni 2011). Sun-o direct. 0744821527 Acum m-am uitat la link-ul pus de Korben. E aceeasi sursa de fapt. Radiator stanga cred ca am eu... Abia in weekend pot sa ajung sa caut in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
84sbf Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Protectii la ce? La ghidon? la motor? Pe XRV.RO gasesti cateva linkuri utile, printre care si asta CRASHBAR GIVI SUNT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Asa ceva nu ai voie sa-i faci de prea multe ori unui motor de un sfert de tona. Apropo, ma lasa guma si nu mai gasesc nicaieri Heidenau. Sahara 3 e optiunea alternativa da cam scumpa. Stie cineva cine mai aduce Heideanu si la ce preturi? Merg cu tipul asta de guma de 3 sezoane iar asta ultima K60scout a tinut 15 mii fara sa fie mult mai jos in teren. Pe cind sa zic evrika ia-o de unde nu-i Ce chestie! Astia au pus lacatu' la aprozar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) Apropo, ma lasa guma si nu mai gasesc nicaieri Heidenau. Sahara 3 e optiunea alternativa da cam scumpa. Stie cineva cine mai aduce Heideanu si la ce preturi? Merg cu tipul asta de guma de 3 sezoane iar asta ultima K60scout a tinut 15 mii fara sa fie mult mai jos in teren. Pe cind sa zic evrika ia-o de unde nu-i Incearca aici http://anvelopemoto.eu/pagina-principala/detail/286-heidenau/flypage|ask/62776-k60-ms-scout-tl.html?sef=hcfp Editat Martie 20, 2012 de mezutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate