cstelia Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Pentru ca traseul hard se pare ca va fi foarte hard, voi veni si eu cu un nou prototiptil, recent importat din Franta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Să moară duşmanii, ce scăriţe şmechere are Nu m-am îngrăşat, dar mă gândeam să nu mai merg şi eu cu mobra la traseu, o las în camping şi mă sui la cineva pasager, mai scutesc benzină şi carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Pentru ca traseul hard se pare ca va fi foarte hard, voi veni si eu cu un nou prototiptil, recent importat din Franta 100_6636.JPG Ai ratat intalnirea tractoarelor de epoca de pe Jaunpass, CH din uichendul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Avem tricourile, acum se inscriptioneaza, am adus lemne pentru gratar, pregatim marcajele... Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Vreau tricou! Il iau personal de la Valeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 (editat) Bidonul ala mare de apa, sa nu uitati de el. Editat Iulie 29, 2013 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Cred ca babuta mea s-o necajit ca nu vine la Valeni . O crapat " inima-n " ea de suparare ! Deci , domn doctor Stelia , aveti vreo sugestie ptr un transplant mai ieftin de YB14-A2 12v/14ah ? O saptamana faina la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Bidonul ala mare de apa, sa nu uitati de el. Clar, apă ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 0726140179. Ma suni si te ghidez exact ca GPS-ul. Oricine are probleme de orientare, sa se opreasca la Petrom la Valenii de Munte, ca pe ala il stiti toti, si dati un semn. Daca nu vreti orientarea vocala, in maxim 2 minute vine cineva si va ia de acolo. Si o sa punem si indicatoare, ca si in anii trecuti. La tricouri mai punem un client. Marius Dan Pescariu cu 2buc XL. Daca mai e vreun intarziat la tricouri, acum e momentul sa ne spuna. o poza cu locatia din google maps/eatth se paote ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Dacă asta nu se poate, măcar o poză cu bidonul de apă ce l-a cerut Pedros Foxule, am uitat ca bou să te sun pe 25... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Latitude: 45°12'5.78"N Longitude: 26° 3'24.44"E Aveti street view pana la aproximativ 60m de locul taberei. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 sper ca ne astepti cu o tuica buna..... Latitude: 45°12'5.78"N Longitude: 26° 3'24.44"E Aveti street view pana la aproximativ 60m de locul taberei. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) Ma trec si eu pe lista cu tricouri + inca un XXL pt Galen Stie cineva se pot comanda undeva aparatoare de praf pentru etrierii din fata? Editat Iulie 30, 2013 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Poate sa imi spuna cineva ce tip de placute Nissin vin pe spate pe un RD07? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 2P204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) Latitude: 45°12'5.78"N Longitude: 26° 3'24.44"E Aveti street view pana la aproximativ 60m de locul taberei. Va asteptam! multum amortizorul meu pe spate de la varadero a sucombat..daca aveti vreo idee. ... daca nu , vin cu slr-ul andry,sa tra, multu te am suant dar aveai tel inchis Editat Iulie 30, 2013 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 2P204 NS, GS sau RS? Is ferm convins ca gasesc informatia goagalind, dar poate totusi e mai rapid asa. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 NS sunt de sosea, GS de teren, RS habar n-am, probabil pentru viteze mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Lumea foloseşte NS preponderent, eu folosind tot aceleaşi plăcuţe. Dar pe care am reuşit să le termin foarte repede ( mai puţin de un schimb de ulei / cauciuc ) în ( majoritar ) offroad atât pe cele faţă cât şi cele spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Multumesc Andry de raspunsuri. Cam in cat timp aduc cei de pe siteul pe care l-ai dat undeva cu niste zeci de pagini in urma? Ei zic ca sunt la comanda. Ceva complementar: http://faq.africatwin.com.pl/index.php/Klocki_hamulcowe_-_zestawienie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 bai fratilor, eu vin la Valeni dar imi dati si mie o adresa mai exacta sa stiu unde sa ma opresc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 O sa vin si eu la Valeni doar ca o sa vin sambata dimineata. Vreau sa stiu daca mai este cineva din Bucuresti care vine sambata dimineata, ca sa mergem eventual impreuna. Pentru cine e interesat are aici telefonul meu: 0724536324 - Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 eu si Andry venim de la Bicaz. Plecam dimineata pe la vreo 3 de acolo si speram sa ajungem in jur de 9 in Valeni. Speram sa nu gasim tabara goala :-) Pe la cat se pleaca in tura hard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 sper ca ne astepti cu o tuica buna..... Mai Neagule, daca tie, care ai fost un cumpatat la celelalte intruniri, iti este gandul la o tuica de pe acum, apai inseamna ca o sa am viata grea cu betivii mei consacrati! Hai, pe cai, ca doar maine nu-i poimaine! Apropo, se anunta careva de joi? Tabara va fi gata oricum. eu si Andry venim de la Bicaz. Plecam dimineata pe la vreo 3 de acolo si speram sa ajungem in jur de 9 in Valeni. Speram sa nu gasim tabara goala :-) Pe la cat se pleaca in tura hard? Sunt aproape sigur ca nu se va pleca mai devreme de ora 9:00, si oricum, daca stim ca sunteti pe drum, nu plecam fara voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate